Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת Kenwood KDC2020 ורמקולים קידמיים של פיונר 160 או 170 וואט ורמקולים אחוריים 6X9 350

וואט של פיונר

אין לי עדיין מגבר וסאב ורציתי לתמליצו לי על מה כדאי להוסיף בכדי שישמעו פגז ואיכותי מאוד שיספיק לאוזניים שלי

פורסם

מה אתה מחפש?

איכות או חוזק?

ומה התקציב שלך בשביל הסאב?

ובשביל המגבר?

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

אני מחפש משהו טוב

שיהיה לו גם איכות וגם חוזק

אני רוצה מגבר שיתאים גם לרמקולים האחוריים וגם לקידמיים אם זה מומלץ + הסאב

סאב שמעתי שה-סאב וופרו 12 אינטש Pioneer TSW306C הוא מצויין

פורסם
יש לי מערכת Kenwood KDC2020 ורמקולים קידמיים של פיונר 160 או 170 וואט ורמקולים אחוריים 6X9 350

וואט של פיונר

אין לי עדיין מגבר וסאב ורציתי לתמליצו לי על מה כדאי להוסיף בכדי שישמעו פגז ואיכותי מאוד שיספיק לאוזניים שלי

לדעתי דבר ראשון מומלץ להוסיף מגבר שיתאים לרמקולים שלך. במידה וזה לא יספיק לאוזניים שלך תמיד ניתן להוסיף גם סאב ומגבר נוסף. השמיים הם הגבול. כדאי שתקבל תשובות יותר מדויקות מומלץ שתציין את סוג הרכב, סוג המוסיקה שאתה אוהב לשמוע וכמובן התקציב שאתה מוכן להשקיע.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ומתי שהוא אל תשכח להחליף את הHU קנווד 2020 שמעבר לכך שהוא כבר ישן וחלש,

הוא לא מפיק סאונד איכותי אפילו לא כפקודות למגבר, גם כשהיה חדש.

זה מכשיר איכותי מבחינת שלא מתקלקל ויש שירות טוב אים מתקלקל, וקולטים רדיו טוב.

כאן הוא מתחיל וכאן הוא נגמר.

תמיד, אבל תמיד, תגיע למצב שלא משנה כמה תשדרג את המערכת, וכן , היא תשמע הרבה יותר טוב, אבל עד שלא תחליף אותו, לא תגיע למקום הרצוי, וגם כאן זה עניין של טעם ותקציב.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...