Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא האם ההתקנה בסדר (ולא בסיגנון שפורט על ידי תומר) וגם אם מה שהם מוכרים באמת מועיל ולא מזיק לרכב, או לפחות לא מזיק ולא מועיל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שקונה כל מוצר מאי אנד איי מקבל אחריות המצויינת על גבי הקבלה ואנו עומדים מאחוריה

לגבי מחירים אף אחד לא מחייב אותך לקנות אצלנו יש אנשים שמביאים מוצרים דרך האינטרנט ולא משלמים מיסוי ומעמ ולכן יש להם את האפשרות למכור במחירים זולים

אבל מה קורה כשיש בעיה במוצר שלהם קשה מאד לאתר אותם וקשה יותר לקבל את האחריות

באי אנד איי עובדים כל יום ותמיד יש עם מי לדבר ויש לאן לבוא

לגבי הציפים אנחנו נותנים אחריות מלאה על התוכנה ואחריות לשנה על המחשב

אנחנו מוכרים ציפים של אפסולוט מעל 4 שנים ולא ניתקלנו בבעיות שניגרמו ביגלל הציפ!!!

טורבו מיתקלקל גם ללא ציפ

ומחשבים נהרסים גם במכוניות לא משופרות

כניסת מיים למחשב אפשרית גם במחשב "בתול" שלא נגעו בו ביגלל שיש במחשב פתח שמיועד למדוד את הלחץ הברומטרי!

לסיכום כל מי שמעוניין מוזמן לבוא ולהיתרשם ולא להיסתמך על השמצות

ואם טל אומר שהוא מרוצה והאוטו נוסע הרבה יותר טוב כנראה שהוא יודע מה שהוא אומר!!!

מר תומר המלומד אין בעיה להתקין פורק אטמוספרי לרכב בעל מיצערת מכנית

אנחנו מתקינים פורק 2 בוכנות של פורג מוטורספורט שמחזיק גדישה טוב יותר מהמקורי ולא גורם לתקלה!!!

ברכבים בעלי מיצערת אלקטרונית ישנה הבעיה שתיארת אם מתקינים פורג שפורק לאטמןספירה!

אם כל הכבוד לכל המשמיצים אנחנו נימצאים בשוק יותר מכל סדנא אחרת מעל 5 שנים !

פורסם

מר זומרשטיין היקר.

אין לי בעיה שבעלי עסק מוכרים את מרכולתם..נהפוך הוא..אני פשוט מסוג האנשים שנכנסים לחנות ולא ממש אוהב שהמוכר בא אילך ומתחיל "לעזור" לך.

הלכתי לפני שנה (+-)לשאול כמה יעלו לי מסכות לפנסים,המחיר שקיבלתי היה סביר בהחלט!אבל לא לפני שאמרו לי שיש חצאיות/צ'יפ/שלל אביזרים...בס"ה רציתי תשובה,אין לי בעיה לשמוע על הצעות לרכב,נהפוך הוא,זה טבעי לגמרי...אבל למה טקס לפני התשובה?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

היי

לתגובתי:

1. אני לא מכיר את E&A

2. פשוט יכולת לומר למוכר שאתה מתעניין בפריט מסויים ושאינך מעוניין שימשיך

ויציע לך מוצרים נוספים.

מה קרה , לאן נעלם פיך ?

3. אני לא טוען שהמקום לא טוב או שהוא כן טוב, ----

פשוט:

א. כותב כאן חבר פורום שהוא היה שם ויצא מרוצה ,

אז למה חלק מחברי כאן מנסים להוכיח לו שהוא לא מרוצה, נו באמת, די עם זה.

ב. למי שאינו בעיניינים זה ממש נראה כ"סגירת חשבון" ואני לא בטוח שיש למי

מהחברים על מה , וגם אם יש, אם זו הדרך.

ג. גם, ה"עליהום" שחלק מהחברים כאן ,עשו ועושים ממש לא חכם יתכן שאין לו מקום,

ואם יש לו ,הדרך הזו עלולה להתגלות כפסולה, וטוב יותר שלא אפרט!

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

1.אנשים רושמים כאן שהם היו ב"אי אנד איי" וניסו למכור להם דברים..אז מה רציתם שהם יעשו???

אולי תספורת ? אולי גילוח? אולי שיכינו לכם פיצה כי אתם ממש רעבים?????

ברור שהם ינסו למכור !הם חנות וזו דרכם של חנויות,אז למה אתם מנסים להציג את הדבר בצורה שלילית?

2.אדון "תומר הדר" היקר:לפני שאתה כותב את תגובותיך "המלומדות", כדאי היה שתבדוק אם יש להם בסיס!

א.לא קיימת "מנורת הזרקה בגולף" וגם אם כן והשסטום המדובר לדבריך , אכן לא מתאים,אז למה היא לא נדלקה עד היום?(אני מניח שאם היתה בעיה,היה מציין זאת פותח התרד,לא???)

ב.מנסיון של 3 שנים כבעליה הגאים של GTI,אין כל בעיה להתקין שסטום חיצוני לגולף GTI וגם לא ל A-3 .(בשתיהן המנועים הם בדר"כ מסדרת AGU והמוצלחים ביותר בסדרה.) .

הבעיה מתעוררת, רק ברכבים בעלי מצערת אלקטרונית ולידיעתך ,אין כזו ב GTI ,אלא החל משנת 2003 .(ואם לא שמת לב, הבחור ציין במפורש שהרכב הוא משנת 2000!)

ג.אם הבנתי אותך נכון(ונראה לי שכן) ,ה"חור " שאתה מדבר עליו ,הוא למעשה המקום אליו היתה נפרקת הגדישה (חזרה לפילטר).מה"חור" הזה לא יכולה לברוח גדישה, כיוון שאין שם גדישה !אלא נהפוכו ,יש שם יניקה! וכל אחד שמבין דבר או שניים במכוניות טורבו יודע זאת!

3.חבר בפורום מספר לכולם, עד כמה שהוא מרוצה ומאושר ממשהו שקנה ומהשירות שקיבל,ובמקום לפרגן לו (ולאחרים) ולשאול שאלות עניניות, ישנם כאלה שמעדיפים לזרוק רפש ,ולזרוע הרס וחורבן!

4.אין דרך טובה יותר, להביע את דעתי על אשר נכתב כאן בפורום,יותר מאשר לחזק את דבריו של דני ממצת אור בחיפה!!!!

פורסם

האם בדקתם הספק ומומנט מקסימלי ליפני הציפ ואחרי? אם כן האם ניתן לדעת את תוצאות הבדיקות?

בכל מקרה תהנה מהציפ

פורסם

האם בדקתם הספק ומומנט מקסימלי ליפני הציפ ואחרי? אם כן האם ניתן לדעת את תוצאות הבדיקות?

בכל מקרה תהנה מהציפ

בשביל לבדוק הספק ומומנט מקסימליים אתה צריך דינמו מטר שלדה.

חוץ מהתכניון ומכון התקנים לא ידוע לי שיש

ורכבים בעלי הנעה 4/4 בכלל אין לבדוק אותם בארץ :-)

פורסם

אין צורך בדיינו להנעה כפולה למדידת ההספק בגולף וזאת כיוון שה GTI מונעת בהנעה קדמית בלבד.

מכשיר למדידת הספק (המכונה "דיינו") ,ניתן למצוא כמעט בכל מכון בדיקה מכובד.

החיסרון היחידי במדידת הספק ע"ג מכשיר שכזה (בעיקר לרכבי טורבו) ,הוא בעיקר היעדר קירור אוויר למצנן הבייניים (אינטרקולר") ,דבר שגורם בסופו של דבר לקבלת הספק נמוך מזה שהיה נמדד בנסיעה.

לגבי רכבים בעלי הנעה כפולה:כמדומני קיימים 2 כאלה,כאשר הראשון ממוקם ברעננה והשני באשקלון.

פורסם

לגבי גאי פריליג או אי אנד איי

מכוניות סטנדרטיות שהבעלים רוצה להרכיב ציפ אין בעיה הוא יכול לעשות את זה לבד בבית או ללכת לאי אנד איי.

מה קורה אם אתם לוקחים רכב אטמוספרי והופכים אותו לרכב מוגדש כלומר טורבו גדול, ומזרקים מוגדלים, משאבת דלק חזקה וכו', ציפ של אפסולוט יתן לכם נעלים למנוע. וכאן בעל הרכב מוצא עצמו אצל גאי פרילינג .

דרך אבל גאי פרילינג יודע להוציא את המקסימום כוח דרך הציפ, ליבנות מפות חדשות ואף ליבנות מחשבים בהתאמה אישית לרכב (בין היתר הוא גם מתקן מחשבים לרכב)

רז...

פורסם

דני.

מספיק לקחת קשה את הכתוב,אני מבין שאתה חש "מקורב" לענין בשל היותך בעל עסק או עובד בעסק דומה לשלו(תחום הרכב)לא אמרתי שמפקיעים שם מחירים ולא אמרתי שפגעו לי באוטו,יש לי פה ולפעמים הוא עובד שעות נוספות,אבל בדיוק כמו בכל מקום אחר,כשמדברים איתי אני סותם את הפה ונותן לבן אדם לסיים את דברו.

לא,לא קטעתי אותו בשטף נסיונות המכירה כי כזה אני,מקשיב קודם.

אין עשן בלי אש.מילא אדם אחד כותב תגובה,אבל יש כאן מבול של תגובות.

אני חוזר!לא נפגעתי מהם,נהפוך הוא,המחיר היה טוב,רק תנו לבן אדם לעשות סדר בראש ואם הוא בא לשאול משהו,תנו תשובה ואח"כ הצעות ייעול.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

היי,

אין קשר לזה שאני בתחום הרכב, יתרה מזאת, כמו שציינתי, אני לא מכיר אותם.

יש תגובה , ויש תגובה, כמו גם , יש תיאור ויש תיאור.

חלק מהחברים כאן, סטו מהמסלול יותר מידי.

בברכת שבת שלום

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לגבי גאי פריליג או אי אנד איי

מכוניות סטנדרטיות שהבעלים רוצה להרכיב ציפ אין בעיה הוא יכול לעשות את זה לבד בבית או ללכת לאי אנד איי.

מה קורה אם אתם לוקחים רכב אטמוספרי והופכים אותו לרכב מוגדש כלומר טורבו גדול, ומזרקים מוגדלים, משאבת דלק חזקה וכו', ציפ של אפסולוט יתן לכם נעלים למנוע. וכאן בעל הרכב מוצא עצמו אצל גאי פרילינג .

דרך אבל גאי פרילינג יודע להוציא את המקסימום כוח דרך הציפ, ליבנות מפות חדשות ואף ליבנות מחשבים בהתאמה אישית לרכב (בין היתר הוא גם מתקן מחשבים לרכב)

רז...

מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה????

1.פעם שמעת על מישהו שהרכיב ציפ בבית??אתה יודע איזה ציוד דרוש בכדי להוציא את הציפ החוצה???

יש לך בבית צורב של ציפים ,או אולי אתה פשוט שם אותם במיקרו, ל 10 שניות על "הפשרה" ,ואז הם מוכנים??????

די לרשום דברים ללא בסיס!!!

2.לעשות ציפ בהזמנה ,עושים אכן אצל גיא ,ציפ שכזה נקרא "ציפ קוסטום" ועולה בממוצע 5000 ש"ח ונוסעות איתו אולי 2 % בלבד מהמכוניות המשופרות באמת ולא אלה עם פילטר פתוח ומדבקה של "רייגר"......

3.אי אנד איי לא מוכרים רק "ציפים" כמו גיא ,אלא הם מוכרים גם את כל מה שסובב את תחום השיפורים כמו :מזרקים, מגדשי טורבו, אינטרקולרים מחשבי גדישה(גריידי) וכו"ב.

4.לגביך "PIPINOADAR" :קראתי את התרד מתחילתו ועד סופו וחוץ ממישהו "ששמע על חבר ",או על מישהו שכועס שנכנס לחנות וניסו למכור לו ,(למרות שהמחיר היה סביר והשירות טוב)

לא קראתי דבר וחצי דבר שיש בו ממש.(שלא להזכיר את פותח התרד, שהיה שם ופרגן)

פורסם

שמעתי על כמה אנשים שיש להם תוכנה והם צורבים ציפים במיוחד להונדות.

אם אתה צריך ציוד מיוחד להוציא את הציפ אז אתה בור.

לא צריך הרבה יותר מ2 מברגים ומפתח 10 (אצלי פתחתי כמה פעמים את המחשב בנוחחותו של גאי.

ודרך אגב אנשים עם שיפורים משמעותיים לא יכנסו לחובבן כמו אי אנד אי .

אם אתה לא יודע, עלות של ציפ היא כ 2.5 דולר בערך,גאי פרילינג לקח לי לזמנו על ציפ בסביבות ה 1500 שח ולא 5000 אלף.

תיראה מה שאי אנד אי יודע כל בחור שבבעלותו רכב מוגדש יודע ולכן רוב המכוניות שבאים אליו הם אטמוספריות / מוגדשות סטנדטיות עם איגזוז (שתעבור פעם מיתחת לבית של פריליג תיראה אילו מכוניות עוברות שידרוגים)

שלא תבין אותי לא נכון אני לא מזלזל באי אנד אי אלה שקימים אנשים יותר מיקצועים ורצינים בתחום.

פעם חבר רצה רהרכיב קיט טורבו על הרכב (לא משנה שמחיר הקיט מעל מחיר הרכב) ובנוסף למחיר הרכב, אי אנד אי שולח אותך למוסך שירכיב לך אותו בעלות של עוד כמה אלפים.

בחור רציני שמיתעסק עם שיפורים כמו טורבו צריך גם לדעת להרכיב אותו ולא לישלוח אותך למישהוא אחר, זה כמו שאני יפתח חנות למערכות לרכב ושמישהוא יבוא ויקנה מערכת אני ישלח אותו לחנות אחרת להרכיב אותה באוטו, ולפי דעתי זה לא עובד ככה.

גם אני יכול ליקנות טורבויים מיפרוק ולימכור ולישלוח את הקונה למוסך שירכיב לו את הטורבו.

רז..

פורסם

אם היית טורח לקרוא את התרד ולהתיחס לכתוב בו ,היית רואה שמדובר על ציפ לגולף GTI ולא ציפ להונדה סיוויק!!!!!

המחשב בגולף מסובך בהרבה, כיוון שמדובר ברכיב שגודלו 2 ס"מ בלבד ויש לו לא פחות מ44 רגליים מולחמות לבורד!

בכדי להסיר אותו מהלוח,עליך להשתמש במכשיר מיוחד ,אחרת תהרוס את המחשב כולו!

נ.ב

אם אני לא טועה( ואני לא)

1. גם גיא פרילינג לא מתקין טורבויים האם זה הופך אותו לחובבן?? מה הקשר????

2.ברור שיקחו ממך על התקנה בנפרד! ראית מקום שעובד בחינם????

3.לפי דברייך רואים שמעולם לא היית ב"אי אנד איי" כי אם היית שם היית רואה שהם לא מוכרים" מגדשים מפרוק"אלא מגדשים חדשים בלבד!!!

4.גם אתה כותב "שמעתי" וזה מחזיר אותנו לנקודת ההתחלה:למה ללכלך סתם ולהתבסס על שמועות?

5.להתקין טורבו זה ממש לא פשוט כמו להתקין טורבו!כי להתקין טורבו צריך מוסך ו"אי אנד איי"הם לא מוסך!

6. אני לא קראתי לך "בור" ולא העלבתי אותך,ואם נעלבת מדבר מה,אז אני מתנצל, אבל למה להעליב? גם אותי כפרט וגם את "אי אנד איי"????

מכאן הכל מתחיל!

• תוכן חדש...