Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו יש לי רמקולים מסוג maxstar הנה עליהם.. :

6x9 4 way

6x9 impp cone with rubber edge

60mm midrange and 20mm piezo and 20mm piezo tweeter

460 watts power 4 ohm

1" aluminum voice coil

20 oz magnet

sensitivity:91 dB

frequency resp : 45-20 khz

קיצר כל הזמן אני שומע רעשים מהרמקול השמאלי (האחורי)והוא כמעט לא מוציא קול כאילו שהוא בקושי מחובר קיצר הלכתי לבדוק מה יש לו ? כלום אז ניסיתי להזיז כבל כזה שהוא דבוק לרמקול מין כבל שנכנס מחור ברמקול לחור שני ברמקול .. אז זה הראה לי משהו כמו קצר .. איך החשמל הזה שיוצא כשמחברים את הטלוויזיה למשל לחשמל.. (אני עשיתי את כל זה כשהמוזיקה פועלת .. ) קיצר עכשיו אני פוחד להדליק תמכונית שלא תישרף לי ... מה לעשות עזרה!!!!!

פורסם

לא יקרה דבר לרכב, אין לך מה לדאוג.

לפי מה שאתה מתאר, מדובר במגע רופף, זה הכל.

בכל אופן - אם תנסה עם אוצר מילים נרחב יותר, אולי נוכל להבין יותר.

אבל עדיין, אין חשש ואתה יכול להניע את הרכב ולהדליק את הרדיו דיסק.

גל

פורסם

אם שאלתך היא עד כדי כך חשובה כדאי שתצמיד לה כותרת ראויה על מנת שמי שיכול לעזור יכנס...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם יש בעיה עם החוט והוא רופף - תוציא אותו ותלחים אותו.

רק תזהר שלא ינזל הבדיל על הרמקול עצמו כי הוא יכול להזיק לו.

איך הרמקולים הללו? לדעתי זוועה, ולא שווים את הבדיל אפילו.

קניתי פעם זוג 4" חדש מהימאים והם פשוט גרועים בטירוף, ואפילו את ה 60 ש"ח המסכנים לא שווים.

עד היום הם בבית שלי מחפשים חבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...