Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ההשלכה הישירה של זה היא שמהיום, כל המשאיות והאוטובוסים החדשים שיעלו על הכביש, יהיו מחוייבים בחגורות בטיחות.

לדעתי, האוכלוסיה שהולכת לסבול מכך הכי הרבה היא החיילים, שלא יורשו לעמוד (או לשכב במדרגות ובמעבר) באוטובוסים, ולכן יצטרכו להמתין שעות רבות עד שיגיע אוטובוס עם מקומות ישיבה פנויים, דבר נדיר בימי א' ו-ה'.

יש לי שאלה: האם החוק חל גם על אוטובוסים עירוניים? אם כן, זה הולך ליצור הרבה בלאגן.

לחץ כאן לכתבה המלאה ב-YNET.

לילה טוב לכולם,

צבי

פורסם

אמממ

יש לי רק דבר אחד להגיד על זה:

WTF?!?!?!?!

what the fuck למי שלא הבין

שמישהו יסביר לי איך זה יציל חיים

ואיך יאכפו את זה?

ולמה זה טוב בכלל, כמה הרוגים יש מתאונות אוטובוס?

אחד בשנה? זה שווה את הבלאגן שזה יצור?

ומה עם חיילים שצריכים להידחס ולנסוע בעמידה...

מה עם זה?

עוד חוק מצטרף לרשימת החוקים המיותרים של משרד התחבורה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

**עריכה - אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, זה סתם מכביד על השרשור**

ועם איזה חגורות בטיחות אנחנו אמורים לחגור באוטובוס בדיוק? בשביל זה יהיה מכרז, ומקורב של מישהו יזכה, ויתחילו להתקין בכל האוטובוסים שאין בהם....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני שנים מספר, במגזין אוטו, הייתה כתבה שמסבירה בדיוק למה חגורת בטיחות מסוכנת ליושבי האוטובוס. אולי מישהו פה זוכר ויעלה את זה, או יכוון למס' גיליון?

dirty old man

need love too

פורסם

לבחור שכתב WTF באותיות ענק - תגיד, אם שלושת הילדים שהיו באוטובוס ההסעות בצומת כפר יונה לפני כשנה היו חגורים, אתה חושב שהם היו מתים היום?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לבחור שכתב WTF באותיות ענק - תגיד, אם שלושת הילדים שהיו באוטובוס ההסעות בצומת כפר יונה לפני כשנה היו חגורים, אתה חושב שהם היו מתים היום?

רוני

סביר להניח שלא...אבל, וזה אבל גדול

אם מישהו זוכר את התאונה הנוראה של אוטובוס "ג'ק יולזרי" בכביש הצפון?

ובכן, מי שלא זוכר מוזמן להיזכר שמי ששרד היו אלו שעפו מהאוטובוס דרך החלונות...

לדעתי רעיון מיותר שנועד לכס"תח

כן כן, לא לא.

פורסם

היוזמה והרעיון מצויינים, לפחות רואים שקיימת פעילות כלשהי במאבק נגד תאונות הדרכים אבל אני מסכים עם צבי. מה יהיה עם כל החיילים שממלאים אוטובוסים מדי יום? ובכלל, רובם הגדול של האוטובוסים אם לא כולם תמיד לוקחים יותר אנשים ממספר המושבים באוטובוס.לפי מה שכתוב מדובר על אוטובוסים משנת 2003 ומעלה ואני לא חושב שיש כל כך הרבה אוטובוסים חדשים. אני אישית הייתי מגביל את התקנה רק לאוטובוסים של הסעות ילדים או טיולים.

פורסם

בדיוק..

התכוונתי לכך שבאוטובוס ציבורי חגורת הבטיחות תעזור בדיוק כמו ה'עץ ריח'.. אולם באוטובוס הסעות שיעודו הוא הסעות - משמע מספר נוסעים כמספר מושבים, ובדגש על הסעות ילדים.

שם כן צריך להתקין חגורות...

כי כשמבוגר עף כמה מטרים באוויר יש לו סיכוי לשרוד... אבל ילד קטן לא ישרוד את הנפילה הזאת...

לכן עדיפה לו חגורה

אבל באוטובוס אגד\דן\קונקס\וואטאבר...

לא תודה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יצא לי לנסוע באוטובוסים עם חגורות, והחגורות הן 2 נקודות, שלפי מה שהבנתי מסוכנות. למה שלא יעשו חגורות 3 נקודות? זה אפשרי!

ד"א, אני באוטובוס תמיד חוגר. (אם אפשר).

פורסם

יצא לי להיות בכמה ארצות באירופה ופעם ראשונה שאני שומע על חוק מטופש כזה!

חגורת בטיחות בתחבורה ציבורית רגילה?

כנראה שאנחנו יודעים משהו שבשאר העולם לא יודעים.... :roll:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אכן כך ידידי S2000,משרד התחבורה יודע איך להוציא עוד כמה מיליוני שקלים מהאנף.

בקצב כזה עוד ימציאו חוק כמו לחגור בבית על הספה מול הטלויזיה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

להגיד שבתאונה של ג'ק יולזרי אנשים שרדו כי לא היו חגורים זה בידיוק כמו להגיד שאחד למיליון מישהו ניצל בפוקס כי היה לא חגור ועף מהחלון.

דבר שני, אל תדאגו, אתם לא מכירים את תושבי ארץ ישראל? תוך שבוע לא ישארו חגורות...

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
סביר להניח שלא...אבל, וזה אבל גדול

אם מישהו זוכר את התאונה הנוראה של אוטובוס "ג'ק יולזרי" בכביש הצפון?

ובכן, מי שלא זוכר מוזמן להיזכר שמי ששרד היו אלו שעפו מהאוטובוס דרך החלונות...

לדעתי רעיון מיותר שנועד לכס"תח

יופי... אז מה? זה יכול באותה מידה להיות בתאונה של מכונית רגילה...

בכל מקרה, לדעתי חגורות באוטובוסים עירוניים היא לא רעיון חכם במיוחד, שכן כמות הנפגעים באוטובוסים כאלה היא, כמו שנאמר קודם, קטנה מאוד. אבל (וגם זה אבל גדול), באוטובוסים בינעירוניים, כאלה של טיולים שנתיים (בעיקר של ילדים קטנים שאוהבים לרוץ ברחבי האוטובוס בזמן שהוא נוסע ביותר מ- 100 קמ"ש בכביש מהיר) חגורתו בטיחות רק יועילו...

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

תן לי לנחש שבתאונה של ז'ק יולז'רי מי שלא עף מהחלון מצא את עצמו עף בתוך האוטובוס ונחבט בכל עמוד/כסא/תקרה/אנשים אחרים/רצפה וזאת מפני שכולם היו לא חגורים בפנים. אולי זאת הסיבה שכבר היה עדיף לעוף החוצה. אגב, היו כאלה שעפו והאוטובוס נחת עליהם.

• תוכן חדש...