קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
כאמור בכותרת מחפש לוחיות רישוי מרוסיה..
הודעה אחרונה מאת StreeT4life, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
אני מחפש 2 דלתות להונדה קופה 96-7, לא משנה איזה צבע העיקר שכל המנגנונים יעבדו והגומיות יהיו במקום. 0508912946 או הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת מושיקו., -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש פורד פוקוס ידנית 5 דלתות במצב טוב. אם מישהו מוכר או שיש לו מידע אשמח לקבל. תודה.
הודעה אחרונה מאת חיים פ, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
רציני מאוד. פחות חשוב קילומטרז ויד... דור 0543003165
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
מחפש 306 ידנית לפרוק . מעוניין לקנות את כל מערכת הגיר (חוץ משטנגות). רצוי מדגם xsi. הבהרה(בעקבות מקרים קודמים): זה שאני מעונין לקנות חלקים זה לא אומר שעכשיו אפשר לתקוע מחירים בשמיים. תיהיו הגיונים -כולה 306. תודה יוגב
הודעה אחרונה מאת יוגב R, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש רכב במחיר עד 5000 שח חשבתי יותר בכיוון של fiat uno..משו קטן... אבל פתוח להצעות.. אם למישהו יש הצעה בבקשה דברו איתי במייל: [email protected] תודה.
הודעה אחרונה מאת KurtikVA, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
באיזור הדרום. הצעות ופרטים בה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
מחפש מנוע לפיאט בראבו 98 גיר ידני 1400 ה"פ / 0506498506 אבי
הודעה אחרונה מאת avimaor15, -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
הצעות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Doubl3T, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן כמו בכותרת, מחפש מאוורר קירור לרדיאטור מים, של פורד טאורוס כולל כונס, במצב טוב שלם ותקין. תמונה להמחשה- הודעה פרטית או ב 050-7700247 תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת six 4 life, -
מחפש במוו Z3
מאת DJackie- 0 תגובות
- 851 צפיות
ללא עדיפות ליד או שנה וללא תאונות ! תודה לעוזרים :]
הודעה אחרונה מאת DJackie, -
- 0 תגובות
- 689 צפיות
מחפש לקנות איביזה טורבו שנתונים 01-02 או סובארו אימפרזה טורבו שנתונים 95/99 במחירים שפווים בלבד תודה נוי.
הודעה אחרונה מאת noy17, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפשת פולו16V-97-99 או הונדה,תציעו..עדיפות לגיר רגיל אבל אין לי בעייה לאוטומט...תשאירו הודעות בפרטי או שפה.. תודה מראש,מיטל.
הודעה אחרונה מאת meital0577, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש חיפושית לבאגי. לא מעניין המנוע. חשוב שיהיה ברקסים גיר ומתלים טובים. העיקר שהשילדה במב טוב בלי יותר מדי רקבונות. עד 1000 שקל. עומר
הודעה אחרונה מאת _קופיקו_, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ככתוב בכותרת, מחפש אחת מהארבע הבאות: פז'ו 306 GTI-6 או S16, פיג'ו 106 GTI או ראלי, רצוי משנתונים 97 או 98. מעוניין ברכב מקורי. במלים אחרות, אם ברכב שלכם תקפה אחת הקומבינציות הבאות : שן מונמכת, קיט הנמכה, קפיצים של XYZ, הגה ספורט וכו', אני לא מעוניין. אם תא הנוסעים אינו מקורי - רצפה מתכתית, מושבים לא מקוריים, שעונים לא מקוריים, ידית הילוכים\הגה לא מקוריים, כנ"ל. אם ברכב שלכם תקפה אחת מהקומבינציות הבאות: בית פילטר אוויר לא מקורי, דוד אחורי לא מקורי וכו', ואין באמתחתכם את החלקים המקוריים, סביר להניח שאיני מעוניין, אך נסו את מזלכם. אם הרכב עבר תאונה בעברו, כנ"ל. סוגיית המחיר: איני מעוניין לשלם כל תוספת על מערכת קול יקרה. אני בן 36, ולא זקוק לסאב פ…
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש החלפה עם גאנטים של קופרה בגאנטים של fr 17 0504251604
הודעה אחרונה מאת בן G, -
- 0 תגובות
- 849 צפיות
חובה שתהיה ידנית, שמורה, ללא תאונות, ספר טיפולים וקילומטראז סביר... מוכן להשקיע עד 25K אם אני אמצא אחת ששווה את המחיר, לרציניים בלבד לא להתקשר סתם!!! שניר - 054-2186-321
הודעה אחרונה מאת SniRo84, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מד סיבובי מנוע באזור הדרום
הודעה אחרונה מאת Alex_Brikman, -
מחפש פורק לחץ
מאת or444- 0 תגובות
- 774 צפיות
מחפש פורק לחץ חיצוני , שיהיה במצב תקין , הפורק לא מיועד להספקים גבוהים במיוחד לכן לא מחפש פורק במחירים גבוהים . אני די לא נייד , האוטו עבר לבקים לכן עדיפות רצינית למישהו מהאזור שלי ראשון לציון . 0524825530 אור , אשמח לקבל כל הצעה ,די דחוף .
הודעה אחרונה מאת or444, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עדיפות לשנתון 2003. כמובן, רכב שמור ומטופל עם כמה שפחות ק"מ וידיים. ללא תאונות.
הודעה אחרונה מאת איביטורבו, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש פולקסווגן גולף GTI סטנדרטית ללא שיפורים ללא תאונות וכו'. עדיפות לשנתון 04,שתהיה במצב מצויין קלומטרג' נמוך עדיפות ליד ראשונה אפשר מקסימום יד שניה. נא להיתקשר ל 0545-957248 או לשלוח הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Outlaw, -
- 0 תגובות
- 760 צפיות
חברה אני מחפש פג'ו 106או 306 קופה 1400 עד 1600 עד מחיר 12000 או 13000 ניסתדר כבר אבל קופה ומצב מכני מעולה..
הודעה אחרונה מאת dudiamir, -
- 1 תגובות
- 915 צפיות
שלום. מחפש את החלקים הבאים לאלפא 164 שנת 93: 1. פנס ערפל ימני 2. פס קישוט לפנס ראשי ימני (כזה שבא בדגמי 164 החל משנת 93) 3. מתיזי מים לפנסים ראשיים 4. פתחי אורור צדיים בסלון 5. סמל קדמי של אלפא 164 6. סמל אחורי של אלפא 164 7. כיתבית ALFA ROMEO אחורית על בגז' (כזאת כמו באה על דגמי V6) 8. פתוח להצעות על סאלון עור מקורי במצב טוב ומחיר טוב תודה. להצעות נא לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 0 תגובות
- 892 צפיות
מחפש לקנות שעון בוסט איכותי. אם הוא דיגיטלי יותר טוב.
הודעה אחרונה מאת davidovic18, -
- 0 תגובות
- 774 צפיות
מחפש סוזוקי ויטרה קצר עם גג ניפתח החל משנת 95 עדיפות לגיר ידני. קילומטרז נמוך ושמורה. תודה. גל - 0505691100
הודעה אחרונה מאת גל_אלרון, -
מחפש טורבו
מאת or444- 1 תגובות
- 687 צפיות
מחפש טורבו , עדיפות לאחד שירד מרכב דיזל כזה או אחר .... במצב טוב , במחיר נורמלי . 0524825530 אור או בהודעה פרטית . עדיפות למישהו מאזור ראשון .
הודעה אחרונה מאת or444, -
- 0 תגובות
- 907 צפיות
איזה אוטו יותר טוב מבחינת בעיות חשמל ותיקונים ? עם איזה רכב אהיה יותר שקטה בנסיעה ?
הודעה אחרונה מאת nofar, -
- 0 תגובות
- 923 צפיות
מחפש לקנות קפיצי הנמכה לפיג'ו 106 דגם ראלי שנת 97
הודעה אחרונה מאת noy17, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש לקנות חגורה עם אופציה לזוג (אם יהיה מחיר אטרקטיבי) עדיפות ל4 נקודות,אם לא ימצא אז בלית בררה אני יקנה למי שיהיה להציע 3 נקודות בה"פ. חן
הודעה אחרונה מאת Chenk, -
- 0 תגובות
- 699 צפיות
לפני כמה ימים ראיתי ביד 2 פיאט אונו כתומה יפהפיה עם גנטים בצבע מיוחד וגם הידיות ועשו לה החלקה מאחורה חלונות שחורים ניקלים על כל הרכב מראות מניקל עם איתות בקיצור חדשה הבנאדם רוצה שבע עשרה שווה אתם אומרים??
הודעה אחרונה מאת רפאל גואטה,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)