מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, עקב שינוי בצרכים אני מעמיד את רכבי למכירה. מודל 2005, 1.6, אוטומטית, בבעלותי כחמש שנים, אני היד השלישית (02 ברישיון, כל הידיים פרטיות), כרגע 158 אלף ק"מ. טסט לשנה (ספטמבר). הדגם הכי מאובזר- פריוולג', גג נפתח פנורמי חשמלי (לא חלק מרמת האיבזור של הפריוולג'). הרכב מטופל כל 10,000 ק"מ למרות שנדרש כל 30,000 או שנתיים. שימוש אך ורק בשמן קאסטרול אדג' 5w30 סינטטי מלא וחלפים מקוריים. הטיפול האחרון היה לפני חצי שנה כמעט (ב-153 אלף ק"מ) וכלל בנוסף להחלפת שמן, פילטרים ונוזל קירור מנוע גם טיימינג (מקורי), משאבת מים (מקורית), רצועות מנוע, תושבות אגזוז, תושבות מנוע, גומיות של הציריות ומוטות היגוי. בטיפול שלפניו הוחלף גם פילטר דלק, מצתים,…
הודעה אחרונה מאת EdDiE, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
** מפרסם בשביל חבר - לפרטים נא ליצור קשר בטלפון המצורף למטה ** גולף GTI דור חמישי, 2 דלתות מודל: 2008 גיר: DSG צבע: שחור יד: 02 ברישיון - כלומר שלישית ק"מ: 70,000 ולעניין - בגזרת החמוצים: - REVO Stage 3 ותוספות תומכות כמובן - מנוע בנוי - בוכנות וטלטלים Ferrea - מלא, מלא תוספות במכני ובקוסמטי (המון קארבון אמיתי) שקצרה היריעה מלהכיל; הרכב בנוי לעילא ולעילא. מוזמנים לקבל את כל המידע בטלפון. - קיימת היסטוריית טיפולים בחברה - לרכב אין תאונות, המוכר מתחייב בבדיקה על ה-כ-ל. מושקעת בהמון זמן וכסף, וזה מורגש. בריאה וחזקה מאוד, לדעתי אחת היפות בארץ. מראש מוסיף: לא מדובר ברכב מחירון, וזה די מובן. ניתן לתמונות הטריות שצילמתי לפני מספר ימים לדבר. …
הודעה אחרונה מאת Scort, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פיאט פנדה שנת 2007, 120,000 ק"מ נפח מנוע 1250, תיבת הילוכים רובוטית יד3 (רק ידיים פרטיות) לא עבר תאונות! חסכוני בטירוף בדלק, מרווח מבפנים ונוח לחניות. נמכר רק עקב מעבר לתל אביב, שירת אותי שנה לנסיעות בודדות בתוך ירושלים הרכב במצב מעולה! עבר טסט וטיפול מקיף. מצב מכני מצויין.פשוט שמור! 21,000₪ הדר - 0547923045 הרכב לא שלי, נא לא לפנות אליי בשום נושא בבקשה.
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
הרכב של אבא למכירה, יד 2 (פרטיות) 2012, עם 39,000 ק''מ. מטופלת רק בלקסוס, טסט עד אוגסט 16. מחירון לוי יצחק משוקלל 115,000 וזה המחיר המבוקש. בפרטי או ב0508466006.
הודעה אחרונה מאת shandor, -
- 0 תגובות
- 807 צפיות
למכירה סיאט לאון 2012 1.8T 160 כ"ס להלן הפרטים: אני יד שניה (בעלים 01 ברישיון) טסט לשנה! אוטומט - DSG 60000 ק"מ צבע לבן - נהג יחיד. שמור מאוד בפנים, מעולם לא עישנו ברכב. לא משופר ולא היה משופר מעולם ללא תאונות 4 צמיגים איכותיים חדשים -יש קבלות משענת יד מקורית שעלתה 2000 ש"ח יש אחריות על הגיר עד 2017 - יש לי מסמך מהחברה המעיד על כך מערכת מולטימדיה מקורית מהחברה הכוללת 8 רמקולים,דיבורית BT מצלמת רברס , ניווט מובנה, חיווי בקרת אקלים, הכנה למסכים אחוריים, הכנה ל-TV ועוד.. טיימינג: הרכב עלה באוגוסט 2012 לכביש ויש לו את הסדרה התקינה ואינו מצריך החלפה! (עד מרץ 2012 הדגם נמכר עם הסדרה הדפוקה אשר דורשת החלפה.) הייתי אצל מוסך רון הוא התחבר לרכב עם מחש…
הודעה אחרונה מאת 133hp, -
- 21 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
הגיע הזמן למכור את האוטו שלי ולהמשיך הלאה.. Audi a3 1.8 turbo 2002 160000km שמורה ומטופלת. 40,000 ש''ח, אפשרות החלפה על ג'יפון, עדיפות לג'ימני. לפנות בפרטי בבקשה.
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שמורה 55000 ק"מ. צבע לבן פרטית יד 3,מצבר בן חצי שנה. מחיר 65000 גמיש לרציניים בלבד איזור הקריות 0523695510
הודעה אחרונה מאת sarel25, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב יוצא למכירה עקב אפשרות שדרוג מענינת , המחיר אינו גמיש הרכב עם 160000ק"מ נמצא אצלי שנתיים ונקנה עם 120000 ק"מ . תוכנה הותקנה ב130 וK04 ב150 . הרכב עדיין עם קלאצים מקורים יכול להסביר על צורת נהיגה ברכב . הרכב ימכר עם כל השיפורים והתוספת וימסר ביחד עם כל החלקים המקורים . חלק שמותקנים . מבחינת יציבות קוילאוברים KW STREET COMFORT אנטי רולים אייבך אנטי ליפט וויטליין מבחינת כוח קיט יניקה יוניטרוניק משאבה קדמית מחוזקת אוטוטק דאון פייפ בניה ללא ממיר של ארגונטיקס K04 מקורי בורג וורנר קיט שינוי למיקום של הפורק יוניטרוניק אינטרקולר יוניטרוניק תוכנה איטיונירס עם אפשרות לעבור חזרה לתוכנה קודמת יוניטרוניק (כל הסטייג'ים כולל K04 ) קוהלים R8 + מצתי…
הודעה אחרונה מאת Avishai22, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
מעמיד למכירה את הסיאט שלי לרגל הזדמנות לזמן קצר. נפח 1800 סמ"ק טורבו TSI עם 200 כ"ס על דלק 95 , גיר DSG עם אחריות צבע אפור מטאלי ללא תאונות , ללא תיקוני צבע , בודי שמור ויפה. ידיים פרטיות בלבד. יד 03 ברישיון. ק"מ 41000 מתחייב בבדיקה על מנוע גיר שלדה ועל תיקוני צבע. טלפון 05466299 שתיים שתיים בסוף סיאט לאון דגם קופה+ שכולל בנוסף לסטיילנס בלוטוט מקורי , חיישני רוורס מקוריים , פנסי קסנון קידמיים עם מערכת שטיפה וכיוון גובה ורוחב לפי ההגה (AFS) פנסי לד אחוריים מקוריים, חיישני גשם ותאורה אוטומטית עם COMING LEAVING HOME , מראה מתכהה. כמובן יחד עם האיבזור של גרסת סטיילנס שכוללת בקרת אקלים מפוצלת , חיישן לחץ צמיגים , מראות מתקפלות ועוד. תוספות שה…
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
באזור באר שבע והסביבה, הרכב עגלה אבל לוקח באמינות מנקודה לנקודה. נוסע על הסנפת אדי דלק, מזגן מטורף, טסט עד פברואר 2016. אפס חמש שתיים ארבע שבע אפס שש שמונה שלוש שמונה. המחיר המבוקש הוא 6000, אני גמיש ומסוגל לבצע להטוטים.
הודעה אחרונה מאת locomotive, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה, מיצובישי לנסר החדשה, שנת 2008 (דצמבר 08). יד 2 (יד 1 ליסינג) 135,000 ק"מ טסט עד 12/2005 מצב מצויין, מטופל בזמן חיישני רוורס איציק 050-7750772
הודעה אחרונה מאת 146 ti, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה- סוזוקי ספלאש 2013 יד שנייה, 46,000 ק"מ מנוע 1250 סמ"ק 95 כ"ס (זהה לסוויפט) רכב שמור ומטופל היטב, עומד בחנייה מקורה. עם טסט לשנה ועבר טיפול לא מזמן, חסכוני מאוד- 19 ק"מ לליטר בנסיעות בין-עירוניות מטופל במוסך מורשה, עדיין באחריות לחצי שנה. ללא תאונות. הרכב במצב כמו חדש! מוכר בצער עקב קבלת רכב מהעבודה. טלפון לפרטים 050-8480208 אביעד תמונות: https://www.dropbox.com/sh/hlj4vyhewdq5bp2/AAAJFiEMN6Ryt-FCPs9mtVgka?dl=0
הודעה אחרונה מאת Aviad Yarmak, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קטנוע במצב מצוין, מניע בנגיעה, נוסע יפה, יש צמיג אחורי חדש. כרגע בלי טסט, ברגע שיהיה קונה אעביר אותו טסט ויהיה טסט לשנה בערך(עד 14/07/16). דורש כולל הטסט 2500 ש"ח. נתונים יבשים: יד 4, 67,550 ק"מ. איזור ירושלים. 050-4758342
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם.הגיע הזמן והחלטתי למכור את 2 כלי הרכב שברשותי. אני מקבל רכב מהעבודה ולאחר שאמכור את 2 הרכבים אקנה אחד לאשתי.. ולעיניינו: הרכב הראשון שאני מוכר הוא טויוטה קורולה,שנת 2008{כן אני יודע,הרובוטית...} g.l.i הרכב יד ראשונה,אשתי נהגה בו רוב השנים.יש לו רק 55 אלף ק"מ{כן זו לא טעות-היה תמיד רכב שני ומקופח במשפחה..}מעולם לא עבר תאונה-רק שריטות בדלת ובטמבון שסודרו ותוקנו.מטופל מאז שנקנה רק בהילוך שישי ביפו-מוסך של היבואן. הרכב השני הוא bmw 118i laxury שנת 2013-יש עדיין חצי שנה אחריות של bmw. עבר עד עכשיו 35 אלף ק"מ.זהו הרכב המפואר ביותר של במוו סידרה אחת{צבע שחור}. אני מוכן לתת התחיבות בכתב לגבי 2 הרכבים שמעולם לא עברו פגיעה בשאסי או משהו בדומה לכך. אם מע…
הודעה אחרונה מאת ranchranch, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה רופ טנדר 1301 לאחר שיפוץ כללי, כולל טסט וניירת מסודרת , 0523103862
הודעה אחרונה מאת bmw525i, -
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הרכב של אחי, נמכר עקב מעבר לחו"ל. יד 2 (01 בעלים קודמים). הבעלים הקודמים בחורה והבעלים הנוכחים נוהג רגוע מאוד עם 2 ילדים קטנים מאחור. ק"מ 135000, מטופל באוטו איטליה. מנוע 2.2 גיר סלספיד גאנט 18 מקורי, גג נפתח, רמת גימור אחת לפני הגבוהה ביותר. רכב באמת שמור. הרכב חונה באלפי מנשה לפרטים נוספים - ערן 054-7245892
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 0 תגובות
- 795 צפיות
למכירה אוקטביה 2014. 1.2TSI, DSG. טסט עד סוף אוגוסט. 20,000 ק"מ. יד 1, פרטית. מחיר: 115,000. (מפרסם עבור חבר, לא לשלוח ה"פ) אולג 052-4818852 תמונות אפשר לראות ביד 2 http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=7d5174bd624039f53e546452bf8e0310d55
הודעה אחרונה מאת peter, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה יונדאי גטס 2003 GLS 103,000 ק"מ. 10 שנים אצלנו שמורה ומטופלת. מחירון לוי יצחק אפס חמש ארבע 5681228
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
מוכר פונטו GT
מאת omerGT- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פונטו gt יד 5, ידנית, שנת 95 עם טסט עד דצמבר. מנוע 1600 ראש מוגבהה. *ליפ קדמי וחצאיות hgt אבארת' מה10.9 האוטו מונמך קפיצים ובולמים של מונרו מוט מייצב עליון, מחשב ניהול מגה סקווירט, טורבו td04 של אימפרזה עם קירור מים, צנרת יניקה נירוסטה, פילטר פתוח,מצערת של קופה, צנרת פליטה ועוד המון דברים שמי שיבקש יקבל את כל הרשימה.. האוטו אצלי שנה אוטו מדהים השקעתי בו ים ליישר קו ואומר עכשיו בלב שלם האוטו מושלם נוסע חזק יש פירוט של כל הדברים הגדולים שעשיתי באוטו מי שירצה אשלח לו. כל שאלה בפרטי הזמנתי לארץ חיישן מצערת של קופה קשה למצוא הקונה יקבל את זה
הודעה אחרונה מאת omerGT, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברים שלום, הנה ההזדמנות לכל מי שכותב בפורום "הלוואי שהיתה פונטו אבארת טובה למכירה וואלה הייתי קונה אחת בכיף!" חבר טוב מפרסם את הפונטו אבארת שלו למכירה. החבר הוא פדנט והגון בצורה יוצאת דופן. דבר המפרסם: טיפולים בזמן במוסך מרכזי, באפריל עבר טיפול גדול (טיימינג וכו׳), מצבר חדש, צמיגים קדמיים חדשים. בינואר רכב עבר תאונה קטנה, ללא פגיעה בשילדה וירידת ערך (יש דו״ח שמאי). רוב הנסיעות היו בינעירוניות, כי גרתי בישוב, לא מעשנים ולא אוכלים ברכב, ובמקרים ספורים ישבו במושב אחורי. בשבוע הבא אני עושה טיפול 105 אלף, שזה שמן/פילטר. זה דגם אבארט פונטו אוו Scorpione, יד ראשונה, עלייה לכביש ב 11/2011, טסט עד 16.11.2015, מספר ק״מ 104300. מחיר רשמי של לוי יצ…
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
למכירה סוזוקי אלטו שנתון 2010 ידנית. יד ראשונה מרופא. ק"מ נמוך 58,000 בלבד. מטופלת במוסך מורשה בלבד עם ספר טיפולים מלא חתום. 4 צמיגי מישלין. 2 הוחלפו לפני חודש, ו-2 נוספים לפני שנתיים. מגיעה עם תוספות - דיבורית בלוטוס של parrot, סט 6 רמקולים, חיישני רוורס. מתחייב בבדיקה על מנוע, שאסי וגיר.
הודעה אחרונה מאת Edward216, -
- 0 תגובות
- 790 צפיות
למכירה פורד פוקוס 2006, אוטומטי, יד שנייה, 125000 ק"מ, מצב מצוין, טסט לשנה (יולי), צמיגים חדשים!, מטופלת במוסך מורשה בלבד, היסטוריית טיפולים מלאה. 19500 ש"ח. אזור תל אביב/מרכז. לפרטים: משה 052-7587414
הודעה אחרונה מאת BIOSPHERE, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יד ראשונה,מתיחת פנים,ספר טיפולים מלא,שמורה באובססיה,ללא שום נגיעת צבע,הכל מקורי וחדש. מדובר ב325 מנוע v6,הנעה אחורית והיגוי אקטיבי,דגם מיוחד מאוד ונדיר בארץ(individual)לא סטנדרטית,מפוצצת בתוספות,הכל מקורי ושמור,נקנתה ב415 אלף ש"ח,כל המסמכים בידי,כולל הניירת של הטיפולים,צמיגים חדשים ומצבר,חנייה מקורה,צבע אפור m,קילס גו,פנסי קסנון עוקבי פנייה,מושבי עור דקוטה בצבע דצפה,כסאות ספורט עם זכרונות וחימום,מסך רחב,הגה m,חישוקי m,גג פנימי שחור,מוט מייצב מקורי,וילון חשמלי ועוד.. מחיר-140 אלף שח. שי-052-607-49-65
הודעה אחרונה מאת shayeurodrive, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי 3 שנים עם הרכב אני מוכר.. סוזוקי סמוראי שנת 1990 מטופל ושמור צמיגי 215 שטח מלא נעילה אחורית lockright קפיצי עלים EFS מיגון ביצה קדמית של מורי בולם הגה CALMINI פיטמן מונמך CALMINI תושבת בולמים אחורים SPIDERTX ספייסרים 2" כסאות של סאוונה שיפוץ מלא של הקרבורטור AISIN לפני חצי שנה בוצע שיפוץ טרנספר מלא ע"י סלמן לפני שנתיים בוצע טיפול ראש מנוע ואטמים ע"י מורי 25,000 ש"ח פרטים נוספים בפרטי
הודעה אחרונה מאת cabriolet, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה VW Passat שנת 2000. 1.8 אוטומטי. יד 4 ( 2 ידיים בתוך משפחה) 265K ק"מ. מצב מצויין טסט לשנה. 15,000 ש"ח O52-3548245 דני
הודעה אחרונה מאת punz, -
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
איביזה טורבו 2001 200 ק"מ יד 06 טסט ל11 חודשים! מנוע אאודי TT קוואטרו חדש 13 ק"מ ( יש שטר מכר) גיר חדש קלאץ VR חדש טורבו k04 פורק פורג' אינלט פורג' צמיגים חדשים רפידות + צלחות חדשות כיסאות ספורט Recaro יש קבלות על הכול! משאבת דלק מחוזקת מזרקים מוגדלים בוסט קונטרול דיגיטלי Greddy שעון EGT הזרקת מתנול AEM קויילאוברים של Vmaxx צנרת 2.75 בנייה אישית לעוד פרטים 0526967224
הודעה אחרונה מאת shar0nzi321, -
- 0 תגובות
- 774 צפיות
האוטו היה שמור לפני תאונה מקדימה צד ימין. לא שחוק. קילומטרים 96000. אפשר לתקן ולנסוע. קניתי רכב במקום. שלחו הודעה בפרטי ואחזור אליכם. אם אתם יכולים להמליץ על מי שקונה לפירוק גם טוב
הודעה אחרונה מאת orenmizr, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 984 צפיות
סיטרואן c4 2008 מנוע 1.6 אוטומטית. 150000 ק"מ. צבע- תכלת מטאלי רמת גימור- SX יד 3- ראשונה ליסינג השאר פרטיות. מטופלת במורשה בלבד. אחרי טיפול גדול - טיימינג, משאבת מים, טרמוסטט חדש, מצבר, אלטרנטור, בלמים. צמיגים בני שנה. טסט ל-10 חודשים תוספות: התקן חיבור AUX ו-USB למערכת המקורית. דיבורית BT גגון- פסי רוחב של ATERA הכל תקין, עובד נפלא. צבע דהוי מעט. לי זה לא הפריע. ללא מכות או שפשופים. מוכר עקב קבלת רכב מהעבודה. מחיר מבוקש - 26,000 ₪ גמיש. לפרטים - נעם 0548020976
הודעה אחרונה מאת elephant man, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טויוטה פריוס 2010 יד 2. יד ראשונה ליסינג, 99000 ק"מ. האוטו נמכר עקב קבלת רכב מעבודה (אישתי). יש אפשרות להלחפה ברכב זול יותר... מחיר מבוקש 75000 גמיש... 0542171102 ארתור
הודעה אחרונה מאת arturne, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יד 5 אחרי טיפול גדול. אוטומטית. 150000 ק"מ . צמיגים חדשים צחי 0522427838
הודעה אחרונה מאת שלומי,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 332 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zvit
- פאר האורה
- lanosforce
- zaf
- Tal7
- Step
- Mech Morphix
- yor2
- _slayer_
- fizban
- mikk
- samg