Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניבליזציה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחר מנוע מצאתי מכונית במצב יחסית טוב אשר נבחרה ע"מ לשמש מקור חלפים לרכב שלי

שזקוק לניתוח מנוע פתוח או לחילופין השתלת מנוע.

אך התחלתי לתהות שמא הדבר אומר שתהיה מכונית אספנות אחת פחות על הכביש

האם המטרה מקדשת את האמצעים?

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

ההתלבטות הנצחית ...

האם התורמת במצב שיכול אי פעם לחזור לכביש ? עד כמה הרכב נדיר בכללותו ?

אני עושה קניבליזציה לסוד אחת, אבל לדעתי עדיף אחת משופצת יפה ואחת שהלכה לקרית הפלדה ואשר שתיים שכל אחת חצי רקובה (וזה עוזר גם שלשנייה כבר אין סיכוי לחזור לכביש).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

התשובה לדעתי אינה חד משמעית והיא כוללת הרבה אמוציות, (רגשות) נכונות ובגרות. אם מדובר ברכב נדיר, או כזה שקשה מאוד למצוא במצב טוב ויש לך מישהו שמוכן לקבל עליו את שיפוצו הרי ששוה כמובן לשמרו במצבו, אבל אם מדובר ברכב נפוץ יחסית, או שהגישה לחלפים קלה, אין מניעה להשתמש בה לצורך מאגר חלפים, החוכמה לשתף כמה שיותר נזקקים, על מנת למנוע שחיטה של מכוניות נוספות.

אם ניקח את הקאב, שמצאתי הרי שיכולתי לקחת ממנו מס' חלקים, אבל היה מישהו שרצה לעשות בו שימוש אחר, לכן לא חשבתי לרגע ומסרתי אותו בשלמותו לטובת הפרויקט. ואני אשיג חלקים בדרך אחרת, דבר נוסף שלדעתי צריך לתת עליו את הדעת, הוא היכולת האמיתית שלנו להוזיל את העלויות של כולם..ואיך חלק שקיבלנו בחינם ולא השקענו בו כלום, ואין לנו בו שימוש או צורך, עדיף למסור או להחליף בחלק אחר, אנחנו לו הפסדנו והמקבל מרוויח חיסכון בשיפוץ, ככל שהמעגל הנ"ל יתרחב בינינו ,לפחות במה שקשור בנו נוכל להוזיל מחירים וכאן המקום לסגור את המעגל, נכונות לעזור בגרות ואמוציות הן המפתח-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עשינו עד היום קניבליזציה ל3 רכבים: (טנדר פיזו 405 משנות ה80 BX וויליס שנת62)

א. לרכב אספנות- אם יש ניירות ברוב המקרים יש להמנע מקניבלזציה. אם אין ניירות או שאין

יכולת להחזיר לכביש אין בעיה לקנבליזציה.

ב. רכב ישן - מרבית הרכבים מגיעים מימילא לגריטה. אם קניבליזציה מפנה "גרוטאה" אחת

ומאריכה חיי אחרת מה טוב!

( אגב הBX ניתן לי במתנה. לפני הפרוק היה מי שהתנדב לנסוע ברכב. העברתי לו הרכב שוב בחינם תמורת התחיבות שכשימאס לו הרכב יחזור אלי לפרוק)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

זה "כולה" סאאב 96 שנת 1973 אבל סתם אני חושש שהיא במצב טוב מדי (גם חיצונית) ע"מ לעולל לה

את Zה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הכל תלוי במה אתה רוצה לשחוט.......

אני ושני חברים במועדון שחטנו מוסטאנג 85 שחטפה שאסי מקדימה ולא היה אפשר להעלות אותה לכביש...

כאב הלב כי הרכב אשכרה אחרי 3 שנים התניעה בנגיעה אחת... הכל עבד... ה T TOP הקרוז קוטנרול הברקסים... הכל פשוט למתוח את הרכב........... אבל הוא חטף הורדה........

אז שחטנו אותו לגורמים....

וגילנו אוצר של מנוע 302 HO וגיר AOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ועוד הרבה דברים! כמו ניעלת דיפרצייל ומה לא..........

את ה TTOP פשוט הורדנו את הגג.......

את הדש.. את השעונים.. את המושבים... סמלים ומה לא... דלתות קומפלט עם המנגנון של החלונות חשמל... פסי קישוט של GT ספולייר... ןמה לא..

קיצור כאב הלב אבל הכל למטרה טובה... הפרויקט קיבל גיר ומנוע מצויינים...

כמובן שהמנוע יעבור שלל של שיפורים... אבל בתור בסיס...

והיה שווה את הכאב לב....

כי שאר הדברים פשוט מחכים לבן אדם שירצה להפוך LX ל GT

תמונות...

http://www.classiccar.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=949&PN=4&TPN=1

סימו לב המנוע מגיע עם Y הדרס מהחברה..........

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...