Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ebay

Citroen_Zx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חברה מישהו יכול להגיד לי משהו על הקנייה באי ביי?

אני מתכוון לזה שאני רוצה להזמין משם כמה דברים,אך אני מפחד להשאיר שם מספר כרטיס אשראי אפילו שאני יודע שזה איד האתרים המאובטחים בעולם.

מישהו מכם הזמין משם משהו מתישהו?אם כן תנו לי פרטים בבקשה.כגון:זמן קבלץ המוצר,מכס..וכאלו דברים.

תודה לעונים.

פורסם

זה נורמלי לחלוטין , כל העולם הנאור עושה קניות דרך איביי

היום הזמנתי משם גלגל הגה מקורי של RS ב-80 שקל

פשוט נרשמים לאיביי ול- paypal , עושים ויזה בינלאומי ואתה בעניינים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

-יש לי הצעה ואם מישהו מוכן אליה אני ישמח מאוד,

אני מוכן לשלם כסף למישהו שיבצע לי בשבילי את ההזמנה.

אם משיהו מוכן שישלח לי הודעה פרטית.

תודה.

והייתה לי עוד שאלה לפינכן,כמה זמן מגיע המוצר ממועד ההזמנה ואיך מקבלים אותו בארץ.

פורסם
זה נורמלי לחלוטין , כל העולם הנאור עושה קניות דרך איביי

היום הזמנתי משם גלגל הגה מקורי של RS ב-80 שקל

פשוט נרשמים לאיביי ול- paypal , עושים ויזה בינלאומי ואתה בעניינים

לא חייבים ויזה בינלאומי, אני רשום עם ויזה חייל אלקטרון שמוגבלת ל 500 שקל :) (עוד מלפני 4 שנים)

פורסם
שלום,

חברה מישהו יכול להגיד לי משהו על הקנייה באי ביי?

אני מתכוון לזה שאני רוצה להזמין משם כמה דברים,אך אני מפחד להשאיר שם מספר כרטיס אשראי אפילו שאני יודע שזה איד האתרים המאובטחים בעולם.

מישהו מכם הזמין משם משהו מתישהו?אם כן תנו לי פרטים בבקשה.כגון:זמן קבלץ המוצר,מכס..וכאלו דברים.

תודה לעונים.

קצת מידע - מדריך ebay המקוצר:

http://www.classiccar.co.il/articles/article.asp?A_ID=329

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
והייתה לי עוד שאלה לפינכן,כמה זמן מגיע המוצר ממועד ההזמנה ואיך מקבלים אותו בארץ.

תלוי במשלוח שאתה מבקש מהמוכר.

אתה יכול גם לבקש ממנו שיגיע אליך אישית הביתה, בחליפה נורווגית מסורתית ועם צוות של שלושה נגני כינור, אבל לא סביר שהוא יסכים, ואם כבר יסכים יבקש על זה הרבה כסף .

קצת יותר ברצינות, בדרך כלל המשלוח מתבצע בדואר אוויר לישראל. אם אין שביתות או חגים, זה לוקח שבוע וחצי עד שבועיים למשלוח מארה"ב. שאר מדינות העולם עפ"י מצב הרוח של הצבי של הדואר. לא תמיד יש לוח כוח לקפוץ לקזחסטן להביא איזה הגה של לאדה. אבל בדרך כלל זה לא עובר את השלושה שבועות.

את החבילה תקבל בסניף הדואר הקרוב לביתך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...