Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה שלום

אני יודע שהנושא כבר נידון בכיוונים שונים אך אשמח לדיון ממוקד האופציות הנ"ל

רקע: אנו מחפשים רכב משפחתי בטיחותי ככל האפשר ומרווח עם תא מטען מרווח גם הוא . חווית הנהיגה אינה בראש סדר העדיפויות, אלא דווקא עלויות שוטפות (דלק ביטוחים וכו')

הרכב אמור לעשות הרבה נסיעות בינעירוניות למעלה מ35000 קמ בשנה.

התקציב נע בין 60K-70K

כמובן שחשובה גם האמינות.

אני מודע לכך שהיותה של הלנטיס עממית מביאה הרבה מהמתבטאים בפורום לפסול אותה אך מכיון שאני די עממי ובנלי בכל הנוגע לכלי הרכב האמור לנייד אותי ממקום למקום - שיקול זה אינו מטריד אותי .

אם ישנם דגמים נוספים שיכולים להתאים אז אשמח לשמוע על כך

תודה על עזרתכם

פורסם

פוקוס,חד וחלק.

הפוקוס בטוחה יותר מלאנטיס,מרווחת יותר ונוחה יותר,ובנוסף,עלויות הביטוח שלה בדר"כ נמוכות יותר.

מבחינת צריכת דלק הן די דומות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כאחד שהיה לו לאנטיס והיום יש לי פוקוס אז ככה, הלאנטיס מרווחת יותר מהפוקוס עם מנוע קצת יותר חזק ואולי צריכת דלק קצת יותר טובה אבל זאת סתם הרגשה לא משהוא שבדקתי, אבל אתה רוצה לעשות נסיעות בין-עירוניות ובערך 35 אלף קילומטר בשנה המאזדה בעלת מיתלים ממש גרועים לפוקוס מיתלים ממש מוצלחים ההיגוי במאזדה לוקה בחסר לעומט הפוקוס שבא הוא חביב ביותר.

כאחד שנהג במאזדה בממוצע 150 קילומטר ביום וכיום נוהג בפוקוס, תעשה לעצמך טובה גדולה ותיקנה פוקוס.

אני רק אציין שהרכבים שאני נהגתי בהם הם ריכבי ליסינג כלומר יחסית חדשים ומעולם לא היתה לי תקלה לא במאזדה ולא בפוקוס

בהצלחה בבחירה

פורסם

למה לאנטיס או פוקוס?

יש לך טויוטה\אימפרזה, יותר טובות מהלאנטיס ולא עצלות כמו הפוקום אם אמינות יותר טובה הן מהלאנטיס והן מהפוקוס.

בכל אופן אני ממליץ על הלאנטיס מבין השניים, הן מבחינת דלק\סחירות\אמינות וזריזות.

אישית אני מציע לך לעשות סיבוב על 4 המכוניות:

סובארו,פוקוס,לאנטיס וטויוטה.

כנס לסוכנות קרובה למכירת מכוניות ותתעניין, בקש סיבוב על כמה מהרכבים ותתרשם, מניסיון אישי אני בטוח שלאחר סיבוב קצר , אתה תהיה בדעה שהטויוטה הכי טובה מבין ה 4 - בטוח!

הפוקוס מבחינת האצה נותן תחושה של עצלות\כבדות .

פורסם
למה לאנטיס או פוקוס?

יש לך טויוטה\אימפרזה, יותר טובות מהלאנטיס ולא עצלות כמו הפוקום לפוקוס ביצועים טובים יותר מלאימפרזה. אם אמינות יותר טובה הן מהלאנטיס והן מהפוקוס.הפוקוס לא פחות אמינה מהלאנטיס.

בכל אופן אני ממליץ על הלאנטיס מבין השניים, הן מבחינת דלק\סחירות\אמינות וזריזות.הלאנטיס לא חסכונית יותר מהפוקוס ולא סחירה יותר(השוק ממש מוצף לאנטיסים)היא מעט יותר זריזה.

אישית אני מציע לך לעשות סיבוב על 4 המכוניות:

סובארו,פוקוס,לאנטיס וטויוטה.בכל מקרה,הפוקוס טובה בהרבה גם מהקורולה.

כנס לסוכנות קרובה למכירת מכוניות ותתעניין, בקש סיבוב על כמה מהרכבים ותתרשם, מניסיון אישי אני בטוח שלאחר סיבוב קצר , אתה תהיה בדעה שהטויוטה הכי טובה מבין ה 4 - בטוח!

הפוקוס מבחינת האצה נותן תחושה של עצלות\כבדות .

בדגם החדש,הקודמת היתה זריזה יותר.מבחינת התנהגות כביש ונוחות נסיעה,הפוקוס בליגה אחרת מכל היפניות גם יחד.

פורסם

כרגיל, יש לך פוקוס אז אתה חושב שפוקוס זה רכב הכי טוב בעולם - שיבושם לך.

אני נהגתי על הפוקוס ונהגתי גם על הקורולה, לפי דעתי הקורולה בנוייה יותר טוב,הרבה יותר שקטה,תגובת מנוע יותר טובה בכל מצב,יותר זריזה,ויותר סחירה.

הפוקוס נותנת לך הרגשה כאילו עושה טובה שהיא נוסעת, סרבנית ואיטית.

בכל אופן גם את יחליט כבודו ללכת על הפוקוס בלי לנהוג על שאר האופציות(שלפי דעתי זו טעות לא לבדוק קודם את שאר האופציות), שיהיה לך בהצלחה וחג שמח.

פורסם
כרגיל, יש לך פוקוס אז אתה חושב שפוקוס זה רכב הכי טוב בעולם - שיבושם לך. אין לי פוקוס,והיא לא המכונית הכי טובה בעולם,אלה פשוט הקומפקטית\מישפחתית קטנה הטובה ביותר,ומיסתבר שאני לא בדעת מיעוט,אלה אם כל עיתונאי העולם טועים ואתה צודק.

אני נהגתי על הפוקוס ונהגתי גם על הקורולה, לפי דעתי הקורולה בנוייה יותר טוב,הרבה יותר שקטה,תגובת מנוע יותר טובה בכל מצב,יותר זריזה,ויותר סחירה.גם יותר מרווחת?יש לה גם ניהוג טוב יותר,נכון?ונוחות נסיעה עדיפה?סחירה?הלהיט של היום יכול להיות ה"גרזן" של מחר..פוקוס פרטית,טובה ושמורה נימכרת בו ביום,באחריות.

הפוקוס נותנת לך הרגשה כאילו עושה טובה שהיא נוסעת, סרבנית ואיטית.זה מטעה.הפוקוס לא נופלת בביצועי מהלאנטיס(בדוק,ראש בראש)היא פשוט שקטה ומעודנת יותר.

בכל אופן גם את יחליט כבודו ללכת על הפוקוס בלי לנהוג על שאר האופציות(שלפי דעתי זו טעות לא לבדוק קודם את שאר האופציות), שיהיה לך בהצלחה וחג שמח.

הפרמטר היחיד שהקורולה עולה על הפוקוס הוא איכות הייצור,שגם לפוקוס איכות ייצור טובה למדי.

במושב האחורי של הקורולה ילד בן 5 אתה לא יכול להושיב...

פורסם

דבר אחרון :

לגבי המושב האחורי יש לך טעות, כמו מרבית האנשים שמספידים את הקורולה, יש שם מספיק מקום, אולי פחות מהפוקוס אבל יושבים שם בכייף

שבת שלום.

פורסם

וםטום, תגיד רגע, על איזה קורולה אתה מדבר?

כי יש מצב שיש פה בילבול קטן.

פשוט בקורולה 99-01 (זאתי עם הפנסים העגולים מקדימה וגם הדגם שאחרי מתיחת הפנים):

http://www.allcarpictures.com/pics/toyota/corolla-2000-2001/toyota-corolla-2000-2001-005.jpg

אין בכלל מקום מאחורה. (ועל זה חבל לך להתווכח בכלל)

לעומת זאת הקורולה החדשה היא סיפור אחר לגמרי:

http://www.toyota018.pl/images/corolla_2004_gal_4.jpg

ושמה כולם מסכימים שהמצב אחרת לגמרי.

פורסם

הטויוטה מהדגם הקודם כמו שנת 99 לא מרווח כמו הפוקוס לא יציב כמו הפוקוס ולא נוח כמו הפוקוס

לגבי זריזות גם ממש לא בטוח שהוא זריז מהפוקוס , וגם במקרה הזה מדובר מניסיון נהגתי לא מעט על הטיוטה משנת 99

• תוכן חדש...