Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולדפקט הראשי, שציין שהוא דופק ברקס כדיי שהנהג מאחוריו יכנס בו ויבהל -

אתה לא מבין שהוא כניראה...הממ......רוצה לעקוף?

למה אתה מעכב את התנועה? צא מהנתיב ותחזור אליו אחרי שהוא יעקוף.

דפקט קופץ בראש!!!

א)דפקט הוא מי שבא וצועק הערות לאויר בלי להבין הבנת הנקרא

ב)לא אמרתי שאני נוסע 30 קמ"ש ומעקב תנועה.. איזה נתיב לפנות..על מה אתה מדבר בכלל?.. דיברתי על נהיגה בהשתוללות, מה שנהגים עם אגו נפוח אוהבים לעשות, להיצמד למכוניות במהירות, לצאת לעקיפה מהירה, וחוזר חלילה עד למכונית הבאה...נקודת ההנחה שאני כמובן לא מפריע לאף אחד אחר, ומי שרוצה לעקוף אותי(ולא משנה עם אני נוסע במהירות שסבתא שלך נוסעת) הוא יעשה את בצורה שלא תפריע לי בנהיגה.

ג)כן, כל אחד שלא ישמור ממני מרחק, ויגרום לי להסיח את דעתי מהנהיגה בזה שבכל מאית שניה אני צריך להביט במראה ולראות שהוא לא מגרד אותי, מהווה מבחינתי הפרעה בטיחותית... אני צריך לדאוג מה יקרה במידה ואבלום?

ד) נהג שרוצה לעקוף רכב אחר, לא צריך לסמן את זה בצורה כזאת של דחיפת האף שלו לכיוון תא המטען שלי. (מה שמתשמע מהשטויות שרשמת)

רוצה לעקוף? קח מרחק, חפש לך נתיב נגדי פנוי, תעקוף ותחזור לפני מבלי להפריע/לסכן את הנעקף.

שמירת מרחק זה חוק,תרבות נהיגה, וזה לא משנה אם דודה שלך חוסמת נתיב- זה עדיין לא עילה להידבק לרכבים לתחת.

אתה ממש עושה רושם של נהג מתורבת... אני בטוח שאתה גם נוהג כמו שאתה מדבר..:roll:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תמיד אפשר לתת תרוץ שהמדבקה נפלה, ולכן השלט מופיע, כמו הנהגים החדשים שלא כל כך אוהבים לנהוג עם השלט הנ"ל:wink:

כמובן אני אקח זאת לתשומת ליבי ואוריד את השלט כאשר אני אנהג על הרכב.

ל'

היי ליטל.

100 ש"ח קנס בלי נקודות הוא הקנס של נהג לא חדש ששם שלט של נהג חדש.

מנסיון, לצערי!

יונתן

פורסם

אני לא נהג חדש ונוסע בלי שלט, אני מאוד אוהב לשמור מרחק יחסית גדול מהמכונית לפני וזה גורם לי רק צרות! אפילו אם אני נוסע 140-150 בנתיב שמאלי ומלפני יש שירה של מכוניות ששומרות על המהירות הזאת עדיין מישהו מאחורי חייב לחשוב שאני נוסע יותר לאט מהם (בגלל המרווח שאני שומר) וחייב לעקוף אותי גם אם הוא יודע שאחרי אין לו לאן ללכת! ואז הבעיה היא שיוצא שהוא ניכנס לי במרווח ואז אני צריך להאט כדי להגדיל את המרווח ממנו ...ונחשו מאז.....אותו הסיפור......מרגיז תשמרו מרחק!!!

פורסם

העיפרון אוהב להגיד שטויות ולצאת מטומטם עוד יותר מכל תגובה אבל זה לא משנה.

לגבי העקיפות, לא צריך לעניין אותך מה אחרים עושים, סע לך עם מוזיקה, במהירות נורמאלית ותן למטומטם מאחורה לשבור תראש איך הוא יעקוף אותך.

פורסם

לגבי העקיפות, לא צריך לעניין אותך מה אחרים עושים, סע לך עם מוזיקה, במהירות נורמאלית ותן למטומטם מאחורה לשבור תראש איך הוא יעקוף אותך.

נכון, אבל זה צריך להיות בתנאי שבאופן העקיפה שלו הוא לא מסכן את סביבתו.

עצם העובדה שהוא יוצא לעקיפה כששדה הראיה שלו מצומצם מאווד, הוא מסכן אותך בתור רכב נעקף.

זה יכול ליצור לחץ אצל הנעקף, זה יכול לגרום לו לסטות חזק מדי מהנתיב (כדי לאפשר לעוקף לחזור מהר) וכל מה שיוצא בזה.

אמיר.

פורסם

לכל אלו שאמרו שזה לא קשור לשלט- רק שתדעו (בטח גם אתם ככה ולא שמים לב...) נהג ותיק שרואה את השלט הצהוב הזה, ישר מתעצבן. לא משנה באיזה מהירות החדש נושע. הותיק יעקוף משמלא, מימין, מלמעלה וממתחת לאוטו אם היה מסוגל...

דוגמא, בירידה מכביש 6 לנתב"ג ישנו עיקול די חד שלפניו מוצב שלט המורה על מהירות מקסימלית של 50. אני הורדתי ל80 במקום 50. הכביש היה די רחב אך עם נתיב אחד בלבד. האידיוט שמאחורי, אפילו שאני נוסע 30 קמ"ש מעל המותר ואפילו שיש עיקול עצבני ממול, חש דחף עז לעקוף אותי. אבל מה? הבאסה בשבילו היא שלא היה לו מקום. אז הוא ניצל את זה שלקחתי בטעות את הסיבוב טיפה (ואני מדגיש טיפה בלבד) רחב יותר (אין מה לעשות, שבוע אחרי הטסט לא תנהג כמו שומאכר...) ונכנס מימין. הוא לא היה במקום שמתאים לרכב, הוא היה 50% על השוליים והחצי הנותר מימיני, תוקע אותי ואותו שכן לא יכולתי לצאת מהעיקול והוא לא יכול היה לעבור אותי. אז בגללו כמעט ונגרמה תאונה. ברגע שהוא ראה את השלט שלי, נדלקה לו נורה אדומה והוא נכנס למצב עקיפה. לא משנה המיקום, המהירות, והיכולת שלו לעקוף.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אדם עצמו אחראי לגורלו שלו.

משפט שמאוד מתמצת אנשים שעוקפים כשדה הראייה שלו מצומצם.

יש לך בעיה קשה עם האות א' אני רואה...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

יש צדק בשברים האלה...אבל פשוט צריך להתעלם ולתת להם לסיים את העקיפה.

מספר פעמים נעקפתי סתם, והנהגים שעקפו בכלל לא הסתכלו קדימה ואם לא הייתי מאט וזז לימין הם היו נכנסים ברכב שהגיע ממול.

דרך אגב העניין הזה הוא לא רק בעקיפות, הרבה פעמים כשהכביש ריק ונגיד אני עוצר בעצור(או מאט לפני צומת עם זכות קדימה)..אני מקבל צפצוץ.

ויש עוד מקרים שבאמת נהגים ותיקים(וגם חדשים) נותנים פחות "תשומת לב" אליך..כנראה בגלל השלט של הנהג חדש..או שפשוט הם החליטו שלא חלים עליהם החוקים האלה יותר..:?

אבל צריך פשוט להתעלם ולהישאר רגוע.

נ.ב

אני נוהג עם שלט נהגת חדשה ואיתו בכלל....אין מה לדבר...(דוגמא אחת שתיתן לכם תמונה כוללת על המצב זה כשציפציפו לי ברמזור אדום..:|).

אבל דוגרי זה מצחיק לא החלפתי את השלט הזה כי זה מצחיק לראות את התגובות האלה....

חפיףףףף........

פורסם

אנשים פה אוכלים סרטים, ושוב פעם בכמויות מסחריות...

חלאס כבר עם הקביעות המפגרות האלו אנשים רואים נהג חדש נהג ישן נהג נעליים... אולי זה חלק קטן כל השאר יתנהגו אותו הדבר בין אם קיים שלט ובין אם לא... מי שחותך יחתוך כל אחד כמעט ומי שנוהג רגוע ושומר מרחק יעשה את זה גם אם יש את השלט...

ולגבי העניין של השמירת מרחק... לי אישית זה מפריע כשלא שומרים מרחק ויושבים לי על הזנב... כבר קרו מקרים שכשבלמתי כדי לתת זכות קדימה פחדתי שלא יכנסו בי מאחור...

עם זאת אני לא בטוח שזה הפתרון סתם לדפוק ברקס כדי להפחיד אותם, הפתרון הוא לאכוף את העבירה הזאת (למרות שזה קשה)...

פורסם

לב.מ.וו

עכשיו זה פעם ראשונה שאתה מדבר על נהג משתולל. אם יש נהג שמשתולל ומפרע ומסכן אותך, פשוט מאוד תתרחק. סע הצידה, תעצור רגע בצד שימשיך לנסוע - שישבור תראש עם נהגים אחרים. למה לך להתעסק איתו? בשביל מה הברקס? בא לך לעשות תאונה? הרי זה ברור שלא, אז בשביל מה? אם הוא דפקט ורוצה להרגיש גבר, שירגיש את זה כשהוא לבד, לא כשהוא עומד להיכנס בך. אז בשביל מה ללכת ראש בראש עם המפגרים שבכבישים? בכביש אל תיהיה צודק, תיהיה חכם.

להזכיר לך מה רשמת?

"או יותר מכך, "שינשק" לי את הטמבון, יקבל תביעה שבמהלכה אני אקבל טמבון חדש".

ואם יקרה יותר מסתם טמבון? אתה לוקח את הסיכון? על זה אמרתי שאתה דפקט. ועכשיו, תקרא את הקטע הזה של ההודעה כמה פעמים ותחשוב טוב אם אני צודק שזה מסוכן או לא.

אין ספק שאם הכביש הוא כביש בעל נתיב אחד לכל כיוון ויש מישהו שרוצה לעקוף אז הוא לא צריך להיצמד לתחת לרכב שלפניו. הוא צריך לשמור מרחק סביר על מנת שהוא יוכל לצאת לעקיפה כמו שצריך באופן מהיר, אך גם לא להיצמד לרכב שלפניו שלא מעוניין לנסוע מהר (זכותו המלאה). עד כאן אני מצדיק אותך לחלוטין ומגנה את אלה שנצמדים מאחורה.

אבל כשיש כביש בעל כמה נתיבים ונצמדים אליך מאחורה כשאתה בשמאלי, תבין את הרמז.

אני יודע מה תיהיה התגובה הבאה שלך: "איפה אמרתי שאני עושה את זה בכביש בעל כמה נתיבים". יופי, לא אמרת. אבל גם לא אמרת שאתה עושה את זה בכביש עם נתיב אחד.

ולמען האמת, המקרים האלה שנצמדים למישהו לתחת מאוד נפוצים בכבישים מהירים עם כמה נתיבים, ולא כ"כ נפוצים בכבישים עם נתיב אחד לכל כיוון שבהם אי אפשר להאשים יותר מדיי את הנהג שרוצה לנסוע כחוק. אז אם נצמדים אליך כ"כ הרבה כמו שאפשר להבין מההודעה שלך (אתה מדבר כאילו זה עניין שבשיגרה שאתה דופק ברקס) אז כניראה שזה קורה גם בכבישים רגילים.

אני יוצא מטומטם?

אתה צודק. אתה יודע הכל. הרי זה ידוע שהחרידים מכחישים את השואה, כמו שאתה טוען, נכון מר יודע הכל? (אל תענה על זה אפילו, שלא ינעל השרשור).

אגב, אתה עדיין בארץ?

עוד לא הלכת?

אה, שכחתי..אתה מאלה שמדברים הרבה. שאוהבים לבכות.

וכמובן שאתה צודק לגבי הנהיגה,

לא צריך לעניין אותו מה אחרים נוסעים. אתה הרי לבד על הכביש, נכון? מה זה משנה אם יש לך מאחוריך אמבולנס שרוצה שתפנה לו את הנתיב, הרי אתה לא שם לב לאחרים, נכון?

הרי זה ברור שכשנוהגים בכביש, כל אחד צריך לשים לב אל עצמו בלבד. מה זה משנה מה יש בסביבה? הרי זה ידוע שהנהגים הכי טובים הם הנהגים שמתחשבים בעצמם בלבד ולא שמים לב למה שקורה בשאר הכביש. בדיוק כמו הסבתות בנות ה 90 שנוהגות עם העיניים קדימה בלבד.

אתה יודע שאפשר למנוע לא מעט תאונות אם כל אחד יסתכל על הסביבה שלו ויראה מה קורה מסביבו? אם הוא קצת ינסה לראות את מה שצפוי להתרחש בצומת הבאה, הוא יוכל למנוע את התאונה הבאה. אבל לא....בטח שאתה צודק, עדיף להיות עם המוזיקה שלך ולא לשים לב לאחרים. הרי מה זה משנה? זה טעות של הנהג השני, אז מה איכפת לי לעשות תאונה ולצאת זכאי?

:roll:

Back to the original - NC again.

פורסם

דובר על העניין שכאשר מישהו נצמד מאחוריך אתה כל שנייה מסתכל במראה.

במקרים כאלה אני פשוט מתחיל להתעלם ממנו והכי טוב.

תשמע בראטן אני מבין אם לא תבין את ההודעה שלי או שאר ההודעות פה, אנחנו הרי דפקים כולנו, לא מדברים בשפה שלך.

פורסם

אבל כשיש כביש בעל כמה נתיבים ונצמדים אליך מאחורה כשאתה בשמאלי, תבין את הרמז.

בן, אני בכוונה מתייחס רק למשפט הזה.. ואני אומר לגבי מה שרשמת שאני בכלל נגד כאלה שנוסעים בנתיב השמאלי כשהימני פנוי.. בכל מצב נתון כלשהו.

מי שחוסם את השמאל, מעבר לעברה שהוא עושה הוא מהווה מטרד!! אני תמיד דוגל באכיפה של החוק מול נהגים שאוהבים את הנתיב השמאלי גם כשהימני ריק ("כי הוא בטיחותי יותר", "מהיר יותר" וכו'..)

לגבי שאר הדברים, אני רואה שבערך הבנת מה רציתי להגיד... פשוט הקצינו לי פה את משמעות המשפטים.

מן הסתם אני בחיים לא יגרום באופן עצמאי לתאונה עם רכבי ורכבו של מישהו אחר (כמו להגיד שאני כמו החיילים שישברו רגל בכוונה עם תפוח אדמה וכפית בשביל שנה או חצי שנה גימלים:wink: )

ובטח שלא טמבון חדש מבצבצץ לי כל היום במחשבות.

א-ב-ל, כאשר אני מבחין במראה האמצעית בזוג הפנסים הקדמיים של הרכב מאחורי נצמדים, מתרחקים מעט, נצמדים שוב, זזים מעט הצידה, חוזרים לאמצע שוב (הנהג העוקף מחפש שדה ראיה) אני כבר מבין שהנהג מחפש לעקוף בכל מחיר, כי בא לו, כי הוא ממהר, כי הוא צעיר מתלהב עם החברה/חברים שלו לידו, כי אישתו יולדת וכו'....

זה נקרא השתלולות בעיני- וזה גם מהווה מטרד וחוסר שקט בשבילי, שאני בכלל צריך להתעסק בזה בנהיגה...(זה מסנוור, וזה מדאיג אותי כשאני נוסע ברכב לא זול לכשלעצמו)

במידה ומתאפשר (ע"פ מרחק, או ע"פ האצה קטנה של הרכב שלי ואז לחיצה מהירה וקלה של דוושת הבלם, ומיד חזרה לדוושת גז)

אני כן ידליק את אורות הברקס החזקים והמודגשים מאחורה, ואגרום לאותו מטריד מאוחרי לבצע את אותה פעולה באופן בהול וללחוץ על הבלם שלו גם...כאן תדלק לו הנורית.

מבטיח לך שכעבור 2 שניות מהרגע הזה, הוא כבר ינסה לתכנן את העקיפה שלו תוך כדי תשומת-לב ודאגה שלא נחשבה קודם...(שמה "הנהג המפגר" שלפניו שוב ילחץ על הבלמים ככה סתם)

אמיר.

פורסם

הכי הכי הכי הכי שמעצבנים אותי, הם אלה שלא משנה באיזה כביש, שמים *** על כולם ונוסעים עם אורות גבוהים באופן קבוע\מהבהבים לכל מי שמלפניהם לפנות לכבוד מלכותו שם מאחור את הנתיב.

ראבק! אתם לא שמים לב שאתם נוסעים עם אורות גבוהים?! אתם לא רואים את השלטים מחזירים אור ממרחק הרבה יותר גדול מכרגיל? אתם לא מסתכלים פעם בשנה בלוח השעונים, סתם לבדוק על כמה אתם או שהמנוע עובד בטמפרטורה נורמלית? אני עובד הרבה בסביבת מכוניות, יש המון המון אנשים שפשוט אני לא מבין איך הם בכלל קיבלו רשיון. ובטוח שזה בשוחד! כי אין מצב שאנשים כאלה ינהגו בכבישים! חוסר ידע מוחלט. גם לשים את האוטומטית שלהם בD הם מסתבכים! אז אני לא מתפלא אם הם לא יודעים איך נראה המתג של האורות הגבוהים.

אבל עזבו את זה, למי שזה גם קורה לו מדיי פעם ומתעצבן בכל פעם מחדש שהוא צריך לנסוע במשך דקות ארוכות עם פנסים בתוך העיניים ולקבל כאבי ראש בגלל זה, יש לי מין 'טריק' שאבא שלי לימד אותי. פשוט להעיף את המראה האמצעית לכיוון אחר ולהסתפק בצדדיות עד שהאיום מאחור יחלוף.

אין מה לעשות, ככה לפחות הסיכוי לתאונה יקטן, כי אי אפשר פשוט להתרכז בנהיגה כשיש אור כזה חזק מול העיניים.

ולכל המכלילים על נהגי המוניות. דוד שלי הוא נהג מונית, והוא פשוט הנהג הכי הכי זהיר שאי פעם היכרתי. זהיר וחכם בכביש. יש המון מופרעים בכביש, הם לא חייבים להיות נהגי מוניות\נהגי משאיות\נשים נוהגות. להכליל לא עוזר. טעמתי מרור מכל אחד ממה שרשמתי ומעוד הרבה סוגים אחרים של אנשים. המכנה המשותף להם הוא שפשוט אסור להם להיות על הכביש. גם לא בתור הולכי רגל במעבר חציה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אדם עצמו אחרי לגורלו שלו.

משפט שמאוד מתמצת אנשים שעוקפים כשדה הרעייה שלו מצומצם.

עם כל הכבוד תרשה לי לחלוק עליך. אני מסכים לכך שאדם אחראי במידה מסוימת לגורלו על הכביש, אך אתה שוכח שלמטבע יש שני צדדים. כאשר הנהג ה"מתחשב" יעקוף במקום אסור (או שאינו ראוי ביחס לתנאי הדרך), בהחלט יתכן שהוא יתנגש ברכב שנוסע מולו בנתיב הנגדי, שאין לנהגו (בתקווה שאין עימו נוסעים ברכב) שמץ של אשמה בכך שהנהג ה"מתחשב" קיבל על עצמו את ההחלטה לעניין גורלו...

• תוכן חדש...