Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ארשום לפניכם את כל הנתונים /כל הרכיבים וכל מה שעשו לי ואתם תנסו לשער כמה בערך עלות של דבר כזה.

כי אני רוצה לראות אם לקחו לי מחיר טוב או לא 'ממש טוב :? '

- מ. שמן

- מ. דלק

- מ. אויר

- מצת דנסו k16pr-u11 סט

- רצועת תיזמון

- גלגלת תיזמון

- מותחן

- סט חוטי הצטה

- מחזיר שמן

- שמן מנוע AGIP חצי סינטטי

- תוסף אינג'קטור רגיל STP

- עוצר נזילות STP

----------------------

עבודה

- בד' מים וגירוז קטב' במצבר

- בדיקת נוזל במצנן וצנרת

- בדיקת שמן תיבת הילוכים

- בד' יעילות בלמים מיניליין

- בדיקת מערכת פליטה

- בדיקת רצועות מנוע

- בדיקת צמיגים

- נסיעת מבחן

- בד' מגבים מתזי נוזל שמשות

- בדיקת שמן הגה כח

- בדיקת בלמים פרוק + הרכבה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עשיתי בדיוק אותו טיפול לרכב שלי לפני 3 חודשים חוץ מהחלפת חוטי הצתה וזה עלה 700 ש"ח.

קצת קשה לנחש את מחיר הטיפול אם לא יודעים על איזה רכב מדובר! האם מדובר על המאזדה לנטיס כמו שמופיע בסימלון?

מחיר חלקי החילוף של פיאט ומאזדה זה לא אותו דבר..

פורסם
עשיתי בדיוק אותו טיפול לרכב שלי לפני 3 חודשים חוץ מהחלפת חוטי הצתה וזה עלה 700 ש"ח.

קצת קשה לנחש את מחיר הטיפול אם לא יודעים על איזה רכב מדובר! האם מדובר על המאזדה לנטיס כמו שמופיע בסימלון?

מחיר חלקי החילוף של פיאט ומאזדה זה לא אותו דבר..

אכן מאזדה ידידי, כמו שכתוב בחתימה.

פורסם
ועכשיו נחזור למציאות :p :

1500-1800 שח.

איציק

1800 ..

ניצחת! ואתה זוכה ב... מסטיק וסוכריה על מקל!:wink:

אז מחיר סביר?

פורסם
1800 ..

ניצחת! ואתה זוכה ב... מסטיק וסוכריה על מקל!:wink:

אז מחיר סביר?

בשביל טיפול גדול + טיימינג + חוטי הצתה זה מחיר סביר לחלוטין במוסך מורשה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני קצת מתבייש.זה פורום טכני? יש כאן 11 פעולות שעשו במוסך. ומה, לבדוק שיש אורות אתה עושה לבד? וכל הכבוד גם בדיקת לחץ אויר ?

אגב בדיקת מיים במצנן עושים בתחנת דלק בחינם.

עבודה

- בד' מים וגירוז קטב' במצבר

- בדיקת נוזל במצנן וצנרת

- בדיקת שמן תיבת הילוכים

- בד' יעילות בלמים מיניליין

- בדיקת מערכת פליטה

- בדיקת רצועות מנוע

- בדיקת צמיגים

- נסיעת מבחן

- בדיקת שמן הגה כח

- בדיקת בלמים פרוק + הרכבה

user_online.gifreport.gif __________________

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מאוד יקר, כל החלק השני זה רק בדיקות, במוסך שאני מטפל את כל הבדיקות האלה הוא עושה כחלק מטיפול כולל בלי לשאול בכלל ובלי שום חיוב אלה אם כן צריך.

להשוואה טיפול טיימינג כזה כמו שביצעת רק לאוודי A4 כולל טיפול 10 מלא , עולה 1600 שקל, אני לא מבין איך לקחו ממך 1800 שקל.

פורסם

שלום

פרייר גדול !!!

את כול הבדיקות שעשו לך כביכול ושילמת האם הם עשו זאת ??

מאיפה אתה יודע ??

בדוק מחר בבוקר שמן,מים,נוזל הגה,ברקסים מים במצבר האם הכול ברמה הנכונה ??

האם באמת פירקו לך את הגלגלים ?? ניתן לבדוק מצב רפידות גם ללא פירוק גלגלים.הבוחן מעלה את הרכב על ליפט ועם פנס בודק את מצב ברפידות.(בדיקה לא 100 אחוז).

אני חושב שאתה סתם פרייר.

קנה ספר של HAYNES ב-150 שקל ותחסוך בכול שנה 1000 שקל.

יום טוב

איזה כייף לי :)

פורסם

אז ככה אני בטוח שהוא בדק הכל, כי אני מכיר אותו קצת, אין לו מה לעבוד עליי,

בכל מקרה, הברקסים היו חדשים, והוא אמר לי, יש לך ברקסים חדשים, הרי הוא היה צריך לפרק כדי לראות אם זה חדש או לא, עובדה, הוא ידע.

על עבודה לוקחים משהו כמו 500 שקל וזה מה שלקחו, כל השאר מחירון פחות או לא.., למי שלא יודע בשביל לעשות טיימינג צריך לפרק חצי מנוע,

עבודה של משהו כמו 3-4 שעות.

כל הבדיקות סה"כ נעשו, זה לא אומר שעל כל בדיקה זה חוייב הכסף.

ולמרק10- לבוא ולהגיד סתם פראייר מראה עד כמה אתה בוגר, אוקי, יכול להיות שלקחו מעט יותר, i don't know

מה שכן כל הבדיקו אכן נעשו, תנסו לעשות חישוב קטן, ואל תחשבו לי על הפיאט אונו שלכם(אני מדבר לאלה שככה עושים ת'חישוב)

ובדבר אחד אתה צודק, חצי בדיקה אפשר לעשות בבית, לקנות חלקים ולהרכיב לבד, אבל מה, אין לי עדיין את הניסיון הזה, ואני מאמין שבהמשך יהיה לי.

תודה לכולכם.

פורסם

היי

אני מקווה שהכול בוצע.

אני לשם הספורט , הייתי בודק מחדש בעזרת חבר את כול הבדיקות שביצעו במוסך ומצרף דיווח מחר.

בהצלחה

מרק

איזה כייף לי :)

פורסם
קנה ספר של HAYNES ב-150 שקל ותחסוך בכול שנה 1000 שקל.

יום טוב

יופי, גאון.

ומי יקנה לו כלים מקצועיים ? דודה'שך ?

מי ילמד אותו איך עושים כל דבר ? הספר היינס ב 150 שח ?

מי יתן לו את הביטוח שאם מחר יקרה משהו לטיימינג אז הוא מכוסה ברוב הוצאות התיקון ?

העיקר לשלוף מהמותן "איזה פראייר"... אם יש משהו שבאמת יכול לעצבן זה אנשים כמוך ששולפים מיד מהמותן איזו שטות בשביל לקבל עוד "כותרת" בפורום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
jlavi2002[/b]]אני קצת מתבייש.זה פורום טכני? יש כאן 11 פעולות שעשו במוסך. ומה, לבדוק שיש אורות אתה עושה לבד? וכל הכבוד גם בדיקת לחץ אויר ?

אגב בדיקת מיים במצנן עושים בתחנת דלק בחינם.

עבודה

- בד' מים וגירוז קטב' במצבר : אני בטוח שחלק נכבד מהפורום לא עושה את זה !

- בדיקת נוזל במצנן וצנרת

- בדיקת שמן תיבת הילוכים : לא יודע איך זה הולך שם, יש רכבים שפשוט לא ניתן לבצע את

זה סתם ככה בבית כי בודקים ע"י פילוס מתוך בורג

- בד' יעילות בלמים מיניליין : ללא ידע מתאים לא הייתי ממליץ להתעסק עם מערכת הבלימה

- בדיקת מערכת פליטה : תאחלס חרטה, אבל אני לא חושב שכולם פה זוחליח תחת הרכב לחפש

חורים במערכת, וגם לא לכולם אוזן מיומנת לשמוע אותם

- בדיקת רצועות מנוע : צריך עיין מקצועית כדי לקבוע יובש עד כמה חמור הוא ברצועות..עין

מקצועית עולה כסף - חאלס להיות "ישראלים"

- בדיקת צמיגים : כמה נשים\אנשים בארץ מודעים לדבר הזה שנקרא צמיגים\לחץ\יובש\שחיקה

- נסיעת מבחן : לפעמים בוחן מיומן שמכיר האוטו הייטב

- בדיקת שמן הגה כח

- בדיקת בלמים פרוק + הרכבה :בהחלט ובהחלט ושוב : בהחלט...לא משהו שאדם פרטי אמור..או שכדאי שיעשה (במיוחד תופים מאחורה)

user_online.gifreport.gif __________________

בקיצור עם כל הכבוד ויש כזה....רצת פה לשחק אותה מר יודע דברים, אבל האמת היא שרוב הבדיקות האלו הן כן בדיקות שכדאי שיעשו לרכב של אדם מן המניין, ולא כולם יודעים לבצע אותם כמוני\כמוך..(אני מניח לפי הזלזול שאתה יודע לפרק תוף\רפידות..)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...