Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מאלגה 1.5SXI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו זוכר את ה"חיה" הזו?

כמדומני שהגיעו רק דגמי 87-88 ורק בצבע שחור

105 כ"ס הזרקת דלק

יש עוד כאלו על הכביש?

malaga.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני מספר שבועות ראיתי אחת. שחורה.

מאד הפתיעה אותי שהיא שרדה, ואפילו היתה שמורה למדי.

לא נקראת SXI (רק האיביזה נקראת כך), אלא מלאגה Injection.

מדובר בגרסה "ספורטיבית" עם מנוע 1.5 ליטר 100 כ"ס עם הזרקת דלק עתיקה של בוש.

פורסם

איזו נוסטלגיה העליתם בי עכשיו.:ובכן היחידה בארץ לפי מה שאני יודע היתה שייכת לי.

קניתי אותה מיד שניה(באותה משפחה) עם כ212 אלף ק"מ ושאסי נקי.מבחינת רכב הוא לא איכזב אותי אף פעם(באיחוד לעומת המחיר המצחיק אותו שילמתי) עליתי איתה 3 פעמים לחרמון ובשנה וחצי שהרכב היה אצלי אף פעם הוא לא ניתקע ותמיד הניע מכה ראשונה.מבחינת ביצועים :המנוע היה חזק וגמיש למרות הקילומטרז(הכל בפרופורציה ויחסית לאוטו בן 15) וכל יפונמטית 1600 חדשה קיבלה בראש

היתנהגות:האחיזה הייתה טובה וגם השילדה נענתה בחיוב לעזיבת דושה,אבל להחזיר את הרכב לדרך הישר היתה משימה בכלל לא קלה בגלל ההגה שחסר כל תחושה ורגש.

בקיצור יחסית לכסף ולשנתון הרכב היה מציאה והוא נמכר למישהו ברמת השרון שלפי דעתי גם מכר אותה. הרכב נראה לאחרונה באיזור השוקן בתל אביב ופעם אחת בפתח-תקוה.

מקווה ששפכתי קצת אור בנושא....

106 ראלי דור ראשון !!!

פורסם
איזו נוסטלגיה העליתם בי עכשיו.:ובכן היחידה בארץ לפי מה שאני יודע היתה שייכת לי.

אבל להחזיר את הרכב לדרך הישר היתה משימה בכלל לא קלה בגלל ההגה שחסר כל תחושה ורגש.

..

שלילי, היו ממש הרבה כאלה.

ההערה השניה שלך היא בדיוק הסיבה שלא רואים אותן יותר.

רובן ככולן רוסקו.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...