Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה החלפתי צינור מים עליון שמחבר בין רדיאטור למנוע (הרכב - מאזדה לאנטיס F שנת 96).

לפני כחודש התחילו להופיע סדקים קטנים לאורך הצינור לפני החיבורים של הבאנדים בשני צידי הצינור.

אני בודק מים כל הזמן ובנתיים הסדקים ממש קטנים כך שאין נזילות אך איני רוצה להגיע לזה.

השאלה: האם זה מצביע שצינור באיכות ירודה או על בעיה אחרת? אם זה הצינור - מבקש המלצה על חנות באיזור תל-אביב - פתח-תיקווה. האם כדאי להשקיע במקורי כבר לאור החשיבות הגבוהה והבדל לא גדול של מחירים?

מצפה לתגובות ותשובות.

תודה,

איתן

פורסם

גומי השרון - ליד תחנה מרכזית פ"ת

היפרגומי בת"א

בעקרון הבעיה היא שהבאנד ששמת סוגר חזק מדי , ועם הזמן זה גורם לסדקים , כמובן שלשחרר את הבאנד אי אפשר ולא רצוי , אולי באנד מסוג אחר ..

פורסם

אכן באנד בצד המנוע חיזקתי הברגה כי לא היה מספיק חזק ונוזל קירור נזל מהחיבור והייתי חייב אך מצד שני דווקא לא חיזקתי ויש סדקים גם שם. לכן אני חושב שבעיה לא בזה.

פורסם

תחליף צינור, חבל שמא סתם תיתקע בגלל צינור, תחליף וסע בשקט.

רק בימים האחרונים אנחנו מדברים על חשיבות הבנדים, אתה צריך לשים בנד מברזל (לא חשוב כרגע הברגה או לא- העיקר שיהיה חזק) אבל, שהכתפיים(הקצוות) שלו יהיו מעוגלים ולא יצרו חריץ בצינור מה שיהפך לקרע ונזילה בשלב יותר מאוחר.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

תחליף לצינור מקורי וסגור בעדינות, בדרך כלל הגומי במכוניות יפניות הוא באיכות טובה, חבל להמירו בתחליפי.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...