Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[ייעוץ]פיגו XSI 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לבקש חוות דעת על הרכב הבא פיגו 106 XSI שנת 96 מנוע 1600

התנהגות כביש, מנוע, נתונים סטטסטיים, בעיות חוזרות וכל מה שאתם יוכלים לתת לי

ובנוסף האם אתם ממליצים לי לקנות את הרכב?

תודה!

Mazda 3 2004

פורסם

96', השנתון המאוחר והמומלץ ביותר של הXSI.

התנהגות כביש ספורטיבית מהנה עם שלדה ומתלים קשיחים ומאוזנים, הגה עם משקל מעולה תקשורת נפלא וברורה ותגובה מצויינת של השלדה להפניה.

שילוב גיר/מנוע מעולה, יחסי העברה קצרים יחסית ופעולה מדוייקת.

מנוע גמיש ובעל תגובת דוושה טובה.

נתונים הם: 105 כ"ס ב6000 סל"ד, מומנט 13.8 ב3800 סל"ד

במידה והרכב טופל כראוי, הוא יגלה אמינות גבוהה.

חובה שימוש בנוזל קירור יעודי ולא מי ברז, ציריות יקרות ברכב הזה, פעולת מנוע בסל"ד סרק לא עגולה.

לסיכום, האוטו מספק הכי כיף לשקל שניתן למצוא.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
רציתי לבקש חוות דעת על הרכב הבא פיגו 106 XSI שנת 96 מנוע 1600

התנהגות כביש, מנוע, נתונים סטטסטיים, בעיות חוזרות וכל מה שאתם יוכלים לתת לי

ובנוסף האם אתם ממליצים לי לקנות את הרכב?

תודה!

כיוון שאני בעלים של רכב שעונה למה שאתה מחפש אני אתייחס לדברים (ממה שאני זוכר, כי הרכב שלי משופר די משמעותי מבחינת אחיזה):

1.התנהגות כביש- מצויינת, למרות גודלו המצומצם ומשקלו הנמוך הרכב בעל אחיזת כביש גבוהה והתנהגות כביש מאוד מהנה, רכב שמאוד אוהב פניות, וכל עוד לא עושים פרובוקציות מכוונות (קרי עזיבת גז בפתאומיות באמצע פנייה חדה או כניסה בהילוך נמוך בפול גז לתוך פנייה חדה) הרכב שומר על איזון.

זנב שובב, קל לשלוח את הזנב לטיולים, ועם קצת מיומנות גם קל להחזיר אותו למקומו.

התנהגות הכביש די חדה והתקשורת עם הרכב מצויינת וקל (לאחר למידה) לזהות ולהרגיש מתי בדיוק הרכב עומד לאבד אחיזה ולהכנס לתת היגוי\היגוי יתר, שבשילוב עם הגה די חד ומתקשר עוזרים להחזיר אחיזה די בקלות.

2.מנוע- מפיק 105 כ"ס, המנוע TU נחשב למאוד אמין בסה"כ, כל עוד טופל כראוי ובזמן.

השילוב של המנוע עם המרכב הקל יוצרים רכב זריז, כאשר זמינות הכוח היא מאיזור ה-3000 סל"ד וצפונה, עד אז הרכב כבד.

3.בעיות אופייניות- מנוע צעדים נוטה לזייף (טורים לא יציבים בסרק), בעיות חשמל כאלה ואחרות, מנועים שטופלו עם מים רגילים ולא נוזל קירור- להתרחק.

זהו בערך, לא לייחס חשיבות למספר ידיים (לא רלוונטי ברכב מסוג זה), לבדוק טיפולים שבוצעו.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קיבלתי את רוב המידע ממש תודה לכם

אשמח לקבל עוד עצות כיצד לבדוק שהרכב במצב טוב...אני בדיוק עומד בפני קנייה של רכב כזה

איזה שאלות לשאול את בעל הרכב? שאלות בסיסיות כמו שימוש בנוזל קירור....

כמובן לפני הבדיקה במכון אני רוצה לבדוק שהכל כמו שצריך

תודה לכם!

Mazda 3 2004

• תוכן חדש...