Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נדמה לי שהיה כדאי לבדוק, לפני שאתה מביא דבר המתיימר להיות עובדה. חברת נקמיצ'י לא פשטה את הרגל, למיטב ידיעתי. אשמח אם תוכיח לי את ההפך וכמובן גם אתנצל. דבר לו אני מצפה ממך באם תווכח כי טעית.

בבקשה...

http://stereophile.com/news/11272/

תקציר מנהלים: החברה עברה לבעלות סינית, הגישה בקשה לפשיטת רגל ועובדת מאז תחת Chapter 11. מצב החברה היום והמוצרים שהיא מייצרת אין להם קשר עם היכולות שהביאו למותג את המוניטין שלו אי שם בשנות ה-70.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בבקשה...

http://stereophile.com/news/11272/

תקציר מנהלים: החברה עברה לבעלות סינית, הגישה בקשה לפשיטת רגל ועובדת מאז תחת Chapter 11. מצב החברה היום והמוצרים שהיא מייצרת אין להם קשר עם היכולות שהביאו למותג את המוניטין שלו אי שם בשנות ה-70.

ראה תגובתי זו כהתנצלות. תודה.
פורסם
ראה תגובתי זו כהתנצלות. תודה.

ממש אין צורך להתנצל.

בימינו מאוד קשה כבר להבחין בין מותג לחברה ובין מה שהמותג מייצג לתוכן שנמצא מאחוריו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הגולף האדומה יפיפיה. סחתיין.

"אז נוח לנו לקטול את הקדמה בעזרת כל מיני דברים כמו אופי ורגש שהם סלקטיבים, בלתי ניתנים למדידה וכך אנו יכולים להצדיק את עצמנו."
הלוואי וזה היה נכון במקרה של הגולף הזו.

דווקא ה-mk5 מכוונת למקום טוב, להנאה של הנהג, בטח ובטח לעומת הדורות הקודמים (mk3 & 4).

חזרה ל-GTI של 76' לא תתרחש ואפילו לא בחלומות הרטובים ביותר של כל חובב הגה משום ששום

יצרן מיינסטרים לא יכול לייצר להמונים מכונית קלה שכזו עם רמת בטיחות פאסיבית נאותה. אי אפשר.

אז היום הם מחפים על המשקל הגבוה עם מגדש טורבו ושלל סממנים קוסמטיים קרביים.

הפעם אני חייב להודות שזה די עבד להם ואלוהים עדי שאינני חובב מכוניות הקונצרן מטבעי.

אם זה מעניין מישהו, את התרשמותי ממנה תוכלו למצוא כאן.

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...