Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת מחשב נייח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר אז שיתרחק מ-KSP, השירות הרבה יותר גרוע (למרות המחירים הדי זולים)

בקשר למעבד מומלץ שתקח AMD (מעבד יותר זול ובעל ביצועים טובים, ואף יותר טובים). ה64Bit לא כ"כ יעזור לך אם אתה הולך להתקין גירסה רגילה של וינדוס (לא X64).

לוח - לא חסרים לוחות טובים, השאלה מה אתה מחפש. בעיקרון תסתכל על החברות הטובות כמו MSI, Gigabyte, Asrock וכו'.

זיכרונות - 512 מ"ב של PC400 או DDR2.

הרד דיסק - W.D עם חיבורי SATA ו8MB Cache.

אם תצטרך עזרה אתה מוזמן לפנות אלי בה"פ.

פורסם

סבתלה, עזוב אותך מהכל ובוא לרומניה.

ב- 18,000,000 ליי אני משיג לך מחשב בן זונה משופר עם טורבו + רומניה שתצעק לך שאתה הומו.

או שתיכנס לקישור הזה

http://www.mardanit.co.il/comp.php

שם תוכל להרכיב את המחשב שאני מציע כפי שמצורף בתמונה.

קצת יקר יותר אבל לא שווה ללכת נמוך יותר.

על אותה קונפיגורציה או שוות ערך לה, תנסה לקבל הצעות גם ב:

http://www.ivory.co.il

http://www.lamir.co.il

http://www.gyrotech.co .il

אני מניח שכולם יסתובבו בערך באותו מחיר, 10% לפה או לשם אבל זה המינימום לדעתי.

אל תשכח להוסיף לרשימה שלי גם מאוורר למעבד.

בהצלחה.

captured.jpg

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

AMD - מעבדים מצוינים. הבעייה היא אחריות של שנה בלבד.

ולמרות זאת הייתי הולך על AMD... אחרי ניסיון של 5 שנים, מעבד מצוין (מבחינת אמינות וביצועים).

INTEL - חצי מהמחיר זה על השם... אין הצדקה...

Veni Vidi Vici

פורסם

מולצמסק פורטה.

אגב נזכרתי שיש לי כרטיס מסך 9600XT REDON נדמה לי, זה מספיק טוב בשביל לחסוך לי קנייה של כ.מ. ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

soli נתן מפרט מצוין, בדיוק יתאים לדרישות שלך פרט לדבר אחד קטן. הכרטיס קול... אני ממליץ להחליף אותו באחד של קריאטיב LIVE 5.1 שעולה בסביבות 120-150 ש"ח. כמו כן, שווה להיכנס גם לקישור שנתנו פה (HWZONE) פורום מצוין, אחד מהמובילים בארץ בתחום המחשבים.

פורסם

מולצומסק פרומוס,

אם ה-כ.מ. שלך הוא מינימום 128 מגה בייט אז הוא יחסוך לך כ-700 ש"ח ואני מניח שיהיה מספק.

אל תשכח מאוורר למעבד.

בהצלחה סבתלה,

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אני חושב שהמפרט הנ"ל עדיף

14yq1.jpg

אם אתה לא מעוניין ב1G זיכרון למרות שמומלץ, אפשר להסתפק ב512 ולהגיע ל3325 ש"ח.

כמובן שזה לא כולל ציוד היקפי - תוסיף לפחות 100 ש"ח למקלדת רגילה למדי ועכבר אופטי - מומלץ האופטי של מיקרוסופט - פשוט סוס עבודה, לא מתקלקל. כשיחרב העולם, ישרדו על פני האדמה ג'וקים והעכברים האלה.

בכל מקרה תן את חוות דעתך לשינויים.

**עריכה:**

יש לך אפשרות גם למארז ב190 במקום 240 עם צורה שונה - מארז רגיל עם סמל מרצדס :p אבל אני חושב שבכללי למארז צריכה להיות צורה מיוחדת - אבל אולי זה רק אני. מצרף תמונה של שני המארזים:

1235vl.jpg

מימין זה מה שצרפתי למפרט ומשמאל המרצדס.. יש למטה גריל כזה עם סמל מרצדס - די מצועצע אבל תלוי רק בך.

פורסם
מולצמסק פורטה.

אגב נזכרתי שיש לי כרטיס מסך 9600XT REDON נדמה לי, זה מספיק טוב בשביל לחסוך לי קנייה של כ.מ. ?

אני משתמש בכרטיס הזה עכשיו, ומניסיוני הוא חזק מספיק להריץ כל משחק שיש היום בשוק. אמנם לא באיכות הגבוהה ביותר, אבל באיכות סבירה ומהנה.

לדעתי, אם יש לך כרטיס כזה, קנה מחשב ללא כרטיס (שיתאים כמובן לכרטיס שיש לך, כי AGP זה כבר לא כזה סטנדרט כמו בעבר) בכל התקציב שלך (ב2500 ש"ח אפשר לקנות לדעתי מחשב מכובד למדי) ואת כרטיס המסך, אם יהיה צורך בכלל, תשדרג בעתיד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני משתמש בכרטיס הזה עכשיו, ומניסיוני הוא חזק מספיק להריץ כל משחק שיש היום בשוק. אמנם לא באיכות הגבוהה ביותר, אבל באיכות סבירה ומהנה.

לדעתי, אם יש לך כרטיס כזה, קנה מחשב ללא כרטיס (שיתאים כמובן לכרטיס שיש לך, כי AGP זה כבר לא כזה סטנדרט כמו בעבר) בכל התקציב שלך (ב2500 ש"ח אפשר לקנות לדעתי מחשב מכובד למדי) ואת כרטיס המסך, אם יהיה צורך בכלל, תשדרג בעתיד.

צביקה,

אני לא חושב שכדאי כיום להשקיע בלוח שיתמוך בAGP מהסיבה שאם הוא ירצה לשדרג את כרטיס המסך בעתיד - הוא יצטרך להחליף גם את הלוח וגם את הכרטיס מסך - ולא תמיד יש לוחות שתומכים במעבדים ישנים - משמע אולי אפילו יצטרך להחליף מעבד (במקרה הגרוע, כן?)..

בנוסף, הבט במפרט שהצעתי - נראה לי משתלם מאוד בסכום הנ"ל - ראשית, אינטל וגם כרטיס מסך X550 - אני עם X300 מצליח להריץ המון משחקים ברזולוציות ואיכויות גבוהות - ואני לא מזכיר את אופציית הOC..

כמובן שאני מדבר על התושבת PCIE..

זו דעתי..

פורסם

חלקים עיקריים למחשב שיפעיל משחקים חדשים וימשיך לעשות זאת לפחות בשנה וחצי הקרובות! אם לא יותר...

Preferable processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz S-775 2M Cache 64 bit.

Preferable Motherboard: no specific model, must be a board which supports: SATA II, PCI-E, Dual Channel memory (or DDRII if it's no the same thing).

Preferable Hard Drive: 80 or 120 GB SATA II, must be a known manufacturer.(kingston,maxtor etc..)

Preferable Memory: Dual channel memory 512*2.(total 1024)

Preferable Video Card: ?Sapphire (ATI )? - ?Radeon X800 GTO2 256MB GDDR III, VIVO, PCI-E.

Preferable Sound Card: if not on board, 6 channel sound card.?

Preferable Speakers: CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp.

Preferable Case: no preferable case, just to fit the mother board.

פורסם

טוב אז למתעניינים אשאיר בכל זאת את המפרט אה וגם אשמח לתגובות והצעות לשיפור, אני עוד לא קניתי, שבוע הבא

פורסם

אייסקיוב המחשב שנתת חורג מהתקציב שלי בהרבה.

זה המחשב שקניתי :

מעבדי אינטל? Price Units Total P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1095 1 1095 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5S800-VM S775, VGA, SATA, Lan 380 1 380 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL3 310 1 310 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total Radeon 9250 128MB TV 240 1 240 כרטיסי קול? Price Units Total PCI Sound Card 5.1 70 1 70 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB 7200 8MB WD1600JB 485 1 485 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black) 260 1 260 ציוד רשתות? Price Units Total 10/100 40 1 40 מארזים? Price Units Total EM-08A ATX MIDI 400W 165 1 165 מדפסות? Lexmark Price Units Total Z-615 230 1 230

(רק שילמתי מקדמה אני עדיין יכול להחליף חלקים - לא נתתי את המפרט בשביל שתראו איזה גבר אני ;))

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...