Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי מין 'טריק' שאבא שלי לימד אותי. פשוט להעיף את המראה האמצעית לכיוון אחר ולהסתפק בצדדיות עד שהאיום מאחור יחלוף.

אתה מודע לזה שבתחתית המראה יש כפתור שגורם לה (על ידי שילוב שתי השתקפויות, של החלון האחורי ושל הגג) להיות מוחשכת, ומונע את הסינוור?

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

אני חושב שאם אנשים היו שומרים על הימין ולא נוסעים על 70 קמ"ש בנתיב השמאלי

ומשאירים את האגו בבית לפני שעולים על הכביש.

+ אם לנהגים המהירים יותר הייתה קצת יותר סבלנות והיו משאירים את האגו בבית לפני שעולים על הכביש.

הרבה תאונות היו נמנעות בארץ ואף אחד לא היה צריך שיטות מסוכנות למנוע עקיפה.

+ הת'רד הזה לא היה נפתח.

פורסם

וואו,איזה מסכן אתה. עקפו אותך והרגשת איך מתכווץ לך ה***.

את כולם עוקפים,בלי קשר לנהג חדש/ישן. אז מה יש? בסך הכל עקפו אותך,מה כבר קרה? מה מעצבן אותך?

וזה שהאצת כשהוא התחיל לעקוף אותך רק מראה עד כמה אתה לא בוגר (וזה מנוסח בעדינות).

ואותי מעצבנים אנשים כמוך,שעקפו אותם והם באו לבכות על זה בפורום כי הם כבר לא הכי מהירים בכביש,והם כבר לא גבר-גבר.

*שרשור שלדעתי עדיף שימחק מהפורום בכלל :roll: .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אממממ כן.

גאווה?

מסתכל על אנשים אחרים כי זו הייתי עקיפה לא מוצדקת ואחרי זה הוא הפריע לי בנתיב שלי אז נאלצתי לעקוף אותו בחזרה. זה סתם היה מיותר לעקוף אותי כשגם ככה אני נסעתי 150 וע"מ לעקוף אותי הוא היה צריך להגיע ל170. לא מוגזם?

מה הקשר???

אז בן אדם עקף אותך. כמה אפשר להתבכיין?

אז הוא עקף אותך ולא ידע שאתה מתכוון להמריא ולעקוף אותו בחזרה...

מה זה הפרנויה הזאת? למה אתה חושב שכי אתה נהג חדש אז מחפשים אותך?

אנשים דפוקים יישארו אנשים דפוקים ויעשו את הטעויות שלהם גם אם יש לך שלט נהג חדש וגם אם לא, כמו בדוגמה שהבאת בהמשך.

אוף.........איזו קישקודיאדה...

מנהלים!

נא לנעול....

הם מייד יגיעו לנעול אדוני המפקד.

פורסם
אז בן אדם עקף אותך. כמה אפשר להתבכיין?

אז הוא עקף אותך ולא ידע שאתה מתכוון להמריא ולעקוף אותו בחזרה...

מה זה הפרנויה הזאת? למה אתה חושב שכי אתה נהג חדש אז מחפשים אותך?

אנשים דפוקים יישארו אנשים דפוקים ויעשו את הטעויות שלהם גם אם יש לך שלט נהג חדש וגם אם לא, כמו בדוגמה שהבאת בהמשך.

אפשר! כי זאת עקיפה דבילית שסתם הפריעה לי בנתיב שלי!

אני לא המראתי. אני נשארתי במהירות ההתחלתית שלי. אז אם הוא רוצה לעקוף- שיהיה יותר מהיר ממני. לא לדחוף את עצמו לקצה המהירות שלו רק לצורך העקיפה ואז לרדת ל120... פשוט אידיוט שלא רוצה להיות מאחורי נהג חדש...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
לכל אלו שאמרו שזה לא קשור לשלט- רק שתדעו (בטח גם אתם ככה ולא שמים לב...) נהג ותיק שרואה את השלט הצהוב הזה, ישר מתעצבן. לא משנה באיזה מהירות החדש נושע. הותיק יעקוף משמלא, מימין, מלמעלה וממתחת לאוטו אם היה מסוגל...

דוגמא, בירידה מכביש 6 לנתב"ג ישנו עיקול די חד שלפניו מוצב שלט המורה על מהירות מקסימלית של 50. אני הורדתי ל80 במקום 50. הכביש היה די רחב אך עם נתיב אחד בלבד. האידיוט שמאחורי, אפילו שאני נוסע 30 קמ"ש מעל המותר ואפילו שיש עיקול עצבני ממול, חש דחף עז לעקוף אותי. אבל מה? הבאסה בשבילו היא שלא היה לו מקום. אז הוא ניצל את זה שלקחתי בטעות את הסיבוב טיפה (ואני מדגיש טיפה בלבד) רחב יותר (אין מה לעשות, שבוע אחרי הטסט לא תנהג כמו שומאכר...) ונכנס מימין. הוא לא היה במקום שמתאים לרכב, הוא היה 50% על השוליים והחצי הנותר מימיני, תוקע אותי ואותו שכן לא יכולתי לצאת מהעיקול והוא לא יכול היה לעבור אותי. אז בגללו כמעט ונגרמה תאונה. ברגע שהוא ראה את השלט שלי, נדלקה לו נורה אדומה והוא נכנס למצב עקיפה. לא משנה המיקום, המהירות, והיכולת שלו לעקוף.

הלוואי שתתפוס אותך משטרה ב150 בכביש 6 ותשלול לך את הרישיון, וב80 במקום 50. אבא שלך מלמד אותך להיות גבר-גבר ולנסוע מהר ? לא נראה לי. בטח גם לכל החברים שלך אתה מספר איך יצאת כלי ונסעת 150 במקום שמותר 110.

אה - אין צורך בתגובה של "אבא שלי נהג ממש טוב והוא יודע מה הוא אומר" ו"אני נוהג כבר הרבה זמן ואני יודע מה אני עושה" וכו' וכו'. עדיף לחסוך את זה מאיתנו.

פורסם
הלוואי שתתפוס אותך משטרה ב150 בכביש 6 ותשלול לך את הרישיון, וב80 במקום 50. אבא שלך מלמד אותך להיות גבר-גבר ולנסוע מהר ? לא נראה לי. בטח גם לכל החברים שלך אתה מספר איך יצאת כלי ונסעת 150 במקום שמותר 110.

אה - אין צורך בתגובה של "אבא שלי נהג ממש טוב והוא יודע מה הוא אומר" ו"אני נוהג כבר הרבה זמן ואני יודע מה אני עושה" וכו' וכו'. עדיף לחסוך את זה מאיתנו.

טוב טוב שתוק ותחסוך לי את ההתנשאויות שלך בסדר?

hagggg55 כתב:

פורסם

גם אני נהג חדש. אבל אני לא נוהג 150, כי אני יודע את המגבלות שלי. אתה כנראה לא, ועל הפוזות שתעשה על איזה בחורה או במקרה יותר גרוע על חברים שלך - אתה תחטוף איזה גדר בטון חזיתית חס וחלילה. אז תפסיק כבר עם השטויות האלה ותבין שהכביש זה שדה קרב ולא מקום להשתעשעויות מיותרות. נוסעים מהר רק כשיודעים לנסוע מספיק טוב.

פורסם
הרבה פעמיים אני שם לב, שאני נוסע במהירות נורמאלית כמו כל נהג,

אבל תמיד זה שמאחורי מחפש את הרגע לעקוף אותי, למה הוא חושב שהוא נהג יותר טוב,

או שאני נוסע לאט מידי..

קרה לי אתמול שדווקא נהג צעיר רק בלי הנהג החדש מאחורה, ניסע לעקוף אותי, נתן פול גז..

הפעם לא ויתרתי ורציתי להשתיק אותי נתתי גז(בלי להתלהב כמובן)..וראה שגם אני יכול ללחוץ.. המשך הנהיגה שלו היה יותר איטי משלי אחרי זה..

פשוט אני אומר שכל נהג שהוא וותיק, מרגיש איזשהו חשק לעקוף נהג חדש מסיבות פסיכולוגיות בלבד.

אם הנהג החדש נוסע לאט, אני אבין, אבל שהנסיעה רגילה לגמריי, יש עוד סיבה?

אז מספיק עם זה!

מי שרוצה לעקוף שיעקוף מה אנחנו ילדים קטנים למשחקים על הכביש

:-):-P:wink::?:roll:
פורסם

אשכול קצת מעציב.

הרבה התבטאויות חריפות וגזעניות יש פה.

לדעתי אדם שנעקף לא צריך לחוש פגיעה באגו,

ואם הוא כן חש - אז אני משתתף בצערו.

אגב, X-plane היקר...

למיטב ידיעתי אתה עדיין אמור לנסוע עם מלווה.

אתה רוצה להגיד לי שנסעת לצידו במהירות של 150-160 קמ"ש...?

KYD
פורסם

זה דיון ילדותי.

אם פותח הת'רד היה בן אדם קצת יותר בוגר הת'רד הזה לא היה נפתח.

חבל שהפורום מתדרדר ככה.

במקום דיונים מוטוריים, רוב הדיונים פה זה על איך להתחמק מעונש על עבירות ודיונים על אגו ושטויות.

פורסם

אני נוהג עם רישיון מעל ארבע שנים, ובעלים של אוטו ממש , אבל ממש לא איטי, ויש הרבה מכוניות שמתביישות שעוקף אותם צרצר במהירויות על חוקיות, אבל וואלה, אם אני נוסע בכביש מהיר, לא משנה

בכלל באיזה מהירות, נהג שעוקף אותי אני נותן לו לעקוף, לפעמים גם נותן נגיעה קלה בברקס לתת

לו לסיים את העקיפה בביטחה. אני נוהג כלפי אחרים כמו שאני רוצה שינהגו בי.

ולא ! אני לא מרגיש הומו, אני יודע טוב מאוד שאני מרחק קלאץ'+4 מלהעיף אותו לכל הרוחות.

Race Smart

פורסם
זה דיון ילדותי.

אם פותח הת'רד היה בן אדם קצת יותר בוגר הת'רד הזה לא היה נפתח.

חבל שהפורום מתדרדר ככה.

במקום דיונים מוטוריים, רוב הדיונים פה זה על איך להתחמק מעונש על עבירות ודיונים על אגו ושטויות.

אני מציג עובדות, אין פה שום דבר ילדותי, אם יצא ככה שהבנתם, מצטער מראש..

אך יש מצבים שפשוט אי אפשר לעקוף, והרכב איכשהו מנסה ומסכן את כל השאר..

פורסם
אשכול קצת מעציב.

הרבה התבטאויות חריפות וגזעניות יש פה.

לדעתי אדם שנעקף לא צריך לחוש פגיעה באגו,

ואם הוא כן חש - אז אני משתתף בצערו.

אגב, X-plane היקר...

למיטב ידיעתי אתה עדיין אמור לנסוע עם מלווה.

אתה רוצה להגיד לי שנסעת לצידו במהירות של 150-160 קמ"ש...?

אמממ משו כזה....

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...