Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה להחליף אוטו..

יש לו אופל אומגה 99 cd ביזנס

שזה אומר גג נפתח ריפודי עור חימום במושבים

בקיצור לא רע בכלל

הוא אומר שזה לא מספיק

הוא רוצה מרצדס..

אבל אין תקציב ל2006

הוא מצא שנת 93 s420 במחיר טוב..

ואני רציתי לדעת מה אתם אומרים

שווה להחליף?

פורסם

מקום לשאלה זו הוא בעמוד "יעוץ ברכישת רכב" זה קודם כל.

בהמשך לשאלתך אני הייתי אומר שלא. המרצדס שתיינית דלק (מנוע 8 צילינדר תעשה את החשבון), התחזוקה יקרה מאוד ובכלל רכב עם הוצאות לא מעטות. ה-S חזקה מאוד ומפנקת מאוד אבל דורשת המון תשומת לב.

אם אביך כל כך נעול על מרצדס שישקול C קלאס או E קלאס משנתון מתקדם יותר.

פורסם

תן לי להבין,

לאבא שלך יש אומגה שנת 99

הוא רוצה מרצדס, אבל אין תקציב ל2006

אז הוא רוצה לקנות מרצדס שנת 93?

:shock: :shock: לא הצלחתי להבין, מה הוא מצפה להשיג בדיוק?

פורסם

אני דווקא אוהב את הרעיון.

הוא מראה על יצרתיות.

זה לקנות רכב מיוחד, לא עוד מזדה 6 או טויוטה קמרי.

רק צריך לדעת למה נכנסים בעניין הדלק ועלויות תיקונים וחלפים.

פורסם
אם יסתבר שגם שנת 93' לא בתקציב, תמיד אפשר ללכת על מודל 80'
העיצוב של שנות ה80 (W126) יפה בהרבה מנושאות המטוסים של שנות ה90 המוקדמות.

בברכה,

גלעד

פורסם
לנו הייתה S320 שחורה בשנת 95 , אז זה היה האוטו, הרגשתי כמו ילד של מאפיונר בביה"ס...

בכמה כסף מדובר???

מדובר ב 90אלף שקל..

לאוטו יש גא'נטים חדשים ריפוד חדש גיר חדש ואין לו מכות..

פורסם

אם הצלחתם לעמוד באחזקה של אומגה 6-7 שנים אז אני בטוח שהמרצדס לא תהיה יקרה משמעותית באחזקה. אני גם בטוח שאבא שלך כבר מכיר טוב מאוד את כל המשפחה של המוסכניק שלו ...

לפי דעתי ההחלפה על המרצדס מיותרת. לא תמצא רכב יותר טוב שיתן לך יותר תמורה לשקל ובטוח שלא בשנתון כזה גבוה. ד"א, אם אתה בונה למכור את האומגה במחירון אז תשכח מזה, תגיד תודה אם יתנו לך 20% מתחת למחירון ...

לאומגה יש את כל האבזור הנחוץ, היא מרווחת מאוד, היא נוחה ומפנקת. החסרונות היחידים מול המרצדס הם שמירת ערך (או נסיקת הערך כשמדברים על האומגה), אמינות (עדיין לא הייתה לי מרצדס אבל הייתה לי אומגה וזה לא זול) וכח (למרצדס מבחר מנועים מכובד לאומת האומגה הפושרת).

ד"א, אם בסוף אתם מחליטים למכור את האומגה במחיר הגיוני אני אשמח לקבל את הטלפון בה"פ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם הצלחתם לעמוד באחזקה של אומגה 6-7 שנים אז אני בטוח שהמרצדס לא תהיה יקרה משמעותית באחזקה. אני גם בטוח שאבא שלך כבר מכיר טוב מאוד את כל המשפחה של המוסכניק שלו ...

לפי דעתי ההחלפה על המרצדס מיותרת. לא תמצא רכב יותר טוב שיתן לך יותר תמורה לשקל ובטוח שלא בשנתון כזה גבוה. ד"א, אם אתה בונה למכור את האומגה במחירון אז תשכח מזה, תגיד תודה אם יתנו לך 20% מתחת למחירון ...

לאומגה יש את כל האבזור הנחוץ, היא מרווחת מאוד, היא נוחה ומפנקת. החסרונות היחידים מול המרצדס הם שמירת ערך (או נסיקת הערך כשמדברים על האומגה), אמינות (עדיין לא הייתה לי מרצדס אבל הייתה לי אומגה וזה לא זול) וכח (למרצדס מבחר מנועים מכובד לאומת האומגה הפושרת).

ד"א, אם בסוף אתם מחליטים למכור את האומגה במחיר הגיוני אני אשמח לקבל את הטלפון בה"פ.

אחי

האומגה שמורה בצורה שלא להאמין..

הציעו לאבא שלי עלייה +5 מהמחירון

ואחד מחירון..

אבל אם הוא קונה את המרצדס אז כנראה הוא עושה עם הבעל המרצדס החלפה

(אשתדל להעלות תמונה)

• תוכן חדש...