קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 777 צפיות
גם קאדי שמורה תיבדק, הכל רצוי מאיזור חיפה. אנשים פרטיים בלבד בבקשה רכב מכובד יקבל יחס מכבד דב 054-7876562
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 0 תגובות
- 916 צפיות
שהטמבון יהיה כמה שיותר שמור, עדיף שלא יהיה חלופי, יש מלא טמבונים בפרוקיות, אולי מישהו מעוניין למכור את שלו. הצעות בפרטי, תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Or_s, -
מחפש פנסים
מאת yoni_23- 0 תגובות
- 888 צפיות
אני מחפש פנסים אחוריים שקופים לרכב שלי. מדובר במיצובישי קולט 99. אם למישהו יש הצעות איפה אני יכול למצוא זוג פנסים כאלה אשמח לדעת.
הודעה אחרונה מאת yoni_23, -
- 0 תגובות
- 671 צפיות
אני מחפש פולו 16v יחסית שמורה. עדיפויות: 1. צבע שחור (קשה להשיג אבל בכל זאת), כחול כהה או צבע כהה אחר. 2. גיר ידני. 3. שנת 97-99. 4. יד נמוכה (עד 3 כולל). 5. קילומטראז' נמוך. 6. סנרוף תקין, מקורי, ואוטומט. *אני יודע שזה הרבה דרישות אבל עדיין אפשרי למצוא במצב הזה. הצעות בפרטי, בתודה מראש, חביב.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 0 תגובות
- 794 צפיות
מחפש שברולט אלרו מנוע 2.2 עם כמה שפחות קילומטראז תודה
הודעה אחרונה מאת idan707, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יד 1 או שנייה ק"מ נמוך. שמורה! עם התחיבות בבדיקה על גיר מנוע שלדה. ה"פ תודה.
הודעה אחרונה מאת meymia, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
רשום כבר בכותרת פולקסווגן גולף תצורה לא חשוב לי, בין השנים 1960 עד שנת אלפיים בסכום של 4000 שקל.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שתהיה שמורה מיד פרטית עם קילומטרז' נמוך. אוטומטית בלבד. רצוי מאיזור הצפון . 050-3203300
הודעה אחרונה מאת Xcopy, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפולו שלי רצוי במצב כמה שיותר חדש \ נטול שריטות אם אפשר 0525038800 אופיר
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 0 תגובות
- 812 צפיות
אהלן כמו שרשום בכותרת אני מחפש שעון דיגיטלי של סופר לנסר או קולט כי שלי שווק חיים. ליצור קשר בהודעה פרטית, תודה. אוהד.
הודעה אחרונה מאת ohanaohad, -
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-מחפש מראות M3 לא חשמליות . ידני. כולל וינקר. -מחפש גם מתאם לפורד אסקורט . -איתותים שקופים בדומה לGOLF מחירים והצעות לפרטי. נתי
הודעה אחרונה מאת natio2, -
- 0 תגובות
- 720 צפיות
מחפש גולף 2002/2003 גנירישן (גג נפתח .גלגלי מגנזיום וesp ) מצב טוב בלי מכות פח צבע שחור או כחול מיטאלי .. . תודה רבה ... רפי 0509960662
הודעה אחרונה מאת !! רפי !!, -
- 0 תגובות
- 677 צפיות
מחפש אלפא סוד 3 דלתות לפרוייקט שיפוץ בכל מצב עם או בלי רישוי. מחפש מזדה מיאטה מכל השנתונים ,הזקוקה לשיקום/שיפוץ. מוזנחת או לאחר שריפה/תאונה. תודה! ירון. 0506433533
הודעה אחרונה מאת G FORCE, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
בכל מצב שהוא עם רשיונות מסודרים חובה! בודי בכל מצב נורמאלי כולל חלודה ורקבונות! אבל לא שאסי אחרי תאונה!
הודעה אחרונה מאת _קופיקו_, -
- 0 תגובות
- 778 צפיות
אני מעוניין לקנות ג'אנט 1 של איביזה FR שנת 2007 במצב מעולה עקב סדק בג'אנט הנוכחי... [ללא צמיג !] תודה רבה לכל העוזרים אדיר : 052-5979087
הודעה אחרונה מאת Dj_xXx, -
- 0 תגובות
- 613 צפיות
מחפש זוג קרב' כפולים של וובר במצב טוב ומחיר הגיוני פלאפון -0542309991 או בה''פ שבוע טוב לכולם...
הודעה אחרונה מאת batelz21, -
- 0 תגובות
- 844 צפיות
מעוניין לקנות רכב כזה לכל מי שיודע על רכב כזה אשמח לקבל מידע בה"פ
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
- 0 תגובות
- 827 צפיות
שלום אני מחפש מנורות דמוי קסנון לאודי A4
הודעה אחרונה מאת barz25, -
- 0 תגובות
- 676 צפיות
רצוי יד ראשונה, ק"מ סביר, רצוי גיר ידני.
הודעה אחרונה מאת דבי, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
פונטו - מחפש 2 דגמים ספציפיים. 1. פונטו עם מנוע 16V או 80. דור ראשון כמובן. רמת גימור ELX. מוכן לשלם עד 20K על אקזמפלר במצב מעלף. 2. פונטו עם מנוע 1.6 ברמת גימור ELX. מוכן לשלם אותו מחיר על אקזמפלר דומה. פולו - דגם ספציפי. מנוע 1.6 עם 100 כ"ס על 5 דלתות. ז"א על ההאצ'בק ולא על הסדאן הידועה בכינויה קלאסיק. מוכן לשלם אותו מחיר על אקזפלר דומה. מי שמכיר או בבעלותו כזה רכב ובא לו למכור, מוזמן ליצור קשר: 050-7799610
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 0 תגובות
- 719 צפיות
אם מיישהו ראה שמע או מוכר הונדה סיויק האצבק בן השנים 93-95 מוזמן ליצור איתי קשר אני מחפש אוטו כזה. רק שיהיה שמור ומחיר לא גבוה. תודה ניתן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית בנתיים כי הפלפון שלי מושבת.
הודעה אחרונה מאת shooky21, -
- 0 תגובות
- 818 צפיות
מחפש לקנות דיאן או דה שבו עם רשיונות
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הפנסי ערפל שיהיו בדיוק כאלה כמו שבתמונה: לא להציע דגמים אחרים.. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם גם יעזור,תודה בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת DAn-BP 1.8, -
- 0 תגובות
- 589 צפיות
שלום לכולם אני מחפש מכסה מנוע לפיגו 306 שנת 95 רצוי בצבע לבן, ומאיזור הצפון 0545884818
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 0 תגובות
- 668 צפיות
שלום רב, אני מחפש לקנות מספר חלקים לפז'ו ראלי דור שני מודל 97', להלן החלקים : 1. מכסה מנוע מקורי 2. כנף קדמי שמאל מקורי 3. 4 כנפונים מקוריים 4. 2 חצאיות מקוריות 5. כסא נהג ראלי דור שני מקורי תשלחו לי בה"פ בבקשה. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת havahaklaeit, -
- 0 תגובות
- 713 צפיות
מחפש לקנות בקלית שמאלית ל- ZX וולקן. טל' 0524839772 לוטן
הודעה אחרונה מאת לוטן זק, -
- 1 תגובות
- 588 צפיות
מחפש לקנות ספויילר אימפרזה 01-07 http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/977979/subaru-(4)_wa.jpg
הודעה אחרונה מאת dudi144, -
FORD SIERRA 87
מאת Cage- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם איזה מאייד יש ל FORD SIERRA 87-88 1600 וגם אייך אפשר לשפר את הביצועים של המנועה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Cage, -
- 0 תגובות
- 737 צפיות
מחפש לקנות רודסטר אספנות גם במצב ריקבון מתקדם ובלתי הפיך. טריומף, פיאט/ אלפא ספיידר, MG וכד', ובלבד שיהיו לנ"ל רשיונות. אשמח לשמוע גם על מכוניות אספנות ספורטיביות שאינן רודסטר ובמצב דומה. (למשל 124 ספורט, ג'וניור וכד') 054-6543271
הודעה אחרונה מאת חנרו, -
- 1 תגובות
- 733 צפיות
שלום לכולם מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל בין השנים 01\02 קילומטרז עד 90K ועד יד שלישית. בעדיפות לא בצבע צהוב תודה 0523857843 אלמוג
הודעה אחרונה מאת almog22,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 649 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ariel000
- shlomiko
- Mike Lowrey
- ArikB
- baer
- farkash7
- פינדר
- tan tan
- NT395
- lanosforce
- Supertigre
- PYA