Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע ברור שזה לא בסדר לגנוב רכב, וברור שלדרוס אדם בשביל זה זה טימטום מוחלט וצריך לדון אותם למוות....אבל מדובר פה בשתי טעויות בסיסיות של הבן אדם והוא שילם עליהם את המחיר הגבוה ביותר שאפשר

א.לא משאירים לא משאירים ל-א משאירים רכב מונע ויוצאים החוצה.....אני שאני יוצא למלא אוויר בגלגלים בתחנת דלק אני לא משאיר רכב מונע....

וב.כבר נכנס גנב לאוטו והתחיל לנסוע - מה הוא חשב שהוא יעצור אותו עם הגוף ? הריי במקרה הכי רציני הגנב היה מאט ופונה הצידה עובר אותו וממשיך...בטח הוא לא היה עוצר...

ומה עם הורים אשר משאירים את הרכב מונע, כאשר הילדים נמצאים ברכב?

זו לא פעם ראשונה, וכנראה גם לא האחרונה בהם יגנבו רכבים ויחטפו ילדים מתוך רכב מונע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טיפ שאמר לי פעם איזה עורך דין נחמד :

היה והגעת למצב שהלכת לקיוסק חזרת וגנבו לך את הרכב (כי השארת מונע)

אז נגיד (תאורטית כמובן) שלא יצאת לקיוסק אלא יצאת לראות מה הרעש מהגלגל (נגיד) ונגיד....שבזמן שבאת לחזור לרכב בן אדם דחף אותך ואז נכנס לאוטו (נגיד שהוא דחף אותך אפילו דחיפה קלה ביותר !!!! ואז רק נכנס לרכב) במקרה כזה (נגיד כמובן...) האירוע הופך מרשלנות - לשוד, בגלל שבמצב הנ"ל הופעל עליך לחץ פיזי (אגב גם אם נגיד הגנב אמר לך "זוז הצידה" והיה לו ביד סכין גם אוכל) ולכן הביטוח מכסה אותך

זאת כמובן אם נגיד השתלשלות האירועים היתה כזאת ולא אחרת (:wink: ) מה שלא עושים זה מה שאמא של ההוא עשתה - ישר התקשרה לסוכן ואמרה "השארתי את הרכב מונע וגנבו לי אותו" או במילים אחרות "אני לא בחורה חכמה במיוחד ואני גם קצת לחוצה אז עזוב - אל תכבד את הפוליסה"

פורסם
עד שלא יכניסו גנב רכב מצידי בגיל 17 ל10 שנים בכלא בלי אפשרות חנינה הגנבים יחגגו
גנבת רכבים תמשיך כל עוד זה ישתלם... גנבי רכבים מישתחררים אחרי חצי שנה או פחות... מבחינתו של אותו פלשתינאי זו עיסקה מישתלמת ביותר... גם ליהודים זו עיסקה לא רעה...

הדבר מכביד על כלכלת המדינה, גורם לעליה ברמת הפשע בגלל היותינו חשופים יותר לקניה של חלפים גנובים, ההיחכחות עם פושעים וכו'

עונש מרתיע הוא 10-15 שנים לעברה שניה... מצד שני, בבית הכלא הוא אוכל ושותה את האוכל שאני ואתם קונים לו!!! למה?!

עבודות "כפיה"... ממש לא במדינתינו "היפה"...

מה ההצעה? לירות כדי להרוג?! ממש לא...

כלא נישמעת האפשרות הכי פחות כואבת למשלם המיסים... או שיחרור (מחוץ למים הטרטוריאליים) מגובה רב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חצי שנה במקרה הטוב, לא פעם הגנבים הם "ילדים" שלא עברו את גיל 18, ותפקידם להעביר מכוניות שנגנבות מישראל אל שטח הרשות, הם לפעמים משתחררים יחד עם השוטר כאשר הוא מסיים לכתוב את הדווח המשטרתי בתחנה.:?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכי יפה זו תגובת המשטרה על המקרה בתקשורת:

אם גונבים לך את הרכב ,אם אתה רוצה לחיות אז אל תתנגד ותן להם לגנוב אותו.

ממש חכם, כמה אופייני.

והעיקר, בוא נאכל עוד דונאטס.....

פורסם

מישהו פה אמר דארווין :?:

העולם משמיד את הטיפשים ... מצטער לומר.

להשאיר רכב מונע זו עוד טיפשות נורמלית. לקפוץ לפני הרכב ! דארווין צדק ...

פורסם
3. SuBaRu_MaN, קל לדבר בדיעבד. לפעמים בזמן אמת לא חושבים ופועלים ע"פ אינסטינקט של להגן על רכושך...

לאיזה משפט בהודעה שלי בדיוק ייחסת את זה?

לעובדה שעל טיפשות משלמים?

התכוונתי לזה שהאדון השאיר את הרכב שלו מונע, לא לשום דבר אחר.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

זה כבר לא דריסה זה נסיון לרצח ורצח.המשטרה לא עושה מספיק לדעתי. אם ידוע לכם שיש חוליה של גנבים באזור אבן גבירול אז תתרכזו שם ותתפסו אותם!

פורסם

ואז יגנבו לך רכבים בבן יהודה ואתה תבכה למה המשטרה לא מתרכזת שם ?

דעו לכם שאתם מחרטטים כי המשטרה צודקת אין טעם להתנגד גם ככה הביטוח שלכם מכסה שוד ! והחיים שוים הרבה יותר

פורסם
לאיזה משפט בהודעה שלי בדיוק ייחסת את זה?

לעובדה שעל טיפשות משלמים?

התכוונתי לזה שהאדון השאיר את הרכב שלו מונע, לא לשום דבר אחר.

אכן התכוונתי לעניין הטיפשות. אני מודע מרישא דבריך שכוונתך העיקרית הייתה לעניין השארת הרכב מונע כשהמנוח לא היה ברכב אך מדבריך בסיפא השתמע כי דיברת על מכלול הדברים שהמנוח עשה.

פורסם
המשטרה ידעה שמסתובבת חוליית שודדי כלי רכב ברחוב אבן גבירול, אז למה הם לא תפסו אותם?!

עד כמה קשה זה יכול להיו:

משאירים רכב פתוח... מחכים... ותופסים!

:roll:

חבל.

שמע, למשטרה יש דברים הרבה יותר "חשובים" לעשות, כמו לעצור נהגים על מהירות של 20 קמ"ש מעל המותר (המהירות המותרת מגוחכת).. חבל מאוד שזה המצב בישראל 2005.

פורסם
אכן התכוונתי לעניין הטיפשות. אני מודע מרישא דבריך שכוונתך העיקרית הייתה לעניין השארת הרכב מונע כשהמנוח לא היה ברכב אך מדבריך בסיפא השתמע כי דיברת על מכלול הדברים שהמנוח עשה.

ודי לחכימא ברמיזא...:roll:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...