Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, לפני כשבועיים-שלושה קראתי בפורום שרשור, שהומלצו בו מספר דרכים להסרת מדבקות או שאריות דבק של מדבקות.

אחת ההצעות היתה להשתמש באצטון.

אתמול הסרתי שתי מדבקות (שהיו מודבקות היטב) רק עם שימוש באצטון (טוב, השתמשתי גם בציפורניים...), ואני מוכרח לציין שזה עובד מצויין!

אם עוברים אח"כ עם תרסיס לניקוי חלונות, לא נשאר אפילו סימן וזכר למדבקה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי קל להוריד מדבקות - להשתמש בבלאוור ( פן תעשיתי ) , לתפוס את קצה המדבקה

ולרוץ עם הבלאוור לכל אורכה , עניין של כמה שניות , לאחר מכן לנקות כמו שצריך את המקום וזהו.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה היא כזאת, יש לי מדבקות על השמשה הקדמית והאחורית, על השמשה הקדמית זה מדבקות פנימיות שקופות(של הטסט, חניה באיזור מסויים שפג תוקפו וכו') ועל השמשה האחורית יש מדבקה חיצונית שהיא עשוייה מסוג של נייר אם אתם מבינים למה אני מתכוון.

איך השיטה היעילה ביותר להוריד את המדבקות המוזכרות מעל?

פורסם

יש את הסכין הזה שמגרדים איתו צבע מהריצפה זה כמו סכין יפנית, זה מצויין מוריד הכל, ולסיום לעבור עם צמר גפן ספוג באציטון.

אפשר גם לפרק את הלהב של הסכין יפנית ולעבור איתו על המדבקה.

פורסם

תשכח מאציטון (שמור את זה לציפורניים), טיפה אחת על הדש בורד או מקום אחר ותצטער שבכלל התחלת עם זה (חומר מאכל).

שאריות דבק תסיר רק עם נפט! מנקה הכל ביעילות ולא יהרוס שום דבר, גם אם יטפטף בטעות על משהו (מנסיון כמובן :wink: ).

שים לב ש"מגרד המדבקות" שלם ובלי שברים בסכין, כי אז ייתכן ותהיינה שריטות בזכוכית. (באחד חדש, הסיכוי לכך אפסי).

אם זו עבודה קטנה וחד פעמית, קפוץ לכל בית מלאכה לפרסום (שלטי חוצות וכדומה), בקש את המכשיר לשתי דקות, לא מאמין שיסרבו.

AKMPROSCSM.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מה ש-323 התכוון נקרא סקרייפר. זוהי להב ממתכת בעלת ידית שנועדה במיוחד לגירוד זכוכית, ועם כמה שזה נראה מוזר היא אינה שורטת אפילו בקצת את הזכוכית.

פורסם
תשכח מאציטון (שמור את זה לציפורניים), טיפה אחת על הדש בורד או מקום אחר ותצטער שבכלל התחלת עם זה (חומר מאכל).

שאריות דבק תסיר רק עם נפט! מנקה הכל ביעילות ולא יהרוס שום דבר, גם אם יטפטף בטעות על משהו (מנסיון כמובן :wink: ).

אני חושב שאתה טועה, נטף לי דבק 3 שניות על הדשבורד והסרתי אותו בעזרת אציטון ואין שום סימן.

נפט יהרוס את הצבע של הדשבורד מניסיון!!

פעם הלכתי לאיזה רפד שיכין לי כיסוי לדשבורד, בקיצור הוא הכין אותו הכל טוב ויפה, ואז הדביק לי אותו גם דבק חם לדשבורד!

התעצבנתי על אותו אחד ששם לי דבק חם,מזל שהוא לא הספיק להדביק הכל רק קטע קטן כ 10ס"מ, אז הוא הלך והביא נפט כדי להוריד את הדבק חם, והנפט גרם לכוויה לצבע באותו הקטן וזה נהיה לבן, עכשיו עם הזמן זה לא כ"כ ניראה זה היה לפני כ5שנים.

אם הוא סופג צמר גפן עם מעט אציטון אין שום סיבה שזה יטפטף על הדשבורד.

זה כמו שאני יגיד שלא ישתמש עם סכין יפנית להוריד את המדבקה, כדי שלא יקרע בטעות את הריפודים ברכב. :-)

פורסם
מה ש-323 התכוון נקרא סקרייפר. זוהי להב ממתכת בעלת ידית שנועדה במיוחד לגירוד זכוכית, ועם כמה שזה נראה מוזר היא אינה שורטת אפילו בקצת את הזכוכית.

ברזל לא שורט זכוכית ביגלל שזכוכית זה חומר שיותר חזק מברזל

פורסם

BA323, לבוא עם מזלג להראות לך איך ברזל בהחלט שורט זכוכית? וגם סכין יפני בשימוש לא נכון ישרוט זכוכית.

(אתה בטח מכיר "חותך זכוכית", שעשוי ברזל רגיל וחד, המהודרים יותר עשויים יהלום עם שימון אוטומטי בידית החותך)

IMG_0085.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...