קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש רכב ללא תאונות אם מנוע או גיר מקולקלים רצוי משנת 93 ומעלה אך דברים מעניינים יכולים להיות גם יותר מבוגרים יכול להיות גם בלי מנוע התקציב עד 6000 שח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Filosoff, -
- 0 תגובות
- 779 צפיות
צרו קשר בהודעה פרטית תודה.
הודעה אחרונה מאת Razg, -
- 0 תגובות
- 682 צפיות
מחפש ספייסרים 18 מ"מ שיתאימו לרכבי פיג'ו סיטרואן (4X108) 0547408408 גל.
הודעה אחרונה מאת gal158, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין מאוד לקנות טרקטור זחל TD-9 וכמו כן טרקטור אוליבר 88 (OLIVER 88 ROW CROP) מתחילת שנות החמישים. מעוניין גם עם הטרקטור מצב של גרוטאה בריקבון מתקדם. אם ידוע על טרקטור חקלאי אחר למכירה עד שנת 1980 אשמח לשמוע גם על כך. תודה
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 1 תגובות
- 814 צפיות
מחפש אגזוז זרימה חופשית איכותי ביותר לצנרת רצוי של חברה בעלת שם. חדש או במצב מצויין. כניסה או 2.5 או 2.75. בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת fr maniac, -
- 0 תגובות
- 689 צפיות
מחפש גיר אוט' לא תקין של טויוטה קורולה 93-97 . בה"פ או 0546890884
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
- 0 תגובות
- 668 צפיות
מחפש מנגנונים של פגו' 306 חלונות ימין ושמאל...
הודעה אחרונה מאת ilya306, -
- 0 תגובות
- 987 צפיות
שלום, מחפש בדחיפות מנוע של אלפא 33 1.5 ליטר, !הזרקה! חשוב שיהיה עם רישיון ועם ק"מ נמוך יחסית וכמה שיותר חדש ופחות קרוע! ישנה אפשרות גם ל1.7 ליטר 8 שסתום בלבד! חלופה רצינית, תהייה, מיסבי קראנק + אפשרות אפילו לקראנק, חדשים, נקיים משריטות/ שיפשופים/בלאי... מחיר הגיוני, תודה!
הודעה אחרונה מאת AndreiT, -
- 0 תגובות
- 879 צפיות
אהלן. אני מחפש מגנזיום 14' לפונטו ספייס 2001. בעדיפות על המקוריים של פונטו. כל ג'נט 14' שנראה טוב יהיה אופציה. תודה
הודעה אחרונה מאת duduz, -
- 0 תגובות
- 959 צפיות
כמו שכתוב בכותרת, יש תמונה מצורפת יש אפשרות להחלף על ציוד של סטריאו/או מגנזיום 16" שלפיג'ו/ או כסף 0546-456915
הודעה אחרונה מאת בוגדני מגעיל1, -
- 0 תגובות
- 644 צפיות
מעוניין בעיקר ברכב קטן כדוגמת פולו אך גם ברכבים כמו רנו מגאן, סקודה פאביה\אוקטביה וכד' (דיזל ידני כמובן) נא לפנות בה"פ או במייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
- 0 תגובות
- 742 צפיות
שלום, לאחר שקצת עייפתי מחיפושים ביד 2, אולי מכאן תבוא הישועה. מחפש פיאט פונטו במצב שמור מאד (ללא תאונות ופגיעות פח), צבע לבן או כסף בלבד, עם ק"מ כמה שיותר נמוך, וכמובן מוכר שמוכן להתחייב לבדיקה (גיר מנוע ושאסי). מוכן לשלם לפחות מחירון למתאימים. פניות כאן או באימייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת חגי23, -
- 0 תגובות
- 701 צפיות
אהלן ! אני מעוניין לרכוש גולף 2001 ידני ג'נריישן ! (למי שיש או ששמע שמוכרים אז שיצור קשר [email protected] בתודה!
הודעה אחרונה מאת shlomo5001, -
- 0 תגובות
- 737 צפיות
מחפש ג'אנטים של פגו' 306 רצויי 16 אשמח לשמוע הצעות! תודה! איליה
- 0 תגובות
- 616 צפיות
מחפש לקנות טמבון קדמי מחסה מנוע ופנסים של פגו' 306 שנת 2000,2001 של המודל החדש לא משנה הצבע. תודה! איליה
- 0 תגובות
- 659 צפיות
שלום,מחפש בקליות לסופר לנסר (פנסים שקופים אחוריים) מישהו מאזור הצפון אם אפשר אבל גם אם אתה מאזור אחר אפשרי. תשאירו ה"פ ונדבר על הסכום.
הודעה אחרונה מאת שי שמילוב, -
- 0 תגובות
- 664 צפיות
מבחינתי שתהיה מעוקלת בלי טסט לא משנה כמה זמן ואפילו תאונה אבל רק חלק אחורי פגוע עדיפות ל 205 GTI 106 rallie דור ראשון 306 XSI או הכי הכי VR6 0528309074 עדיף ה"פ (אזור דרום)
הודעה אחרונה מאת qisus, -
- 0 תגובות
- 770 צפיות
0528524014 או בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כותרת. מי שמוכר / מכיר משהו שמוכר שישלח לי הודעה בפרטי.
הודעה אחרונה מאת puma, -
- 0 תגובות
- 689 צפיות
מחפש גולף ידנית, בין השנים 1999-2002... גיר ידני חובה! עדיפות לדגם ג'נריישן! מוכן לשמוע גם לגבי שאר הדגמים כולל GTI ו-V5. לא איכפת לי צבע, רק לא לבן! ומחפש גם אוודי A3 בין השנים 99-02, ידנית בלבד.
הודעה אחרונה מאת covaleo, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
אני מעוניין לקנות כמה חלקים: *מערכת בלימה מלאה של 106 GTI. *אנטירולים של GTI. *זרועות דיסק אחורה לGTI. *קפיצים של GTI. *גאנטים 15 שיתאימו למידה 195.45.15 אפשר גם ברזל. *סקאלה של GTI. *סלון עור של GTI(אחורי). *טמבון קדמי + אחורי של GTI\ראלי. *כנפונים של GTI\ראלי. *מראות של GTI\ראלי. *פנסי איתות שקופים(שעל הכנף). *סכך לחלון האחורי עם סמל ענק של פג'ו (עדיף בצבע לבן על רקע שחור) *דוד אחורי של ITC,לא רועש מיידי ושיהיה עם משתיק,יציאה שלא תיהיה קטנה מידי ולא ענקית מידי. *מייצב מנוע עליון *מפתח הנפתח החדש(שיהיה חדש כמה שניתן) נא לפנות אלי או בהודעה פרטית,או במנסגר שלי : [email protected] או בפלאפון:0545206186 אדיר, תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת tjstyle, -
מחפש קליאו RSI
מאת fox2- 1 תגובות
- 670 צפיות
מחפש קליאו RSI משנת 1995 ומעלה. עדיפות ליד וקילומטראז' נמוכים, לא מחפש רכב שחוט אלא רכב מתוחזק. תודה.
הודעה אחרונה מאת fox2, -
- 0 תגובות
- 978 צפיות
מחפש אגזוז זרימה חופשית במצב טוב כמובן, מחפש ביצועים ובמקביל יופי וגודל! מומלץ אגזוז שיתאים לאיביזה FR 2008 מכיר מחירים אז בבקשה לא לזרוק סתם 0547868018
הודעה אחרונה מאת progline, -
- 0 תגובות
- 804 צפיות
ברשותי טויוטה קורולה שנת 96 דגם gli עם מערכת גז(נוסעת גם על גז וגם על דלק ניתן לשנות ע"י כפתור, חיסכון בעלויות התדלוק באופן משמעותי) רכב יפיפה מטופל ומתוחזק בקנאות מעוניין להחליפו בגיפ סוזוקי ויטרה או משהו בסגנון פרטים בט"ל 050-6276204 יניב
הודעה אחרונה מאת bokyaniv, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , אני מחפש מראה צד ימין (הצד של הנוסע לא של הנהג) חשוב שהמראה תהיה במצב טוב . הרכב הוא סיטרואן סקסו 97 אני מאזור רחובות . הודעות לפרטי .. תודה .
הודעה אחרונה מאת High, -
- 0 תגובות
- 640 צפיות
במחיר זול. (לשלי נשבר הפלסטיק המגן.)
הודעה אחרונה מאת nex, -
- 0 תגובות
- 631 צפיות
כמו בכותרת אני מחפש לקנות את הקונסולה האמצעית שנמצאת בין המושבים בפיגו 306 ובסיטרואן zx. הקונסולה נמצאת בין המושבים, מצד אחד שלה זה הכפתורים לחלונות, וכל השאר עובד בין ההאנד ברייקס ועד לפלסטיקה של הידית הילוכים. בקיצור זה מתלבש שם מההתחלה ועד הסוף.\ בנוסף אני מחפש ערכה מקורית לחלונות חשמל , אפילו מרכב מפירוק. רק ל2 חלונות קדמיים. אשמח לעזרה והכוונה.
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מעוניין לקנות ספויילר מקורי לסיאט איביזה שנת 2003 ומעלה.
הודעה אחרונה מאת unosl70, -
- 0 תגובות
- 736 צפיות
שלום מחפש דיאטסו שרמנט. מצב נורמלי ללא הרבה חלודה.וצבא אחיד. ופנים יחסית שמור. במחיר נורמלי. תודה יואן 0527455282
הודעה אחרונה מאת yohann, -
מחפש קליאו ספורט
מאת gt94- 0 תגובות
- 580 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש קליאו ספורט MK1 . אני רציני ואני מכיר את הרכב. מי שיש לו אקזמפלר במצב טוב ומעונין למכור, שייצור קשר בה"פ. אני מודע למחירון, ומודע לעובדה שהוא לא שווה כלום.
הודעה אחרונה מאת gt94,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- ALX
- guy.a
- Rשף
- thebaron
- Satori
- Jeka88
- itaimoto
- tan tan
- איציק נ.
- discoTD5
- נעם101