Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיירה 2.0i s 1987 - צריך מידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי רק את החצי שעה האחרונה מהתוכנית, בדיוק התחיל הקטע של מרוצי הראלי וכמובן נתנו כבוד לאסקורט ששלטה בראלי במשך עשור.....

haters will hate

פורסם

הסיירה המדוברת עדיין נחה אצלי בחצר .מכיוון שלבעל הרכב אין מקום חניה בשבילה,עדיין לא החזרתי לו תשובה אם אני מעוניין לרכוש אותה.:-)

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
בקשר לסיירה האדומה מנוע פינטו הזרקה גיר ידני 5 הילוכים וסרן אחורי דיסקים

איזה הזרקה ? כמה שסתומים ?

אם אתה לא יודע פשוט תגיד לי מאיזה צד של המנוע נמצאת סעפת היניקה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
לא הבהרת את עצמך, הסיירה שאצלך בחצר קופה או סדאן?
קופה.

פורסם

אז אני לא יודע מה הטעם שלך במכוניות,אם היה לי הזדמנות לרכוש סיירה קופה במחיר מגוחך,הייתי רוכש אותה לפרוייקט סופי שבוע ולאט לאט בונה ממנה רכב חזק.

אבל זה תלוי בך,בכל מקרה אם לא תרצה להתעסק איתה, יש המון חבר'ה כאן בפורום שישמחו לפרטים ואני בינהם כמובן.

פורסם
אז אני לא יודע מה הטעם שלך במכוניות,אם היה לי הזדמנות לרכוש סיירה קופה במחיר מגוחך,הייתי רוכש אותה לפרוייקט סופי שבוע ולאט לאט בונה ממנה רכב חזק.

אבל זה תלוי בך,בכל מקרה אם לא תרצה להתעסק איתה, יש המון חבר'ה כאן בפורום שישמחו לפרטים ואני בינהם כמובן.

אתה צודק. רק שאני שקוע בשני פרוייקטים נכון להיום.

• תוכן חדש...