Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי רנו קליאו שנת 95 דגם rt b57b ידנית, עם בעיה בנעילה המרכזית.

כל הדלתות נפתחות וננעלות כמו שצריך גם עם המפתח וגם עם הכפתור שבתוך האוטו, אבל על הדלת של תא המטען זה לא משפיע.

בהתחלה חשבתי שאולי ככה זה אמור להיות, אבל אז שמתי לב שיש בדלת תא המטען מנוע, ואחרי בדיקה פשוטה ראיתי שהוא גם עובד - הוא פשוט לא מקבל חשמל.

ניסיתי לעקוב אחרי החוטים שיוצאים ממנו להבין לאיפה הם מגיעים בסופו של דבר, אבל הם הלכו לי לאיבוד בתוך הדשבורד.

אתם אולי יודעים לאיפה בדיוק הם מתחברים כדי שאני אבדוק שם את החיבורים, או לחילופין אולי אתם יודעים להגיד לי אם אני אסלול חוטים משלי לאיפה לחבר אותם בשביל שזה יעבוד?

ארז.

פורסם

אתה יכול לנתק את החוטים של המנוע, ולהריץ זוג חוטים בחיבור מקבילי ללוקר של אחת הדלתות האחוריות.

שים לב,- במצב זה ואם המנעול הזה היה גם שולט על הנעילה המרכזית (כלומר היה אקטיבי בעת סיבוב הצלנדר של תא המטען) תכונה זו תעלם ולא תהיה יותר.

מומלץ לחפש נתק בקו, ואו בעיה ביציאה ממח הנעילה המקורי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התשובה, קודם כל.

אני באמת אנסה לחבר אותו לדלת האחורית.. בקשר ללבדוק את החיבור של החוטים למח - אני לא יודע איפה הוא נמצא, וכמות החוטים שנמצאים מתחת לדשבורד מוגזמת בשביל שאני אעקוב אחרי חוט מסויים.

• תוכן חדש...