Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לשכן שלי מיצבושי מגנום 4X4 נסעתי איתו היום לטיול שטח והבעיה היא שלא תמיד ההילוכים של הארבע על ארבע משתלבים העברנו את הידית לארבע על ארבע L וזה לא משתלב ניסנו אחר כך לארבע על ארבע H גם לא משתלב אבל לפעמים זה משתלב שכן שלי אמר לי שיש לו את הבעיה הזאת ממזמן. מה הבעיה הזאת?

וגם היום שנסענו בשטח היו גם שלוליות ענקיות של מים נכנסו לתוכם וכל הלוח שעונים התחיל להדלק מנורת שמן מנורת ברקס ועוד הרבה דברים אבל האוטו המשיך לסוע כמו שהיה לפני.

פורסם

כן.....

בקיצור, כשאתה מנסה לשלב, אתה נוסע אחורה? קדימה? (לאט), עוצר? מיישר גלגלים קדמיים?

או סתם מנסה לשלב תוך כדי נסיעה?

שילוב תוך כדי נסיעה עובד רק מ2X4 ל4X4 HIGH. לLOW צריך לעצור לגמרי, ליישר גלגלים לפעמים (בייחוד בשחרור 4X4) וגם לנסוע אחורה לפעמים.

פורסם
כן.....

בקיצור, כשאתה מנסה לשלב, אתה נוסע אחורה? קדימה? (לאט), עוצר? מיישר גלגלים קדמיים?

או סתם מנסה לשלב תוך כדי נסיעה?

שילוב תוך כדי נסיעה עובד רק מ2X4 ל4X4 HIGH. לLOW צריך לעצור לגמרי, ליישר גלגלים לפעמים (בייחוד בשחרור 4X4) וגם לנסוע אחורה לפעמים.

שאני מנסה לשלב אני עוצר ושם על ניוטרל ולפעמים רוורס אבל זה לא תמיד משתלב.
  • תוכן חדש...