Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לחברי הפורום, שלום.

אני מוכרת רכב מאזדה 2 דגם דינאמיק שנת 2008, יד שנייה (שתי הידיים פרטיות), לפי שעה הרכב עשה 147,000 ק"מ. צבע הרכב חציל.

אני קניתי את הרכב בשנת 2010 מבעליו הראשון. במעמד הקנייה הוצאתי את כל היסטורית הטיפולים של הרכב ועשיתי לו בדיקה במכון בדיקה והכל היה פיקס (כל המסמכים האלה שמורים אצלי). לאורך הבעלות שלי על הרכב טיפלתי בזמן ובקפידה במוסך מורשה מאזדה ויש לי תיק עם כל היסטורית הרכב מיומו הראשון בכביש עם כל המסמכים והקונה יקבל לידיו את התיק.

הרכב במצב מכאני מעולה לגילו ועד כה לא היו לי בעיות, רק עשיתי לו את הטיפולים השוטפים. גם מבפנים הרכב במצב מצוין ושמור - לא עישנו בו ולא לכלכו בתוכו.

מבחינת התאונות:

1). אני קניתי את הרכב עם שתי בעיות קוסמטיות. ראשית, לכל אורכו של הרחב מסביב משני הצדדים היו שריטות שנעשו עם חפץ חד כלשהו דוגמת מסמר. שנית, בצד ימין במפגש בין הדלת האחורית לבין הכנף האחורי הייתה מין לחיצה בקוטר של 3-4 ס"מ והבעלים הקודמים טען כי זה מפגיעת אופניים של ילד. לאחר התלבטויות והתייעצויות החלטתי ביחד עם תיקון הלחיצה הזאת לצבוע את הצד הימני של הרכב. העבודות נעשו במוסך מורשה מאזדה (יש תמונות לפני התיקון וחשבונית עם פירוט כל העבודות שנעשו). השריטות בצד שמאל לא נגעתי בהן עד היום, בסה"כ הן לא עמוקות ולא מפריעות מבחינה מהותית ולא מי יודע מה בולטות לעין.

2). לפני שנתיים בחניה ליד הבית נכנסתי טיפה ברכב של השכן. תיקנתי את הרכב שלי במוסך מורשה מאזדה עם שמאי פרטי (לא מרשימות של חברת הביטוח). נעשו העבודות הבאות: החלפת קנף שמאל בקנף מקורי חדש, החלפת פנס שמאל בפנס מקורי משומש, והחלפת פגוש קדמי חיצוני בפגוש תחליפי (אבל הפגוש התחליפי הזה הוא באיכות טובה ויושב מצוין). ירידת ערך לתאונה הזאת נקבעה 1.5% (יש דוח שמאי מפורט עם כל התמונות וזה כמובן יוצג לקונה הפוטנציאלי ויימסר בסוף לקונה הרכב עם התיק עם כל שאר המסמכים הקשורים לרכב).

מחירון לוי משוכלל של הרכב (כולל ירידת ערך של 4% אותה חישבתי האמת באופן שרירותי כירידת ערך רשמית של 1.5% על הסעיף 2 לעיל + 2.5% הלא רשמיים על הסעיף 1 לעיל) הינו 41,500 ש"ח. המחיר שאני מבקשת הינו 39,000 ש"ח והוא פתוח למו"מ לקונים רציניים.

שמי מרינה (טלפון o5448sheva3139).

הרכב נמצא באזור חיפה. טסט עד סוף ינואר 2016.

IMAG5471.jpg

IMAG5467.jpg

IMAG5487.jpg

עריכה אחרונה על ידי Maureen
פורסם

מעדכנת את המחיר ל-37,000 ש"ח (פתוח למו"מ לקונים רציניים).

תיקון קטן: הרכב עשה לפי שעה 144 אלף ק"מ ולא 147 כמו שכתבתי במודעה (לא כזה משמעותי לרכב שמתקרב ל-150 אלף אבל עדיין)

• תוכן חדש...