Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשש יפיפיה , תתחדש ותהנה ממנה , אני גם אוהב את השנתון הזה.

חוצמזה ה I האדום זה ברור שזה קנוי/גנוב/קנוב/מודבק/נלקח מ TDI

לארץ לא הגיע אפילו גולף אחת שהיא 180 כלומר עם ה K03s

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי לאכזב את כל החבר'ה פה אבל הI האדומה אומר שאיזה בן ז**** גנב I אדומה מאחת הTDIים של הקונצרן...והחליף את הI של הגולף באחת אחרת

שכן בארץ הקודש מעולם לא שווקה גולף GTI עם 180 כ"ס מהחברה !

הגולף הזאת היא 150 רגילה עם צ'יפ ל190 (אם אכן יש לה 190 כטענת הבעלים) היא ממש ממש לא גולף עם 180 מהחברה והטורבו של הוא K03 רגיל ולא K03S

פורסם
צר לי לאכזב את כל החבר'ה פה אבל הI האדומה אומר שאיזה בן ז**** גנב I אדומה מאחת הTDIים של הקונצרן...והחליף את הI של הגולף באחת אחרת

שכן בארץ הקודש מעולם לא שווקה גולף GTI עם 180 כ"ס מהחברה !

הגולף הזאת היא 150 רגילה עם צ'יפ ל190 (אם אכן יש לה 190 כטענת הבעלים) היא ממש ממש לא גולף עם 180 מהחברה והטורבו של הוא K03 רגיל ולא K03S

זה חצי נחמה שאולי זה הבעלים שלפניו גנב , כי אנ לא רואה מישהוא שיש לו GTI הולך ליקנות I כזו

חוצמזה עוד חצי נחמה זה שלא גנבו את ה T האדומה מ A3-180 ויש את המוזרים שמחליפים את ה G ב 6 מ ה V6

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כוס אמק איזה מדינה מוזרה כל אחד ממציא לך סמלים.....

שמע יש לי פה GTI של גולף בחדר (לא...הם דווקא הורדו מרכב בבעלותי) אולי אני ארכיב אותם על הפאסאט 1.8T

אני אכתוב :

PASSAT GTI-TDI-1.8T-TURBO

זה בטוח יעלה אותי ל1.5 באר !

פורסם

תתפלאו שהI האדום נפוץ מאוד בקרב בעלי GTI...אבל זה עוד איך שהוא מתקבל על הדעת.

אתם לא יודעים כמה שמות הומצאו בארץ לGTI (או ל1.6/2.0 של אמא) החל מ"S-LINE" ועד ל"GT-R"

צריך לפתוח אשכול עם תמונות כאלה..מרוב שזה מפגר זה כבר מצחיק.

חוץ מזה, אני באופן אישי לא מבין מה הטעם בקניה של GTI כזאת שהיא לא 3 דל' וללא שיפורים/ כוונות לשיפורים רצינים...אחרי הכל חוץ מהמנוע הנהדר, היא לא שונה מאחיותיה הקטנות בכלום.

כך שבשביל להנות ממנה ולהפיק מעט מהכיף שאפשר (אפשר הרבה מאוד מאוד) צריך להחליף ולשדרג הרבה דברים (מלבד שיפורי המנוע אני מתכוון) וזה כבר הרבה כסף...שאותו היה אפשר להשקיע עוד בהתחלה בWRX חמודה, אבל זה כבר שיקול של הקונים..

1.8T 8)

פורסם

במה שונה ה5 דלתות מה3 דלתות בכל הנוגע לניהוג הנאה מנהיגה או כל דבר אחר שלא מסתכם בעיצוב ?

להגיד שGTI היא כמו אחיותיה הקטנות - נהגת על כל אותם דגמים שאתה שופט בצורה כזאת ? כי הGTI ממש לא מזכירה את ה1.6 בהתנהגות קשיחות\כיול

אגב WRX כבודה במקומה מונח...שלא לדבר על GT

אבל יש אנשים שמחפשים קצת יותר מדש בורד עלוב וזול

יש אנשים שרוצים להרגיש תחושה יוקרתית ומפנקת ברכב כי אחרי הכל לא כל נהיגה היא ספורטיבית והחיים הם לא ג'ימיקאנה יש המון נסיעות מנהלתיות ששם אתה משלם מכיר כבד מאוד על כך שבחרת בWRX

אגב שיפורים לא שיפורים...צ'יפ קטן (שאגב יש לו) מעמיד אותך על 190 כ"ס ואז המנוע הרבה יותר מנחמד....האוטו מאיץ חזק ויפה גם במהירויות גבוהות (150 - 200)

בקיצור זה עיניין של גישה, ועיניין של פשרות....לא כולם מוכנים לעשות את הפשרות הכואבות שברכישת GT

שלא לדבר בכלל על צריכת דלק

פורסם

עתיד: :mm_yeah: .

מיני, עוד שניה תאמר שהגולף GTI והליאון שלנו בכלל עגלות שלא זזות ולא שווה לקנות אותם,

אז בוא אני יגיד לך דבר קטן, המכוניות האלה (GTI והליאון) מהוות את הפשרה הכי טובה בין רכב משפחתי

נוח לבין רכב ספורט טהור, ספרטני ולא נוח (שלא נאמר וולגרי) כמו GT/WRX וכו'...

אלעד, תתחדש, האוטו נראה כמו חדש.

זה האוטו הראשון שלך?

יונתן

פורסם

קיבינימט, רק אני נוסע על ג'אסטי 86 אם רבע סוסים ממה שיש לך.:-D

סתם, תתחדש ותנהג בזהירות .

בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם
במה שונה ה5 דלתות מה3 דלתות בכל הנוגע לניהוג הנאה מנהיגה או כל דבר אחר שלא מסתכם בעיצוב ?

להגיד שGTI היא כמו אחיותיה הקטנות - נהגת על כל אותם דגמים שאתה שופט בצורה כזאת ? כי הGTI ממש לא מזכירה את ה1.6 בהתנהגות קשיחות\כיול

אגב WRX כבודה במקומה מונח...שלא לדבר על GT

אבל יש אנשים שמחפשים קצת יותר מדש בורד עלוב וזול

יש אנשים שרוצים להרגיש תחושה יוקרתית ומפנקת ברכב כי אחרי הכל לא כל נהיגה היא ספורטיבית והחיים הם לא ג'ימיקאנה יש המון נסיעות מנהלתיות ששם אתה משלם מכיר כבד מאוד על כך שבחרת בWRX

אגב שיפורים לא שיפורים...צ'יפ קטן (שאגב יש לו) מעמיד אותך על 190 כ"ס ואז המנוע הרבה יותר מנחמד....האוטו מאיץ חזק ויפה גם במהירויות גבוהות (150 - 200)

בקיצור זה עיניין של גישה, ועיניין של פשרות....לא כולם מוכנים לעשות את הפשרות הכואבות שברכישת GT

שלא לדבר בכלל על צריכת דלק

מי שמודד ספורטיביות רק בתאוצה לא יודע נהיגה ספורטיבית מה היא

מי שרוכש גולף MK4 וחושב שהוא קנה רכב שמתנהג ספורטיבי הוא טועה ידידי היקר ספורטיבי אולי ביחס לגולף מנוע 2 ליטר לא לWRX ולא לשאר צרפתיות קטנות חלשות יותר עם חרא של דשבורד אבל אחלה שילדה

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי ונהנה מנהיגה ספורטיבית ואחד מהקריטריונים שלך לחיפוש הרכב "הספורטיבי" הוא איכות הדשבורד אז יש לך קריטריונים קצת מוזרים לטעמי

פורסם

בוא נעשה ככה.....

מה זה ספורטיבית בשבילך\בשבילי\בשבילינו ?

היגוי יתר בעזיבת גז ? הגולף עושה את זה (חלק נכבד מהפורום ראה את זה בשבת הקודמת)

הגה מתקשר ברמות נפלאות ? אין כזה לאימפרזה...אבל רגע....יש כזה ל206XT 1.4AUTO אז הבנתי...זה רכב ספורטיבי נכון ?

דשבורד יוקרתי לא יכול לבוא ביחד עם המושג ספורטיבי ? טוב כל הפורשות\פאררים\לוטוסים\בימרים\מרצדסים\למבורגינים כ-ו-ל-ם משפחתיות ספרטניות...כי יש להם דש איכותי ויוקרתי נכון ?

אמממממ אז בעצם מה זה ספורטיבי.....כי הגולף מוציאה את התחת בקלות בעזיבת גז, היא לא רוכנת יותר מידי, לא בהשוואה נגיד ל206GTI שיש לה רכינה על הכיפאק כמו שאומרים

יש לה מנוע מצויין, הגה מאוד מדוייק (עם כי רגש לא תמצא בו...) מי שיודע לנהוג לא יאכל איתה תתי היגוי כלל וכלל לא....

אז בעצם מה זה ספורטיבי ? אגב אימפרזה לפי מה שראיתי לא פעם לא כלכך מהר זורקת...היא פשוט אוחזת בצורה מטורפת, אהההה זה ספורטיבי ? אולי בעצם אנחנו מבלבלים...אולי יש ספורטיבי ויש מהנה לנהיגה...?

אההההה עכשיו הבנתי פה הבלבול...

אז בוא נראה מנוע עם 820 כ"ס, משקל 43 טון...היגוי מאוד מאוד חד (למעשה הגה מנעילה לנעילה משהו כמו פחות מחצי סיבוב) ורדיו פרסה אממממ - במקום!

אההההההההההההה זה ספורטיבי....ראש טוב...טנק זה ספורטיבי....כי האחיזה שלו אבסולוטית בבוץ - כלי ראלי מושלם ?

בעצם אבל הוא כבד מאיץ חלש לא זורק (בקלות:D) אבל תאחלס הוא מהנה לנהיגה (שנותנים להתחרע עליו) יותר מכל אימפרזה שמיפרזה ! (במיוחד בדרום בחורף שיש טונות של בוץ לטוס עליהם)

בקיצור : אם הבנת מה אני מנסה להגיד פה סבבה, אם לא הבנת - חבל

פורסם
בוא נעשה ככה.....

מה זה ספורטיבית בשבילך\בשבילי\בשבילינו ?

היגוי יתר בעזיבת גז ? הגולף עושה את זה (חלק נכבד מהפורום ראה את זה בשבת הקודמת)

הגה מתקשר ברמות נפלאות ? אין כזה לאימפרזה...אבל רגע....יש כזה ל206XT 1.4AUTO אז הבנתי...זה רכב ספורטיבי נכון ?

דשבורד יוקרתי לא יכול לבוא ביחד עם המושג ספורטיבי ? טוב כל הפורשות\פאררים\לוטוסים\בימרים\מרצדסים\למבורגינים כ-ו-ל-ם משפחתיות ספרטניות...כי יש להם דש איכותי ויוקרתי נכון ?

אמממממ אז בעצם מה זה ספורטיבי.....כי הגולף מוציאה את התחת בקלות בעזיבת גז, היא לא רוכנת יותר מידי, לא בהשוואה נגיד ל206GTI שיש לה רכינה על הכיפאק כמו שאומרים

יש לה מנוע מצויין, הגה מאוד מדוייק (עם כי רגש לא תמצא בו...) מי שיודע לנהוג לא יאכל איתה תתי היגוי כלל וכלל לא....

אז בעצם מה זה ספורטיבי ? אגב אימפרזה לפי מה שראיתי לא פעם לא כלכך מהר זורקת...היא פשוט אוחזת בצורה מטורפת, אהההה זה ספורטיבי ? אולי בעצם אנחנו מבלבלים...אולי יש ספורטיבי ויש מהנה לנהיגה...?

אההההה עכשיו הבנתי פה הבלבול...

אז בוא נראה מנוע עם 820 כ"ס, משקל 43 טון...היגוי מאוד מאוד חד (למעשה הגה מנעילה לנעילה משהו כמו פחות מחצי סיבוב) ורדיו פרסה אממממ - במקום!

אההההההההההההה זה ספורטיבי....ראש טוב...טנק זה ספורטיבי....כי האחיזה שלו אבסולוטית בבוץ - כלי ראלי מושלם ?

בעצם אבל הוא כבד מאיץ חלש לא זורק (בקלות:D) אבל תאחלס הוא מהנה לנהיגה (שנותנים להתחרע עליו) יותר מכל אימפרזה שמיפרזה ! (במיוחד בדרום בחורף שיש טונות של בוץ לטוס עליהם)

בקיצור : אם הבנת מה אני מנסה להגיד פה סבבה, אם לא הבנת - חבל

מעבר לציניות המיותרת שניסית להפגין כאן(בנסיון להגן על הרכישה החדשה שלך--לא שזה יעזור:-P ) ברור שספורטיביות ובכלל ציפיות מרכב הן בעיקר בעיניי המתבונן או במקרה הזה הרוכש הצרכים שלו ההרגלים שלו וכו

אם בעינייך רכב כבד גמלוני עם הגה חסר רגש (כתבת בעצמך) אבל עם דשבורד יפה זה מה שמצריך ממך הנאה מנהיגה

(אגב כל האקזוטיקה שהזכרת ממש לא רלוונטית אף אחד לא טען שגימור מהודר לא יכול לבוא יחד עם ביצועים אבל יש אנשים שזה בשבילהם לא העיקר כנראה שאתה לא אחד מהם)

לבריאות

פורסם

להגן על הרכישה שלי ? אין לי גולף GTI (היתה...)

מבחינתי ומבחינת מה שראיתי שני חסרונות יחידים לגולף....

אחד - הנמכה+הקשחה

שני - רגש בהגה

לדעתי זה לא מה שיהפוך רכב ללא ספורטיבי כי כבר אמרתי יש לא מעט אקזמפלרים עם רגש מטורף בהגה שרחוקים מלהיות ספורטיבית, ומנגד יש המון כלים שמוגדרים מאוד ספורטיבים (אימפרזה) שההגה שלהם אינו מן המצטיינים

בקיצור - עד שלא תנהג עליה שבוע שבועיים לא תבין, ותהיה גם אתה לצאן בעדר שנוהר אחרי כתבי הרכב השונים, - לבריאות

פורסם
להגן על הרכישה שלי ? אין לי גולף GTI (היתה...)

מבחינתי ומבחינת מה שראיתי שני חסרונות יחידים לגולף....

אחד - הנמכה+הקשחה

שני - רגש בהגה

לדעתי זה לא מה שיהפוך רכב ללא ספורטיבי כי כבר אמרתי יש לא מעט אקזמפלרים עם רגש מטורף בהגה שרחוקים מלהיות ספורטיבית, ומנגד יש המון כלים שמוגדרים מאוד ספורטיבים (אימפרזה) שההגה שלהם אינו מן המצטיינים

בקיצור - עד שלא תנהג עליה שבוע שבועיים לא תבין, ותהיה גם אתה לצאן בעדר שנוהר אחרי כתבי הרכב השונים, - לבריאות

שוב אתה בורח לקיצוניות ומתחמק מלתת תשובה רצינית

ברור שיש מכוניות עם הגה מצויין אבל המון חסרונות מבחינות אחרות ולהפך , וכמו שאמרתי בחירת רכב זה סוג של פשרה (ברוב המקרים ההגיוניים)

לא טענתי שהקריטריון היחידי למדידת ביצועים והנאה זה ההגה ,יש כמובן שלל פרמטרים בינהם השילדה שגם ממנה הגולף הנל דיי סובלת באופן כללי :?

בקשר לצאן בעדר בלה בלה בלה זה רק מראה שדעתי באה מנקודת רוב ולא יחיד לטעון שאני זה שדעתו נגררת בגלל זה?

זכותך:roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...