Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט אונו קטנה וחמוד אבל-מכוערת.

הצבע שאני אוהב במכוניות הוא שחור אז חשבתי לשייף את האוטו עם דיסקית יעני להוריד את הצבע לגמרי ולצבוע בספריי שחור את האוטו ביסודיות כמובן..

אני יודע שזה לא יצא כמו צביעה אצל פחח אבל זה נשמע משתלם וחבר שלי אמר לי שהוא מכיר מישהו שעשה את זה אבל היום אנשים מדברים באוויר.

תודה לעוזרים!

פורסם

הכל אפשרי! תעשה חיפוש,דובר רבות על פחחות וצבע,בטוח שתלמד משהו ממה שתמצא.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הולכים לנעול כאן את העניין הזה, לא לפני שיצחקו עליו רבות אבל אני אשתדל לעזור בכל זאת.

בכל רכב יש את הצבע הרגיל ומתחתיו שכבת בסיס/יסוד (אפילו באונו)

במידה ותצליח להוריד רק את הצבע - מה שלא אפשרי ולצבוע מעליו יצא לך רכב מכוער ביותר שיהיו עליו סימנים של צביעה בספרי אבל הרכב יהיה שחור כמו שאתה אוהב.

כאשר תוריד את הצבע עד לפח הרכב ותיצבע בספרי יצע לך רכב שיחליד עוד לפני שאנשים יספיקו לצחוק ממנו, אבל גם זה טוב ויהיה לך יותר זול להתקין בו סנרוף.

על תעשה את זה

תשווה בין מחירי פחחים ותגלה שסיפור הפחחות לכל הרכב אינו כו יקר במיוחד אם אתה מוכן לקבל עבודה פחות ממושלמת.

אפילו קנה לך אונו פשע רשע שחורה במקום או בנוסף לשלך - שנת 89 או אפילו 90 לא תהיה יקרה מפחחות לרכב.

במידה ותחליט להחליף את צבע הרכב שלך יהיה לך גם יום כיף במשרד הרישוי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

נעשה לך סדר בבלגן...

עם דיסקית יהיה לך קשה לעשות את זה, אם כבר הגעת לגיל צבא, אז אתה יודע איך ניראת דיסקית... איתה יהיה לך קשה להוריד את כל הצבע...

עם דיסק ונייר שיוף יהיה לך פחות קשה...

אחרי שהורדת את הצבע, אתה צריך למלא את המקומות שיש בהם שקעים, להוציא את חומר המילוי (ואני מאמין שיש מלא מקומות ש"מילאו" באוטו הזה), ולתקן מחדש... אחרי זה להעביר פריימר על כל האוטו. כל זה ע"י צביעה בפיסטולט בחדר סגור ללא אבק, אחרת יהיו לך גרגרים בצבע!

אחרי זה אתה אמור לשייף את האוטו ע"י ניירות שיוף עדינים כדי להחליק אותו (400-600). אם עדיין יש את הסימני שיוף מהגירוד של הדיסק אתה יכול למלא עם קומפק-פילר או פוליאסטר.

אחרי זה, לשייף עם נייר שיוף יותר עדין (800 עד 1200 בהדרגה)...

אחרי כל זה צביעה בחדר סגור ונקי מאבק ע"י פיסטולט. חובה בצבע של רכב. אחרת הצבע ידהה ויתקלף.

פחית צבע לרכב עולה (אם אני זוכר טוב) 200-300 ש"ח לקופסא. אתה צריך כמה קופסאות כדי לערבב את הצבע הרצוי...

אחרי 2-3 שכבות אתה עושה בין שיכבה אחת ל3 של לכה....

צביעה בספריי היא כמו לבוא למיסעדה צרפתית אנינת טעם עם פיתה ו.... סביח... הזמן שהיא תישאר על האוטו שלך הוא בדיוק הזמן שיקח להם להעיף אותך מהמיסעדה...

תהנה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זו אחת הדרכים להרוס את הרכב, אבל אני מכיר דרכים מעניינות יותר ,אם אתה רוצה אולי jlavi2002 יסכים לזרוק את הפסנתר שלו על האוטו במקום הפרינץ 4 שהוא מחפש לצורך העניין:roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנחנו אומרים חה חה חה

נו באמת אם אתה רוצה לצבוע לבד אתה צריך ידיים טובות ולפחות מקום נקי מאבק

א"חכ דיסק לשייף.

אח"כ צבע יסוד (אפשר גם יסוד מברשת)

אח"כ שיוף קל

אח"כ אתה יכול ללכת ולקנות ספריי בצבע הרכב (אחד עולה 65-כמה אתה צריך אלוהים יודע)

ואם אתה צריך פחחות אז גם.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...