Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולכם.

ברשות החברה שבה אני עובד יש מזדה לנטיס שנת 2001 מנוע 1600. האוטו הגיע לטיפול גדול של 90K, ובטיפול הזה צריך לעשות גם טיימינג. המוסך ביצע את הטיפול, אך לא עשינו את הטיימינג אצלו מאחר והוא רצה על כל הטיימינג 2,300 ש"ח (כולל עבודה לא כולל מע"מ). בבירורים מול מוסכים אחרים המחיר לא ירד מ-1,750 ש"ח.

מישהו יודע - האם מחירים אלו הם נכונים או סתם מוגזמים ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
האוטו "לא רואה מוסך" - אז עד שאתה מגיע - חייבים להרוויח עליך...:idea:

האוטו כבר יותר מחצי שנה אכן לא ראה מוסך, חוץ ממצבר שהוחלף, וגם זה החליפו באחריות..:-P

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

שלום רב

לגבי לנטיס 2001 1.6

החלפת כול הרצועות + עבודה (רצועות מקוריות ) מסתכם ב1000 שח

אים מחליפים גם משאבת מים + מותחים + מחזירי שמן יש תוספת של 500 שח עד 700 ( חלקים מקורים יפנים )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

הייתה לי קבלה שאיני מוצא עכשיו משום מה על טיפול 90K שעשו ללאנטיס שברשותי מודל 2000 מנוע 1800 אבל זה אותו דבר

הטיפול במוסך מרכזי מאזדה בחולון עלה כזכור לי 900 שקל... משהו כזה... וזה מוסך מרכזי!!! ככה שעצתי לך... אל תכנס למוסך שרצו לקחת לך 2300 וגם לא לאלה שרצו לקחת לך 1700 כי הטיפול לא מצריך מחיר כזה! זה כולה טיפול רגיל והחלפת רצועות וכיוון התזמון שלוקח דקות ספורות בלבד

פורסם

צריך להבדיל בין טיפול טיימינג הכולל רק רצועה (ועבודה, כמובן) לבין טיפול טיימינג "לפי הספר", כלומר לפי הוראות יצרן, הכולל גם החלפת מותחנים, מחזירי שמן, גלגלות ושאר ירקות, תלוי בסוג הרכב. לכן אתה מקבל הצעות מחיר שונות כל כך. אני אישית לא הייתי מחליף רק רצועה, אלא נצמד להוראות היצרן אשר כוללות בדרך כלל את שאר החלקים.

פורסם
צריך להבדיל בין טיפול טיימינג הכולל רק רצועה (ועבודה, כמובן) לבין טיפול טיימינג "לפי הספר", כלומר לפי הוראות יצרן, הכולל גם החלפת מותחנים, מחזירי שמן, גלגלות ושאר ירקות, תלוי בסוג הרכב. לכן אתה מקבל הצעות מחיר שונות כל כך. אני אישית לא הייתי מחליף רק רצועה, אלא נצמד להוראות היצרן אשר כוללות בדרך כלל את שאר החלקים.

צודק במאה אחוז

בשביל עוד כמה כסף שהאוטו מפורק מחליפים מחזירי שמן, תאר לך שאתה עושה טיימיניג בלי מחזירי שמן ואחרי חודש חודשיים מתחיל לך לנזול משם?

לא חבל?

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

בטח שחבל... הרעיון הוא שיש מוסכים שיעשו את הטיפול טיימינג כמו שצריך ולא במחיר שחיתה! הרי כמה עולה מחזיר שמן? 20 שקל? בקיצור... תהיה בטוח שמוסך המרכזי של מאזדה בחולון עשו עבודה לפי הספר ועובדה שזה הסתכם באיזה 1000 שקל!

פורסם
בטח שחבל... הרעיון הוא שיש מוסכים שיעשו את הטיפול טיימינג כמו שצריך ולא במחיר שחיתה! הרי כמה עולה מחזיר שמן? 20 שקל? בקיצור... תהיה בטוח שמוסך המרכזי של מאזדה

בחולון עשו עבודה לפי הספר ועובדה שזה הסתכם באיזה 1000 שקל!

1. מחזיר שמן איכותי (לא סיני או טורקי) עולה יותר מ- 20 ש"ח.

2. אל תהיה כל כך בטוח שהמורשה קונה אותם בארץ - לפעמים הם באים מקוריים בסט שמוחלף בעת טיפול טיימינג.

3. זה לא מסתכם רק באטם שמן אחד שעולה 20 ש"ח, אלא בהרבה יותר מכלולים כגון מותחנים וגלגלות.

פורסם
הרעיון הוא שיש מוסכים שיעשו את הטיפול טיימינג כמו שצריך ולא במחיר שחיתה! תהיה בטוח שמוסך המרכזי של מאזדה בחולון עשו עבודה לפי הספר ועובדה שזה הסתכם באיזה 1000 שקל!
האם אתה בטוח לחלוטין שברכבך הוחלפו החלקים הנ"ל (משאבת מים, מחזירי שמן וכיוצ"ב)?

בדוק זאת - למדנו על בשרנו שאף המוסך המרכזי טמא לעיתים ויש לסייג את ההתסמכות עליו.

בכל אופן, משאבת המים במנועי ה-BP (ה-1.8 כברכבך) ידועה כבעייתית ויש להקפיד להחליפה כראוי.

ברכבנו על אף ההחלפה בעת החלפת רצועת התזמון, מעורערת פעולתה לעיתים ועל כן ישנן נזילות מי קירור לעיתים קרובות (נזילות רנדומליות שמונות כמות רבה יחסית - יש למלא את מיכל העיבוי מדי שבוע).

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

משאבת אני די בטוח שלא החליפו... והמנוע שלי הוא לא BP אלא BJ המודל שלי 2000 מ 99' המנועים של ה 1.8 הם BJ זה לגבי המנוע. אבל בקשר למותחנים ומחזירי שמן אני בטוח שהחליפו שכן האוטו כבר על 117K ואין טיפת שמן באיזור המנוע או באיזור מכסה המנוע... רואים שלא הייתה לעולם נזילה וכמובן שגם אין נזילה כרגע. זה רק מוכיח שכן החליפו ושהכל מקורי של מאזדה יפן! המוסך המרכזי של מאזדה חולון זה אחד המוסכים הבודדים שהייתי יכול לסמוך עליו ולתת לו ת'אוטו לתיקון מה שאין אף פעם... אפילו אני זוכר שב 110K לפני שלושה חודשים עשיתי טיפול ושמתי פלאגים חדשים... היו לי פלאגים שרשום עליהם מאזדה... חחח זה רק מוכיח ששמים במוסך המרכזי מקורי בלבד!

• תוכן חדש...