Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע ספריי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקבוק ספריי רגיל עולה 70 שקלים, הם מכינים לך במקום לפי קוד הצבע של הרכב שלך, לזה תוסיף עוד לכה ב70 שקלים.

את רוצה לצבוע רכב שלם לבד בתנאים בייתים עם בקבוקי ספריי?

פורסם
האם ניתן לקבל במקום או שצריך להזמין ? מה מחירים ומה כמות נדרשת לרכב שלם ?

תודה

נתת הקפצה של 11 שנה :lol:

עצה שלי, אם אין לך מקום איכותי (איכותי= מקום סגור לגמרי+ איוורור) וציוד מתאים אל תבצע לבד את כל הרכב.

בזמנו צבעתי מראות וחלק מהפגוש לבד עם בקבוקי ספריי.

יצא מצוין אבל בדיעבד מבחינת עלות יצא לי 100 ש"ח פחות מאשר לתת לפחח לצבוע כמו שצריך.

עבודה מאוד קשה בלי כלים מתאימים: שיוף, ריסוס פריימר, 3-4 שכבות צבע ואז לכה.

כמובן שיש צורך להמתין בין שכבה לשכבה בכל התהליך.

המון צבע מתבזבז אם אין לך מקום איכותי לצביעה שכולל מקום סגור, קומפרסור ואקדחי צבע, סטנדים לחלקים פריקים כגון פגושים ועוד.

צביעה אצל חאפר תעלה בסביבות ה2500-3500 ש"ח לרכב סטנדרטי ותצא טוב יותר.

בהצלחה.

פורסם
נתת הקפצה של 11 שנה :lol:

צביעה אצל חאפר תעלה בסביבות ה2500-3500 ש"ח לרכב סטנדרטי ותצא טוב יותר.

בהצלחה.

כן,נכון בשביל מה לפתוח שירשור אם כבר קיים.

אתה צודק לגבי עבודה וכלים.מצד שני לא מוכן לשלם הרבה כסף אצל חאפר ובכלל ,הרכב שיש לי לא שווה את הכסף הזה.

מצד שני חייב לחדש צבע בגג ועוד כמה נקודות ,האמת צבע יחסית בסדר יש כמה מקומות שלכה שרופה ומתקלפת.

השאלה האם עדיף לעשות חידוש לכה איפה שהיא מתקלפת או להוריד עם ליטוש ולעשות הכל מחדש.

מקום וכלים יש לי וגם רצון.

• תוכן חדש...