Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ספיד רוסי, אלא מהירות רוסית.

קרסביצה זה יפה.

.

לא אומרים קרסיבאיה?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

המילה היא קרסביצה.במקרה אני יודע מה הפרוש...:-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קודם כל קרסיבייה זה יפה , קרסביצה זה יותר כמו יפיפיה.

כשאני אומר על אוטו אני תמיד אומר קרסביצה.

ומלכודת מוות?

אני אישית שחושב שמכוניות מניי כדוגמן הפולו הן מלכודות מוות, אבל אני שומר תדעות שלי לעצמי.

יש מכוניות משנת 95 שיתר בטוחות?

והשיפוץ גיר בסופר לאנסר הוא לא יקר, יותר זול מהרבה מכוניות אחרות ( אופל אומגה, פיאט בראבה), סתם דוגמאות.

עם הצריכת דלק למדתי להסתדר, וככה גם בעלי ס לאנסר אחרים.

פורסם

בשנתונים האלה ובמחיר הזה אני לא ראיתי עדיין רכב עם 3,4 או 5 כוכבים.גם המריאה היא "מלכודת מוות" מהבחינה הזו.טוב...הייתה...:bigcry::mm_cry: לעזאזל אני מתגעגע למכונית הזו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני קניתי פונטו ממשלתית, דבר שהעלה אותי בשנתון הרבה מעבר לתקציב...

האוטו אצלי חצי שנה, צריכת דלק טובה, מזגן מקפיא, הHSD גם מאובזרות טוב, יש ה"כ,ABS, ח"ח,נ"מ,אימובילייזר, כ"א, כסא והגה מתכווננים לגובה ומנוע קצת יותר חזק.

הרכב סוחב יפה גם אם 5 אנשים וכשהמזגן עובד, לא היו לי בעיות מיוחדות, עשיתי לרכב טיפול כשהבאתי אותו,החלפתי לוח שעונים ושמתי מצבר חדש , לאחר חודשיים המצבר שבק אז החלפתי והדוד שהיה רוקד נפל, החלפתי וונטה כי היא הרעישה.

עכשיו בוא נראה איזה בעיות היו מוזרות לרכב בן 7? מצבר? לא קשור, דוד נפל?גומייה קרועה ופס האטה(דוד לפונטו עלה לי 100 ש"ח), וונטה בת 7 שנים שהתחילה להרעיש קצת יותר מדי הוחלפה. וברקסים כי ככה צריך.

לא משהו מיוחד, הרכב עבר 160K ק"מ אמיתיים ונוסע ממש יפה, מאוד מאוד זריז.

אוטו שמניע ונוסע בלי בעיות. אני מרוצה מאוד.

ממליץ בחום.

haters will hate

פורסם
לאחרונה איבדתי את רכבי האהוב בתאונה,ואני מעוניין לדעת מה האופציות שלי לרכב אחר.אני מחפש בנזין אוטומטי ואמין.יש חיה כזו?בעד? נגד?תודה.אגב-כמה עולה מאזדה שנת 96?הכוונה למאזדה F ספורטיבית.

אתה בבעיה, התקציב שלך לא מאפשר לך להשיג את כל הדרישות שלך.

בנצי - להחזיק רכב במשך חצי שנה ולומר שהוא אמין... בוא נאמר שזה בכלל לא מדוייק. תחזיק אותו עוד 3 שנים ואז תחזור לעדכן אותי.

יוגי205 - אל תעלב בשם הצרפתיות, הן הרוויחו את התואר הזה ביושר. מה לעשות שתכל'ס כמות התקלות ברכב צרפתי מזדקן הרבה יותר גבוהה מרכב יפאני מזדקן - עניין של איכות חומרים, תכנון ובניה... ובכלל, כמה זמן נמצאות אצלך הצרפתיות "הענוגות" שלך ?

ברווז1 - אם אתה מחפש רכב אוטומטי ואמין יחסית, תאלץ להפשר בשנתון ואין סיכוי שתשיג משהו ספורטיבי. אם אתה מדבר על ידני, האופציות דווקא טובות יותר (גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת תצרוכת דלק) ושם אתה כבר תצטרך להחליט בעצמך אם לבחור קטנה או משפחתית קומפקטית עם מנוע 1600. בכל מקרה, אוטומטי עם ביצועים טובים ותצרוכת דלק נמוכה לא הולכים ביחד, על ביצועים משלמים.

בתקציב של 20K שח אל תצפה לרכב עם הרבה כוכבי ריסוק ב NCAP, מדובר ברכב בן 10 שנים (ולפעמים יותר) ובתקופה ההיא מעטות המכוניות שהגיעו לביצועי בטיחות פאסיביים גבוהים. ב 20K שח הבטיחות הפאסיבית היא לא קריטריון עבורך, היא בונוס (אם קיימת כמובן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ומלכודת מוות?

אני אישית שחושב שמכוניות מניי כדוגמן הפולו הן מלכודות מוות, אבל אני שומר תדעות שלי לעצמי.

יש מכוניות משנת 95 שיתר בטוחות?

תבדוק לפני שאתה כותב שפולו היא מלכודת מוות

היא קיבלה ציון כללי מכובד של 3 כוכבים במבחן הריסוק euro ncap , אז מלכודת מוות היא ממש לא

בקשר למכונית שברווז1 מחפש, בן אחותי קנה לפני שבוע יונדאי אקסנט שנת 96 1.5 ב-20 אלף ש"ח

אחי החזיק רכב דומה במשך 4 שנים ללא שום תקלות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הבעיה באקסנט היא מושבים בליגה ז' ודשבורד שמתפוצץ לרסיסים (איכות חומרים על הפנים).

ליונדאי יש גם הרבה בעיות במתגים וחלקי פלסטיקה פנימיים (הם עושים מזה הרבה כסף, במיוחד מהידיות של פתיחת הדלתות ושאר המתגים החשמליים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עם כבר הייתה לך פיאט ?

בראבה 97-8

קשה למצוא כזאת, במצב טוב, ניסיתי שלושה חודשים.

אבל אם אתה מוצא אתה מקבל את המנוע של המריאה ברכב יותר קטן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם אתה מתפשר על גיר ידני , פיאסטה שנת 96 -+ תעשה את עבודת האמינות אפילו יותר טוב מכל יפנית.

לדעתי כמו שהציעו פה גם שראיד זה אחלה אופציה

אם אתה רוצה טיפלה פחות אמינות תוכל למצוא קליאו במצב טוב ללא תאונות שנת 95-+ מחירון 20K.

חבר שלי רכש אחת ב13 ללא שריטה או פגיעה בשאסי ובבודי - תיקונים קלים וישור קו ב2000 ש"ח סיימו את העיניין.

תוכל לחפש גם את הגולפים MK2-3 , קשה מאוד למצוא , אבל אמינות סבירה , כך גם האיביזות בשנים הללו.

• תוכן חדש...