Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מה דעתכם על העניין???

הייתי באיזשהו מוסך שהציע לי דרך (רשום כפטנט) להגביר את הניצוץ וכך את הניצולת של המנוע.

ראיתי שבסך הכל הוא מחבר את הכבל מהקויל לדיסטרובור לגוף הרכב.

האם באמת הגברת הניצוץ לא תפגע בבוכנות או בבלאי מואץ של השסתומים?

תודה לכל העונים.

פורסם

תגיד למוסך שלך שלא ימציא פטנטים שקיימים, מה שאמרת זה לא דבר חדש, זה בעצם מה שקורה בפועל בכל רכב. (תורת החשמל)

הקויל מחובר למפלג (דיסטריביוטר) המפלג מחובר למנוע והמנוע מחובר ל (-) של המצבר, כל זה ברור לכל מי שמבין בחשמל, למה?

על מנת לגרום לזרם לעבור דרך החוטים (קויל, מפלג וכו') צריך לסגור מעגל, זה שיש מתח זה יפה אבל אם לא תסגור מעגל זרם לא יהיה, מובן, אזזזז... שלא יעבדו עליכם....!!!!

פורסם

זהו חוט הצתה "פטנט" , וכן הוא פטנט (ואין לי אחוזים בייצורו ו/או במכירתו).

כאמור,זהו חוט "פטנט" ואשר מבחינה טכנית חוט ההצתה במרכזו גזור ל 2 ומורחק 1 ממ עד 3 ממ מנקודת החיתוך, מה שמאלץ את הניצוץ לקפוץ ובכך סליל ההצתה מגביר את המתח, והניצוץ אכן חזק יותר.

החוט שמחובר לגוף זהו חוט שמסולסל על חוט ההצתה זאת על מנת להשקיט רעשי מנוע שישמעו ברדיו לאחר ביצוע הפנטנט הזה של הקפצת הניצוץ.

צריך לקחת בחשבון שאל מול היתרונות של הגדלת הניצוץ, קיים חסרון מהותי והוא שמערכת ההצתה ברכב אינה מתוכננת להקפצת ניצוץ זה והגדלת הספקים, ותסבול מבלאי מהיר עד כדי השבתה בפרק זמן ארוך אומנם אך קצר מהנדרש.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני האם שמעתי .. אורי מלמד?( הוא מנסה כבר שנים לשווק את הכבל ("פטנט?")הזה כבר שנים רבות לתמימים רבים, שלא נגמרים)

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לדעתי אכן הפטנט של אורי מלמד, למרות שראיתי פטנט כזה גם בארה"ב דרך האינטרנט.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חוט ההצתה במרכזו גזור ל 2 ומורחק 1 ממ עד 3 ממ מנקודת החיתוך, מה שמאלץ את הניצוץ לקפוץ ובכך סליל ההצתה מגביר את המתח, והניצוץ אכן חזק יותר.

אתה יכול בבקשה להסביר איך נתק במרכז החוט (אם הבנתי נכון) שנוצר בו ניצוץ שני, גורם לניצוץ חזק

יותר (במצת, אני מניח)? תודה.

:turn-l:
פורסם

מה שרואים בתמונות זה הסיכוך על "פטנט החיתוך שגורם להקפצת הניצוץ" , כדי לראות את הפטנט יש לפרק את מרכז החוט בעדינות לחלוטין,וכן זה מגביר את הניצוץ וזו עובדה, ולא - אין לי אחוזים שם, ההפך, בתחום זיופי מנוע הם אף מתחרים שלי.

זהו לדעתי פטנט של האבא של רני ויואב.

יש לזכור שיש יתרונות ויש חסרונות כפי שרשמתי בתגובתי קודם, אך מה ששלהם, שלהם.

לקטול כי נראה כך ,זה לא יפה ולא פייר.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...