Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על גלי ראדר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רז. אני לא רוצה סתם לאכזב אותך- אבל YOU GET WHAT YOU PAY FOR.

פחות משנה מה כתוב בקוברה שלך-מה שמשנה...שהוא שווה לתחת.

כיום גלאי רדאר פשוטים (קוברה,יונידן וכו) לא שווים הרבה. גם ככה המשטרה משתמשת בעיקר בלייזר-וגם הגלאי הטוב ביותר בעולם לא מסוגל לגלות לייזר-אלא לאחר שכבר נורה.מקסימום-אם יש לך גלאי טוב (BEL, ולנטיין) הוא יאתר ממרחק את הקרן אשר נורתה על מכונית שנסעה כמה מאות מטרים לפניך. הגלאים הפשוטים לא מסוגלים אפילו לאתר מצלמות מולטנובה (ניידת העומדת בצד הכביש כשלחזיתה מחוברת מצלמה) אלא לאחר שעברת אותן.

כיום ניתן להתגונן היטב רק באמצעות גלאי טוב ובליינדר.

אם עדיין מעניין אותך התדרים-תיכנס לאתר טופ ספיד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אתה יכול לפרט לי בכל מיקרה מה אומר כול אות בגלאיי או לתת לי קישור.

דרך אגב הגלאי הוכיח את עצמו כמה פעמים והופתעתי לטובה.

הרבה פעמים הוא ישתגע ובסוף הבנתי למה.

נכון שהוא מצפצף ומדבר שטויות סתם ליפעמים.

אבל זה עדיף מיכלום ולכן אני מעוניין לדעת מה הוא קולט...

תודה רז...

פורסם

הגלאי מגיע עם ספר הוראות,לא?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רז לוי, אחרי שתחבר את הקוברה הוא יתחיל "לגלות" לך תדרים חדשים ומשונים במקומות שמעולם לא חלמת עליהם כמו סופר, חנייה , וכדומה. (אני מאמין גם שראית לבד)

מסקנה: זרוק את הקוברה לפח (תעשה חיפוש בפורום ותראה לבד) כי מה שהוא מגלה זה את עצמו כלפי העוברים ושבים ליד הרכב שלך, גלאים אמיתיים הם BEL , VALENTINE ,ולהשלמת האפקט בליינדר.

כמו כן אתרים שעוסקים במכמונות וגלאים

www.topspeed.co.il

www.speedtraps.co.il

פורסם

לחבר שלי יש גלאי קוברה, והוא פשוט מגלה הכל! (חבר אחר שתרם לו אותו אמר לו את זה, אבל הוא לא האמין)

שאני אומר הכל זה כולל: עצים, ספסלים, רמזורים, צמתים, עננים, עמודי חשמל, לפעמים אפילו זה מבדיל בין רמזור אדום לירוק!

פורסם

אוףףף...

אני לא שואל עד כמה הוא טוב (ואני בטוח שיש יותר טובים )

הגלאי הזה נימצא אצלי מעל ל3 שנים. (והוא גם ישן)

אבל זה מה שיש לי ודיי סבבה לי איתו, שוב... הוא הציל אותי כמה פעמים.

רק שיש אותות שאין לי מושג מה הם אומרים כמו KA או K ושאר האותיות ומעניין אותי לדעת מה זה אומר בתאכלס אפילו אם הוא קלט שער חשמלי.

תודה לעונים רז...

פורסם

בוקר טוב--

במילים פשוטות קצר ולעניין:

X-- זהו תדר שכבר אינו בשימוש, במגלים חדשים נוהגים לבטלו בתיכונת.

ליד כל סופר ואנטנה ה X יצפצף.

K-- זהו תדר שהיה בשימוש לפני 10-20 שנים בפורד סיירה של המשטרה של אז... הוא קיים עדיין בכל הגלאים, בפועל לא ידוע לי על שימוש בתדר זה.

KA -- נמצא גם במצלמות (מה שהקוברה יגלה ,אם יגלה בכלל רק אחרי שעברת והצטלמת) וגם ברכבים עם הרדאר בחלון הקדמי.

LASER --ידוע לכולם, וכשהקוברה יצפצף וירשום לך LASER , אם נסעת מהר, תוציא את הרשיונות כי הולכים לקחת לך אותם....

VASCAR -- שיטת מדידה "אלקטרומכנית" -- אין מכשיר שמגלה אותם , והם קופצים עליך שחבל הזמן. השבוע כביש החוף היה מלא מהם .

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

וליתר דיוק:

כל מה שדני רשם, בעצם מגדיר אורכי גל שונים. אור וקרינה בכלליות הם גלים אלקטרומגנטיים, האור הנראה לנו הוא באורכי גל של 4000-7000 אנגסטרם(1 אנגסטרם=1 אקספוננט 10-).

ככל שאורך הגל יותר קצר, הגל יותר אנרגטי, קרינת רנטגן(X) נמצאת מתחת לסקאלה הנראית(לדוגמא).

מכשירי המדידה של המשטרה משתמשים באורכי גל שונים לצורך איכון הרכב הנמדד בטווח ה-"ראייה" של המכשיר.

ה-"גלאים", בעצם סופגים קרינה, ומזהים את אורכי הגל שנספגו.

אם אחד מאורכי הגל תואם לאחד מאורכי הגל שהוגדרו מראש להתראה, הגלאי יצפצף.

שבוע טוב

אלעד

פורסם

זה שאתה אומר שהוא "הציל" אותך כמה פעמים, אתה סתם משלה את עצמך... הוא לא שווה כלום !

אנשים פה מנסים להסביר לך אין טעם לעשות בו שימוש. על התדרים קיבלת תשובה. בכל מקרה, אני במקומך הייתי הולך לכתובות שהביאו לך פה ואחרי שתבין תוכל להצטייד באמצעים "העובדים" באמת... ולא סתם מצפצפים...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

מה יש כאן להבין מה קרה לכם שוב פעם להסביר...?

טוב אני יסביר שוב בפשטות:

אני לא שואל עד כמה הוא שווה ולכן לא מבקש תגובות כאלה.

סבבה נגיד ויש לי את הגלאי הכי זבל שייש והוא לא קולט כלום.

אבל בכול זאת מעניין אותי מה אומרות האותיות V וגם VA ?

אז בבקשה אני לא מבקש חוות דעת על הגלאי אלה בסך הכול מה אומרות שאר האותיות ?

תודה רז...

• תוכן חדש...