Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז נתחיל? :-)

ראשית כל , ה I האדומה הגיע ככה מהבעלים הקודמים,

אז כל ההשמצות של הגנב ושאר הפיצ'פקס לא לעניין, כי אני האחרון מהאחרונים שייגרום נזק לאוטו של אחר במתכוון!!!

שנית.. שוב תודה לכולם ...

STI05

אני להוט רק לאחיזה ולכיף שבנהיגה.. מה שבגולף אין כל כך, כמובן שאי אפשר להשוות 4X4 לFWD

אבל בכל זאת.. האוטו הזה ישרת אותי בשנה הקרובה + - :)

לכל השאר.. לגבי מה הוספתי לה: כרגע רק צ'יפ של אפסולוט.. פיקים 1.3 מחזיק באר באר 2

קיט יניקה לטמבון, שסתום פורג' פנימי 007DV

ובעתיד הקרוב, הורדת ממיר + דוד + אולי אולי צנרת... ובעתיד היותר רחוק, ברגע שישתחררו כמה $$$ אני מקווה לפרוייקט קטנטן של KKK04...

אייל.. :-P שים 6 מעל המחירון האוטו שלך עכשיו...

עבר תיקוני משולשים , דיסקים + צלחות + רפידות חדשות לגמרי +בדיקה יסודית של הטורבו(אגב אין חופשים) + שטיפה פנימית עם שמפו 450 שקל, שינה את האוטו מקצה לקצה!

+1000 על תיקוני צבע.. כל השריטות הקטנות והמעצבנות...

+ ווילון אחורי של גולף :hihi:

טוב לא נמשיך... :)

השעון- שעון BOOST - גדישה של הטורבו

GSI- או יותר נכון דני ;) מרוטר אם אתה זוכר...

הI באה ככה מהבעלים הקודמים...

ותודה ...

עתיד.. קצת תירגע לא יזיק לך,

האוטו בא ככה מהבעלים הקודם, אין לי מושג איך למה וכמה ומי ומה הוא השיג את הI האדומה!

ולגבי ההיגוי.. עתיד, תת היגוי לא מגיע למי שיודע איך לנהוג נכון? :lol:

ה-צ-ח-ק-ת אותי. ואין לי כח להרחיב אחרי 13 שעות עבודה ...

בקיצור תודה לכולם והמשך ערב נעים :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב אני לא אתווכח איתך...ואם האוטו אוכל לך תתי היגוי אז....קיצר אני לא אתווכח איתך תתחדש

אגב את מה שאמרתי על הI התכוונתי לבעלים הקודמים שכן לא חשבתי שאתה גנבת אותה

פורסם

הילוך ראשון שני טורים גבוהים, סיבוב כמו שצריך , האוטו אוכל תת היגוי כמו חמור...

וזה כל בעל GTI יגיד לך!!

אבל אם אתה דופק סיבוב בלי גז, לא תקבל תת היגוי :)

קיצר אין לי מושג אם הוא גנב את זה או לא... לא מעניין אותי.. וזה לא דבר שייקרה אצלי :)

פורסם

אתה מצפה שבשיא הספק שאתה מוריד 192 כ"ס לגלגלים בסיבוב לא יהיה תת היגוי ?

חח******עריכה ,נא לנקות באופן יסודי את מקש הח' במקלדת******

אתה לא רציני בכלל.....!!!!!!

קודם כל נתחיל בזה שהגולף בהילוך ראשון לחיצה בריאה על הגז מ4 אלף סל"ד מפרפר עד המנתק....איזה רכב יש שלא מקבל תת היגוי בפרפור ?

ואם יש לך צ'יפ (ויש לך) אז הילוך שני מאיזה 3500 סל"ד גם מפרפר עד המנתק...

אז איך בדיוק אתה רוצה שהוא לא יקבל תת היגוי - כמו שאמרת אם אתה דופק סיבוב בלי גז או עם גז עדין אתה לא מקבל תת היגוי

נו אז מה הבעיה - סתם לידע כללי : נהיגה ספורטיבית נכונה זה כניסה לסיבוב עם ליטוף על הבלם כדי להשעין את הרכב על הסרן הקידמי ולתת היגוי טוב יותר...והכנסת גז רק אחרי שיא הסיבוב כדי להאיץ החוצה

בקיצור - תהנה !

פורסם

הילוך שני לא צריך להגזים מפרפר עד המנתק.. ומי מגיע למנתק בכלל?

5700 RPM גג!!! אני מעביר הילוך, וגם זה במקרים נדירים...

וגם בלי גז.. אתה תיכנס לתת היגוי עם האוטו הזה, אלא אם כן תעשה סיבוב של סמיטריילר :)

פורסם
סתם לידע כללי : נהיגה ספורטיבית נכונה זה כניסה לסיבוב עם ליטוף על הבלם כדי להשעין את הרכב על הסרן הקידמי ולתת היגוי טוב יותר...והכנסת גז רק אחרי שיא הסיבוב כדי להאיץ החוצה

בקיצור - תהנה !

With all do respect -אני לא חושב שהמשפט הזה נכון, מבינים ממני ישפטו.

פורסם

בנהיגה ספורטיבית מהירה...אתה תמיד תגיע לסיבוב במהירות שאתה לא יכול לקחת אותו בה....כי אם לא תעשה את זה ככה אתה תבזבז זמן...אתה מגיע הכי קרוב שאתה יכול בולם חזק מאוד ואז נכנס בחדות לתוך הסיבוב, (לא שובר..אלא מסובב בתנועה נכונה פנימה) עם בלימה עדינה או בלי בלימה...בכל אופן בשום מקרה לא עם גז, הגז נכנס רק אחרי ההי פקס (נקודת השיא של הסיבוב)....אגב ברור שאם יש לך אוטו עם 100 כ"ס אז אתה תוכל ללחוץ על הגז לפני כי המשיכה היא לא כזאת חזק

אבל ברכב עם 192 כ"ס שהרכב על מגבלות האחיזה (באם אתה באמת נוהג מהר) הנכסה של גז פשוט תגרום לסיבסוב גלגלים (במיוחד ברכב ללא דיפרנציאל מוגבל החלקה) ותהפוך לתת היגוי מיד...

פורסם

מסכים עם מה שכתבת עכשיו כי תיקנת פחות או יותר. במרוצים ראיתי שהם אכן בולמים חזק לפני הסיבוב, אבל לא במהלך הסיבוב עצמו. לא חושב שצריכה להיות בלימה בכלל בסיבוב כיוון שזה גורם לזנב קל יותר מה שיכול לגרום ל"זריקת תחת" ולאיבוד אחיזה.

פורסם

גם בתוך סיבוב אתה יכול לבלום...אני לא מדבר איתך על בלימת חירוף

ליטוף עדין נורא של דוושת הבלם....דבר שגורם להידוק הסרק הקידמי ולמניעת תת היגוי גם במהירות ממש גבוה

פורסם
לא חושב שצריכה להיות בלימה בכלל בסיבוב כיוון שזה גורם לזנב קל יותר מה שיכול לגרום ל"זריקת תחת" ולאיבוד אחיזה.

לפעמים כן, לפעמים לא, תלוי ברכב, בסיבוב ובעוד כמה גורמים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב, שני דברים (השרשור ממש יצא מהקשרו הרי):

אתה כ"כ מתרגש מהרכב שיש לך 2 חבילות טישו מעל הרדיו?

ולמה אתה עדיין עם תמונה של ה-BMW באווטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...