Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 3/4 דלתות, חסכוני, ועוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בשבילי.

הוא צריך להיות אוטומט. (לא טורבו) הבנתי שזה יקר יותר לתחזק, ואוכל יותר דלק.

רכב יציב על הכביש, מהירות ממוצעת כ 120 ק"מש

חסכוני בדלק, 3או 5 דלתות, 2 כריות אוייר, מנוע חזק 1600-2000 (נהג כ 90 ק"ג + מערכת כ 60 ק"ג ) באופן קבוע.

יהיה וו גרירה, אז להתחשב בזה.

הרבה נסיעות עם עליות. ירושלים

טיפולים זולים, (יחסית) ואמין

הרכב יעשה כ 25K בשנה.

תקציב כ 60K-70K שנתון מ99

אופציות.

A3

סיאט לאון (הבנתי רכב כבד יחסית למנוע) תרד אחר)

אביזה

פולו

גולף

טויוטה ראנקס( מאיזה שנה מתחיל?)

סקודה פאביה

רנו מגאן. (רכב חמוד)

למי שיש מידע על הרכבים הללו. (צריכת דלק. אמינות ועוד)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הראנקס מתחילה ב-03 והיא לא בתקציב, הפאביה לא תואמת את הדרישות שלך (נפח מנוע/אוט')

אני הייתי מחפש קורולה בשנתון 00-01.

בקילומטרג' הצפוי לך, אולי שווה לשקול דיזל.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

קורולה מ00-01 חמ שדלתות כמעט לא קיימת ולא בטוח שנכנסת בתקציב.

מגאן 5 דלתות מ-2001 תתאים לדרישותיך.

הגירסה האוטמטית חסכונית יחסית, והטיפולים ( חוץ מטיימינג ) זולים, וגם הביטוח לא יקר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הראנקס מתחילה ב-03 והיא לא בתקציב, הפאביה לא תואמת את הדרישות שלך (נפח מנוע/אוט')

אני הייתי מחפש קורולה בשנתון 00-01.

בקילומטרג' הצפוי לך, אולי שווה לשקול דיזל.

ב25k לשנה ממש לא שוה לישקול דיזל, ובטח לא במחירי הדיזל היום.

פורסם

אני חושב יותר לכיוון A3 , גולף, פאביה, ומגאן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

פאביה חלשה יחסית באוט'..

בדוק במחירון באיזה שנתונים ה-A3 גולף ומגאן נכנסות לך בתקציב.

A3 הכי יקרה לאחזקה בין השלושה..

המגאן הכי זריזה, אם לכולם מנוע 1.6

פורסם

המנוע יכול להיות גם 1800 או 2000 סמ"ק

ויהיה לאוטו וו גרירה. אז שיהיה מספיק חזק.

פורסם

אלי A3 תשתה לך את הכיס בצורה מטורפת יש לבוס שלי אחת אחי הוא אומר שהאוטו עושה לו 1 ל 7 8...

אומנם אוטו מפנק אבל אחרי הטנק דלק הראשון הייתי זורק אותו לים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל. איזה שנה האוטו? איזה מנוע? כמה אנשים באוטו? איך הוא נוהג, רגל כבדה או לא?

פורסם

שטויות

האיי 3 1.8T בגרסת ה180 כ"ס לא עושה במצב הכי פרוע 1-7, בטח יש לו בעיה שילך לבדוק את הרכב.

בתקציב של 60-70 האופציה הטובה ביותר תהיה גולף 2.0 ל' שנת 2001 בערך, אולי ג'נריישן שזה עם הסאן רופ,עור וכל שאר השטויות.

יש עדיפות למנוע 2.0 בגלל הדרשיות שהצבת (עליות,הרבה משקל וכו'..) כיוון שהוא יתאמץ פחות, ובכך "ישתה" לך פחות דלק.

אמינות שלVW טובה מאוד, כך שכל בת משפחה תהיה אמינה בתנאי שתתחזק אותה טוב (ותיחזקו אותה טוב) אמנם טיפולים מעט יקרים אבל שווה את ההקשקעה.

פולו בשנתון גבוה יותר יכולה להכנס אבל המנועים חלשים יותר ויש לי תחושה שממדי הרכב לא מתאימים לך.

כמו כן אם A3 תיכס לך בתקציב בשנתון 2000-2001 היא האפשרות המועדפת, תיקח כל מנוע חוץ מה1.6 שהוא חלש מאוד, ויצרוך דלק.

1.8T 8)

פורסם

זה אומנם לא 3/5 דלתות אבל זה באמצע- הייתי ממליץ לך ללכת על מיצובישי גאלאנט 2000 סמ"ק היא אומנם קצת יקרה אבל נותן את מלוא התמורה עבור כספך...

מקווה שעזרתי,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
ה-A3 טורבו שתיינית מאוד..

גולף 2.0 חלשה, ואיזה שטות זה, שהיא תתאמץ פחות ותשתה פחות דלק מ-1.6?

טוב אז עד לפני חודשיים היה לי גולף שנת 2000 1.6, כמה חברים קנו 2.0ל' והפלא ופלא..הרכב שלהם שותה פחות דלק, היתכן? כן! גם אני חשבתי שזה לא יכול להיות אבל בירור עם כמה יודעי דבר אישר את זה.

כרגע יש פאסאט 1.8T , זהו אותו מנוע של הGTI/A3 T וכ'.. הרכב אמנם לא שיא החיסכון אבל אף אחד לא יגיד שהוא שותה דלק, ביחס למנוע עם טורבו והספק כזה נתוני הדלק טובים מאוד (יחסי!) ובנסיעה רגועה מגיעים ל1-12...כך שבזבזן הוא לא.

אמנם מנועי ה2.0 מפקים רק 13 כ"ס יותר ממנועי ה1.6, אבל המנוע עצמו מתקדם יותר וכמו שאמרתי מקודם הוא גם יותר חסכוני.

1.8T 8)

פורסם

גם ה-1.6 ו-2.0 של VW מנועים מיושנים עם 8 שס', בדור הקודם.

הפוקוס 2.0 אופציה מאוד טובה לדעתי, אבל יהיה קשה למצוא אחת כזו.

סיאט לאון 1.8 מבחינת כוח לא נופלת מגולף 1.6 ו-2.0

• תוכן חדש...