Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ישבתי לי בבית (סיימתי ללמוד..) בשעות הבוקר וראיתי יורוספורט. ראיתי הבוקר 2 מירוצים שונים לגמרי. הראשון F3000 גראנד פרי מונאקו. המסלול נורא מזכיר ת זה של הF1 אבל איכשהוא הוא שונה טיפה, יותר מסובך ואיטי יותר בקיצור טכני יותר, או כך נראה לפחות.

המירוץ השני היה CHAMP CARS האמריקאי. נדמה לי מינסוטה אבל לא בטוח. מסלול אובלי של יותר מ2 מייל.

ואז התקשתי להבין איך קוראים לדבר הזה מירוצים ועוד CHAMP CARS, להסיע מכונית 200 הקפות במסלול אובלי סימטרי לחלוטין במהירות גבוהה משום מה לא נראה לי כל כך מירוץ. אומנם מעורבת המון טקטיקה והמון תכנון מראש. אבל משהו בזה נראה לי לוקש רציני. אם הנהגים מאבדים ריכוז זה לא כתוצאה מהתנאים הקשים או מהמירוץ האינטנסיבי, אלא פשוט כי זה משעמם. משעמם רצח. הייתי נרדם אם לא כוחות הג'י.

ואז ישר עלתה לי בראש התמונה של חבר'ה אמריקאים שמשקיעים מאות אלפים של דולרים בלהוציא המוני כוחות סוס בשביל מה? 400 מטר של פתיחות. גם זה לא ממש מירוצים אצלי.

אז השאלה שלי היא כזאת - איפה נמצא הגבול, לדעתכם, בין מירוצים לבין לחיצה על הדוושה לאורך זמן? מה נחשב כמירוץ אמיתי ומה לא?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ההבדל פשוט מאד -

מירוצים זה כשאני מנצח

לחיצה על הדוושה לאורך זמן זה כשמישהו אחר מגיע ראשון (אני, הרי, בלתי מנוצח!) :lol::lol::lol:

:shock:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...