Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה להחליף בימים הקרובים רצועת טיימינג, ורציתי לדעת האם חייבים להחליף מותחן לרצועה בטיפול זה?

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

צודק , תודה .

פשוט רציתי להיות בטוח שכל מוסך יחליף לי את המותחן הזה,ושלא יבלבלו לי את המוח עם שטויות, כי אני בטוח שיש חאפרים שלא מחליפים.

אם אני לא טועה שאלתי פעם ואמרו לי שהוא עולה 85 ש"ח ולא משלמים על עבודה .

פורסם

עכשיו דיברתי עם מוסכניק שאמר לי בטלפון שאם המותחן לא מרעיש , לא צריך להחליף אותו.

נראה לי בחור לא מקצועי, למרות שהוא הבטיח לי אחריות ל 3 חודשים אם קורה משהו לרצועה .

כששאלתי אותו אם הוא שם רצועה מקורית ,הוא אמר שהיא תוצרת גרמניה... כמה כבר עולה לו מקורית 60 שח?

שווה לעשות אצלו אצלו או לוותר?

פורסם

רואים שאין לך נסיון בעינין אז תקשיב ועל תזלזל, פשוט תעשה מה שאומרים לך:

1) תמיד תחליף רצועת טיימינג ביחד עם המותחן / מותחנים. הוא לא חייב להרעיש כדי שתדרש החלפתו. המותחן לא "חי" לעד, הוא דורש החלפה. הוא יכול להתפרק או להפסיק להסתובב לפני החלפת טיימינג הבאה ואז אכלת אותה. כמו כן תוודא כי אכן החליפו לך את המותחן לפני שאתה הוסף את האוטו, היו מקרים שלא החליפו מותחנים (למרות שאמרו כך) ואחר כך רצועות טימינג ברחו לאחר 10-20 אלף ק''מ - נפלת על תיקון במנוע. למי תבוא אחר כך בטענות??

2) אם אתה לא בטוח ברצועת טיימינג אם היא יכולה להחזיק מעמד כדאי שלא תרכיב אותה. המכונאי אמר לך "גרמני", לך תדע למה הוא התכוון, אם זה "רומני" בשבילו זה לא הבדל גדול. כדאי שתלך על משהו מוכר כמו CONTITECH או אחרים ואם בכל זאת הלכת על משהו יותר זול כדאי מאוד להזהר פעמיים ולעשות את הטיימינג הבא 10 אלף ק''מ לפני המועד. פה הכל משפיע, בעיקר האקלים החם הישראלי שמייבש את הרצועות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שלום רב

ההצעה שלי היא החלפת כול הרצועות +מותחן + משאבת מים + מחזירי שמן

החלקים ל 205 הם מאד זולים וכאשר אתה מחליף הכול אתה יכול לנסוע בביטחה שלא יהיו נזילות לא של מים ולא של שמן

בברכה זיסו יוסי

פורסם
רואים שאין לך נסיון בעינין אז תקשיב ועל תזלזל, פשוט תעשה מה שאומרים לך:

.

כן המפקד!

אל תדאג אני אחליף מותחן רק רציתי להיות בטוח.

רק אתמול חבר סיפר לי שלאח שלו נקרעה הטיימינג בחודש שעבר ב205, נזק של יותר מ 4K ש"ח.

עכשיו חשבתי על עוד משהו,קראתי שיש מכשיר אלקטרוני לפיז'ו ,שמודד את המתיחה של הרצועה אחרי שמרכיבים אותה,כל המוסכים אמורים להשתמש בו?

אני כנראה לא אלך למוסך מורשה ,אז לדרוש את המתיחה הזו או שזה רק כסת"ח של היבואן?

• תוכן חדש...