Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

במהלך פירוק חלקים מרכבי (חליל מזרקים, משאבת דלק, מנוע צעדים) ראיתי צינור שיוצא מכיוון בית המצערת\סעפת יניקה, אליו מתחבר בהמשך חיישן כלשהו, ולאחר החיישן אמור להמשיך אותו צינור.

אלא שאחרי החיישן הוא נראה כאילו הצינור נשבר (מבט לתוכו גילה איזושהי דיסקית פלסטיק ירוקה שיושבת על קפיץ), מבט בצד השני של המנוע גילה את המשך הצינור האבוד, קרוע כמובן.

ראוי לציין שהמצב הנ"ל הינו ממתי שקניתי את הרכב (כלומר לא משהו חדש), ואני משער שזה קשור לאיזשהו צינור וואקום כזה או אחר.

השאלה שלי היא, מזה הצינור הזה ?

האם הוא קיים בכל הדגמים ?

כמו כן, האם ניתן לעקוף\לבטל את היוניט הזה ? (ואם כן אז מה המשמעות של כך?)

אשמח לעזרתכם.

תמונות של החלק המדובר:

norm_598B1DD6526140FF8AF3D25C6060C606.JPG

norm_EDE86183B5D04827A237090860D42451.JPG

וזה המשך הצינור שאליו היוניט אמור להתחבר

norm_D08929EA4B2F41EEBC4222DFFA09C70D.JPG

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היי

זהו השסתום קניסטר (מיחזור אדי דלק)

החיוט שם מחובר למחשב הרכב אשר מחליט מתי ובאיזה תדירות פולסים להעביר אדי דלק מהאוגר (להלן קניסטר)

אם או גם שבור וגם פתוח (למעבר אוויר) יש לך כנראה דליפת (גניבת) ואקום, מערכת ניהול המנוע אינה פועלת במיטבה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היי דני,

ראשית, תודה על התגובה.

שנית, ייתכן שזה גורם לכך שלעיתים המנוע סובל מנפילות סל"ד בעת הורדת הילוכים לקראת עצירה, ול"משחק" של הסל"ד בעמידה בסרק (לעיתים נדירות).

איך ניתן לפתור את הבעייה ?

כרגע מה שעשיתי זה לאטום עם סיליקון שחור 2 חורים היו בסמוך לפייה (איפה שהדיסקית הירוקה).

האם כך היוניט הזה אמור להראות ? (פשוט החלק שממנו רואים את הדיסקית השחורה נראה שבור, ומעולם לא ראיתי איך חלק כזה נראה כאשר הוא שלם,אז אין לי אינדיקציה).

אשמח ואודה לעזרתך.

פורסם

צריך לחבר הכל חזרה, חלפים מפירוקיה יעלו זול.

לא יתכן שמע' נשלטת מחשב בפולסים למעבר אדי דלק בואקום למנוע תסתם בסיליקון.

קודם לסדר את זה ואחכ אם יש בעיות לבדוק.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה לא חיישן גם אם מכנים אותו חיישן, זה בסהכ שסתום חשמלי חיצוני לקניסטר.

מחיר משומש לא ידוע לי, עד היום לא היה אצלי אחד כזה שבור, היו קניסטרים שנשברו אבל לאו דווקה השסתום.

נראה לי חלק זול בפירוקיות, 50-200שח? בדוק מחיר חדש אולי יש הפתעה שזה זול?

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני אני אשמע לעצתך, מחר אבקר אצל ז'אן והפרסי בתל אביב,ואברר שם מחירים של החלקים האלה.

תומר,אני מבין שאתה גם מתעניין,שלח לי מחר הודעה פרטית, ואני אעדכן אותך בממצאים (מחירים ).

-עריכה-

רק עדכון, משיחה שלי עם דיוויד (MOTORICA.NET) נאמר לי שאין חובה להביא את זה מקורי לרכב, אלא ניתן אף לקחת מרכבים אחרים,זה לא עקרוני,זה רק שסתום.

אגב,נקרא EGR-

Definition: The EGR valve is the main emissions control component in the exhaust gas recirculation system. The valve is located on the intake manifold, and opens a small passageway between the exhaust and intake manifold to allow a metered amount of exhaust to flow back into the engine. This reduces combustion temperatures and helps control the formation of oxides of nitrogen. The EGR valve is opened by the application of vacuum to its control diaphragm. Some also require a certain amount of exhaust back pressure before they'll open. On newer vehicles, the valve is electronic and uses one or more solenoids or a small stepper motor. The valve should remain closed while the engine is cold and at idle. It should only open once the engine has warmed up and is running at part-throttle. If the valve sticks shut (or is disconnected), NOX emissions will soar and detonation will often result (See Detonation and Spark Knock). If it sticks in the open position or fails to close all the way, it acts like a vacuum leak resulting in a rough idle, hesitation and possible stalling.

פורסם

EGR זה משהו אחר ונראה אחרת, (אגזוז גז רסירקוליישן- מיחזור גזי פליטה)

מה שאתה צלמת זה שסתום של הקניסטר.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...