Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה תשובה באמת !!

אבל עם זאת - גיא פרילינג היום מבצע עידכונים לכל התוכנות (או ל99 אחוז) דרך שקע דיאגנוסטיקה והאחריות בהתאם, בנוגע לנעילת המחשב - הבחור מתאם אמובילייזר מה שאומר שיש לו את כל הקודי LOGEN שצריך כדי לפתוח חזרה את המחשב

בקיצור - בכל דבר (כמעט) הייתי נכנס לE&A מבצע את העבודה בכיף (תוך פיקוח צמוד על העבודה - אבל זה אני עושה בכל מקום) בנושא תוכנה הייתי פונה לגיא

לא סתם הבן אדם משווק את המוצר שלו בדרום אפריקה ובעוד מקומות, ולא סתם הוא אחד משני אנשים יחידים בעולם שמסוגלים לזה....

הבחור מקצוען בצורה מטורפת בכל הנוגע לתוכנה וזה הוכח לא פעם, בקשר לפעם אחת פעמיים שלוש - אתה מוכן לתת למחשב שלך להיות חלק מסטטיסטיקה ? אני לא !

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה עולה לצרוב צ'יפ חדש לרכב מסוים לפי דרישה ? (לאו דווקא למהירויות )

e&a אמרו בזמנו שהם לא מתעסקים עם זה אז אני מניח שהכיוון לגיא אבל על כמה מדובר?

פורסם

חבל שאתה כותב דברים ללא בסיס:

1.יש בעולם עשרות סדנאות שעושות טיונינג (ניו ספיד, אבסולוט ,גיאק ,סופרציפ וכו"ב) ואין בעולם" שני אנשים" בלבד שעושים זאת!!!!!(מאיפה הבאת את זה??????????)

2.ניתן לעשות עדכון תוכנה דרך השקע אולי ל 30 % בלבד מהמכוניות בשוק!!!! (וגם זו הגזמה פראית)

לפני שאתה כותב תגובה היה רצוי שתשאל את גיא לדוגמא אם ניתן לעשות ציפ דרך השקע לאחת מהמכוניות הבאות :רנו קלאו RSI ,RT(שנתונים 95-5-6 ) גולף VR-6(שנתונים 94-95-96-97-98) סיטרואן ZX ,פיאט פונטו, אלפא 33 ,יונדאי טאראקאן(שנתונים 2003-4-5-6) יונדאי טוסון, במוו e-30 הונדה סיוויק, וולוו 850 ,T-5 מאזדה 323, לנטיס ,מיצובישי פאגרו, קולט , פגו 205 , וכו"ב 306 )

לידיעתך עתיד :בכל רשימת המכוניות החלקית ביותר שנרשמה כאן,לא ניתן לבצע עדכון תוכנה דרך שקע הדיאגנוזה.

בבקשה ממך נא לא לכתוב דברים ללא בסיס כי אתה מטעה כאן המון אנשים וחבל.

(ללא ככונה רעה אני בטוח).

לילה טוב.

פורסם

אני דיברתי ביחס למכונית המדוברת...מה גם שמניסיון שלי (ואני לא רוצה להתחיל לזרוק פה דוגמאות מגעילות שיפילו את אי אנד איי ויעליבו או יכפישו את שמם...) גיא הוא האיש לביצוע העבודה בכל מקרה !!

פורסם
שלום לכולם חברי הפורום היקרים

יש לי GTI גולף שנת 2000

היום התקנתי ברכב ציפ של אבסולוט

ואני חייב להגיד לכם שהואטו עכשיו טססססס זה פשוט מדהים מה שהדבר הזה עושה לאוטו

בנוסף הרכבתי גם שעון לחץ ופורק רועש

אצל E&A שנתנו לי שירות מצויין והפגינו מקצועיות וידע נרכב וענו על שאלות ( והרבה שאלות ) ששאלתי אותם במהלך ההתקנה.

.

1.נתחיל בזה שהתקנת את הצ'יפ הכי פשוט והכי לא מקצועי שקיים לגולף GTI. רכבים עם צ'יפים של אפסולוט בד"כ שופכים מגדש אחרי כשנתיים. היית צריך להרכיב של סופרצ'יפ.

2.שכח מהסיפורים על דיינו וכיו"ב.כל חברה בונה צ'יפים על דיינו-וזה לא נעשה בישראל, כלומר הצ'יפ נבנה על רכב שתודלק בדלק איכותי יותר ובמזג אויר קר יותר.

3. האוטו טסססס? כולה התקנת צ'יפ.נכון שבGTI זה נותן תוספת יפה,אבל בוא לא נגזים. לא החלפת סעפות,לא מגדש ולא כלום.

4. בE&A אין דבר כזה "הרכבתי"-יש "דחפו לי".

5. הרכבת "פורק רועש"? יופי.עכשיו תוריד אותו. תוך כחודשיים תתחיל להידלק לך מנורת הזרקה. בגולף GTI,אודי A3 וכל שאר הרכבים שנוסעים על מנוע 1800 T מאוד לא מומלץ להתקין פורק לאטמוספרה. החיישנים משתגעים מזה ומהר מאוד יתחילו זיופים. אם אתה לא מאמין לי,תיכנס לפורום כמו VW VORTEX ותשאל קצת. אומנם E&A ימכרו לך גם קיט הזרקת צואה למנוע אם זה מכניס להם עוד 2 שקל, אבל זה לא אומר שאתה צריך לסבול מחוסר המקצועיות שלהם.אני מקווה בשבילך שהם יסכימו להחליף לך בחזרה את הפורק לפורק סרקולארי- כלומר פורק בחזרה לסעפת היניקה- ואני גם מקווה שהם לא סגרו לך את הפתח לסעפת היניקה כמו וואחשים עם איזה פקק או (יותר גרוע) פשוט השאירו שם את הפורק המקורי של "בוש" שאחרי כמה גדישות נקרעת לו הדיאפרגמה והוא יתחיל למשוך לך אוויר לסעפת היניקה.

6.אני מקווה ששילמת מחיר סביר לשעון (כלומר כ 350 שקל לשעון איכותי כמו RACETECH) ולא קנית כל מיני סיפורים על התקנה מסובכת ותכונות מופלאות של השעון.

7. מי שמפגין מקצועיות לא שם פורק לאטמוספרה בגולף GTI.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
כן, בדיוק... אני גם לא התכוונתי להתנשא עליו או לצחוק עליו; רק רציתי שידע את ההבדל ביניהם. לפעמים זה מאוד צורם לעין שרואים שגיאות כתיב כאלה בפורומים (ועל כל הנושא של "אם" ו"עם", "כדאי" ו"כדי" "תשומת לב" ו"צומת לב" - אני בכלל לא מדבר כבר). גורם לך לחשוב על הרמה של הוראת לשון/הבנת הנקרא במערכת החינוך (לא שבמקצועות אחרים ההישגים מרקיעי שחקים, כן?)[/QUOTE]

DRX כמה שאתה צודק, רציתי לראות עם מישהו נוסף מחברי הפורום הבחין בזאת, ויעיר בנושא

מאד כאוב, של הרמה של הוראת הלשון/ והבנת הנקרא,במערכת החינוך, לעומת ה"ידע: הרב

שמפנינים תלמידנו כבר מגיל צעיר ב"בציפ",בספוילירי\, בגאנטים מגנזיום, בטסות, באגזוזי רעש

ועוד ועוד...!"[דבר עברית והבראת!]

בברכת חג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
איזה תלמיד אתה שלא לומד לא לצטט הודעה מעליך ?
זאת גם רמת התלמידים ולאו דווקא - רמת ההוראה...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

חרטה ברטה בלשון המעטה - תלמיד הוא גולם בידי היוצר בדיוק כמו חיימר בדיוק כמו צבע - איך שהאומן (המורה) יפסלו יעצבו(ילמדו!) כך הוא יהיה !

פורסם

ואל תשכח שהתלמיד חוזר בסוף יום לימודים הבייתה - שם תהליך החינוך האמיתי צריך להתבצע ע"י ההורים שמעודדים (או מחייבים במידת הצורך) ללמוד, לקרוא ועוד.

לפותח הת'רד - אין לי מושג מה הצ'יפ הזה נותן ואין לי מושג מה יותר טוב ומה פחות אך אני מאחל לך הנאה רבה וסע בזהירות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמה דברים בנוגע לתגובות ...

ebari נכון אין לי נסיון בשיפורי רכבים ובציפים כמו שאמרת אבל אני יודע דבר אחד שזה למה הלכתי לA&E כי רצתי מהירות וכוח :lol: זה מה שקיבלתי .

בנוסף הביקורת שלי מבוססת על סמך מה שראיתי ושוב מהתנסאות ראשונית :roll:

בנוסף בקשר לפורק לחץ מישהו מוכן להסביר לי יותר לעומק למה זה מזיק פורק לחץ רועש מאשר שקט ..

ועל איזה חור מדובר על זה שסותמים אותו:shock: ....

ובקשר לתגובה של אלעד :x לדעתי צריך לסנן אנשים כאלה כי הוא ממש לא אוביקטיבי והגעתי למסכנה הזאת מהסיבה הפשוטה הכל התחיל מזה שהוא רצה לימכור לי רכיבים לאוטו כמו פורק לחץ שעון וציפ והוא אמר לי על A&E שהם מיקצועיים והם יתקינו לי את הרכיבים באוטו ושהם הכי טובים שיש ושיבח אותם ועשה מהם אלוהים לאחר מכן כאשר הבנתי שהמחירים שהוא רוצה הם אסטרונומיים ממש כימעט כמו מחיר חדש אז עשיתי 1+1 והעדפתי ליקנות חדש מ A&E כניראה שאלעד לקח את זה קשה ומאוד ניפגע והוא עכשיו סתם ממש סתם מכפיש את שמם של החברה האלה בלי ידע וניסיון

בנוסף כמו שאמרתם תלמידים זה כמו חימר :-) איך שתעצבו ככה הם יהיו וכך גם תיהיה הרמה בארץ על בנוגע לכל הנושא של הטייונינג לכן אשמח אם תסבירו לי איפה טעיתי ומה ניתן לתקן לשפר לשפץ או ליקנות חדש ואשמח לילמוד מאנשים בעליי ידע וניסיון בתחום

בברכה ושבת שלום

טל..

פורסם

מר הדר...

"אומנם E&A ימכרו לך גם קיט הזרקת צואה למנוע אם זה מכניס להם עוד 2 שקל"

קרעת אותי מצחוק.

הלכתי אל החברה שם לשאול שאלה לגבי הרכב שלי,טוב שלא באתי עם עגלת סופרמרקט...

לא יאומן!מה לא ניסו לדחוף לי שם...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

האם אתה מוכן לתאר מה ניסו למכור לך שם,את המחירים שביקשו, סוג המוצרים ואיכותם , ומה לא נראה לך בסדר בזה?

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תאמת שמע מה זה ניסו לימכור לך מן הסתם הם חנות הם רוצים שתיקנה אצלהם דברים

הם הציעו לי כמה דברים ליקנות אבל זה עדיין לא אומר כלום מה שביקשתי הם מכרו לי בקשר למחירים

זה כבר היה הרבה פחות מתחת למה שהרבה הציעו לי אחרי סקר קטן של חנויות

פורסם
1

3. האוטו טסססס? כולה התקנת צ'יפ.נכון שבGTI זה נותן תוספת יפה,אבל בוא לא נגזים. לא החלפת סעפות,לא מגדש ולא כלום.

תומר , לא הבנת .

הטסססס זה הרעש של הפורק. לא יותר.

פורסם

זה שהם רוצים למכור זה בסדר!

כל זמן שהמחירים והמוצרים וההתקנה בסדר, הכל בסדר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...