Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםםםםםם אנשים חזרתי ובגדול!

ספרתי לכם שהיה לנו בעיה של העברת הבעלות מאדם שמת,אחרי פרוטקציות רבות הצלחנו להוציא תרשיון רכב והתגלה לנו שהרכב רשום בסוף על שמו של הבן אדם שהביא לנו אותו אז ככה זה דה סוטו משא אחוד פתוח שנת 51 , דה סוטו 245 אם אני לא טועה זה מה רשום מה שחסר לנו זה ללכת ולעשות העברת בעלות ולהמשיך לשפץ.

משה.

פורסם
שלוםםםםםם אנשים חזרתי ובגדול!

ספרתי לכם שהיה לנו בעיה של העברת הבעלות מאדם שמת,אחרי פרוטקציות רבות הצלחנו להוציא תרשיון רכב והתגלה לנו שהרכב רשום בסוף על שמו של הבן אדם שהביא לנו אותו אז ככה זה דה סוטו משא אחוד פתוח שנת 51 , דה סוטו 245 אם אני לא טועה זה מה רשום מה שחסר לנו זה ללכת ולעשות העברת בעלות ולהמשיך לשפץ.

משה.

קושיה לי אליך - למה על דלת תא המטען האחורי רשום פורד!!???

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בקשר לתמונות יהיו בהמשך בקשר לford מאחורה אני חושב שהחליפו דלת שוב פעם בקשר לתמונות יש לי תמונות רק של הפירוק ואת התמונות של לפני הפירוק הבאתי כבר

פורסם

אנשים יש לי שאלה נוספת אמרו לי שאני צריך לעשות טסט ואחר כך העברת בעלות עכשיו זה רכב ישן לא במצב נסיעה ואני לא יכול לעשות טסט האם זה באמת נכון? ואם לא מה הפרוצדורה של העברת בעלות לרכב שאין לו טסט!

בתודה משה.

פורסם

כתבתי בתחילת השבוע:

מה נדרש לעשות על מנת להחזיר רכב לכביש שגילו עולה על 30, רישיונותיו הופקדו לפני 3-4 שנים והוא אינו רשום כרכב אספנות?

עליך לגשת למשרד הרישוי, (אם תלך למשרד התחבורה הם ישלחו אותך למשרד הרישוי), עם הבעלים הרשום ברשיון הרכב, או לחלופין עם יפוי כוח [להעברת בעלות/שינוי רישום/כל פעולה אחרת] מצוי בכול סניף דואר. במשרד הרישוי לבקש מהפקיד/ה לרשום את הרכב במעמד רכב אספנות ולהוציא רשיון רכב. לגשת לדואר לבצע העברת בעלות חובה תעודת זהות והספח[ ולא שום תעודה מזהה אחרת!]. במידה והרכב במצב נסיעה סביר אתה נוסע איתו למוסך (בגרירה או שתוציא רשיון תנועה זמני ל 48 שעות!!!, [ מ 40 ש"ח תקבל עודף-התשלום בדואר]) להכין את הרכב לטסט :מערכת היגוי,מערכת פליטה תקינה, תאורה תקינה, (כיוון פליטת co/קרבורטור בהתאם להוראות משרד התחבורה), צמיגים ועוד... בנוסף יש לבקש מהמוסך אישור תקינות רכב מיושן ע"מ להתקבל למבחן הרישוי. לפני שאתה מזיז את הרכב יש להתקשר לסוכן ביטוח ולבטח את הרכב (אחד התנאים להיתקבל למבחן רישוי) להזכירך רכב אספנות זכאי להנחה של 75% בביטח החובה !!.

האם ניתן להפוך לאספנות, לשלם אגרה אחת וללכת לטסט, או שיש צורך בבדיקת מעבדה ופרוצדורות אחרות?

תודה. - חובה לשלם את האגרה ע"מ להתקבל למבחן רישוי.

- רכב אספנות פטור מבדיקת מעבדה גם אם עמד למעלה מ 30 שנים.

- אישור תקינות רכב מיושן יש להביא לטסט פעם בשנה *בטסט השנתי.

* הטסט השנתי הוא הטסט הסמוך לתאריך הרישום הרכב (בצד שמאל למעלה של רשיון הרכב). אם תיגש לטסט מחר ובעוד חודש תיצטרך לגשת שוב לטסט וזה תאריך הרישום אז תתצטרך גם להביא אישור רכב מיושן. (מומלץ לשמור צילום של האישור מוסך ולהציגו בטסט החצי שנתי !!).

אני ממליץ לגשת למשרד רישוי שצמוד אליו יש סניף דואר כדי לחסוך בזמן.

המקומות המומלצים מבחינתי:

ראשל"צ (הרצל 30).

חולון.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

תודה, מה שאתה אומר זה בעצם ללכת למשרד הרישוי עם הבעל הרשום לבקש להפוך אותו לאספנות ומשם לעשות העברת בעלות אפילו אם הרכב לא במצב נסיעה! נכון? תקן אותי עם לא בבקשה!

• תוכן חדש...