Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח מטלית לחה, כהה, ונגב את הרצפה. בדוק את המטלית לאחר כל ניגוב. יכול להיות שהיהלום ידבק במטלית. בכל מקרה ההורים ישמחו לגלות בית נקי.

אם השיטה עם המטלית לא עוזרת פשוט תעבור עם היד בריחוף עדין מעל הרצפה, ותקווה להרגיש שריטה מהיהלום ביד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסיתי רז, גם את הדברים שהצעת... באמת שניסיתי הכל.

אמנם לא עם מטלית, אך עם הידיים, ועם הלחי (תוך כדי שעין אחת עצומה ואני גורר את עצמי על האוזן) ועם כל דבר אפשרי אחר.

נותרו עוד 7 ימים... בינתיים אני מקדיש כל יום שעתיים לחיפוש...

אם אמצא אז מה טוב,

ואם לא אמצא, אני אגלה לאבא שלי שהבית יהיה שווה יותר במכירה שלו..:wink:

אמיר.

פורסם
okהעניין הוא הפגיעה באמון, וההאכזבה במעשה כזה מיותר...

זאת תעודת עניות לשקט הנפשי שהם מקבלים כשהם שם ואני פה שומר על הבית והרכוש.

אמיר, אני לא חושב שהמקרה יפגע באמון של ההורים שלך. להפך, העובדה שאתה תספר להם בדיוק מה קרה רק תעלה את האמון שלהם בך. טעויות קורות לכולם, החוכמה האמיתית היא להודות בהן וללמוד להבא.

לפי דבריך אתה תמיד שומר ומתפח את הבית בהעדר הוריך, אבל אין מה לעשות, לפעמים קורים דברים שלא בכוונה. אני חושב שהוריך יבינו ולא יאבדו אפילו חלק קטנטן מהאמון הרב שיש להם בך. במיוחד בגלל שאתה תגלה להם את המקרה בלי להסתיר שום דבר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מאכזב - מקווה שתמצא אותו - ואתה תמצא אותו - לאט לאט ובצדדים ... תנסה בצדדים ובפינות כי אני מבין שחיפשת כבר במרכז החדר.

כמו שאמרו - תנסה אולטרה - נשמע הגיוני

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

לפעמים מה שמחפשים נימצא מתחת לאף, קרו לי מקרים שהייתי מחפש בכל מקום אפשרי,שעות,בסוף זה נימצא מול האף. חפש בתוך הכספת,חפש אפילו בקופסה, חפש בין כל שאר הדברים בכספת

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תודה לכולם...

אני מוכרח לציין שאתם ממש עוזרים לי ומחזקים אותי.

אתמול שוב ביצעתי חיפוש, שהיה מאוד למעשה כמו הומור שחור:

תראו את האירוניה:

אחרי חיפוש של שעה בערך, החלטתי להפסיק,

תוך כדי שאני יוצא מהמרתף החוצה אני ממשיך לחפש עם המגלייט על הרצפה בדרך לדלת.

פתאום אני קולט משהו נוצץ ובוהק, מתכופף בבהלה להרים אותו, נראה כגודל היהלום ושקוף כמוהו...

כבר העלתי חיוך עד שהרמתי אותו...

גילתי שמדובר בחרוז, כנראה נפל מאיזה שרשרת או הייל של מנורה או משהו...

דומה כמעט 1:1 ליהלום שאבד.

מה שכן, זה נותן עוד תקווה לחיפושים.

עכשיו הבאתי מנורה אולטרה סגולה, ואני מתחיל בחיפושים מחודשים.

שוב תודה לכולכם...

פורסם

כאשר הרמת ידיים וכל השיטות האחרות לא עבדות . קח מטאטא וטאטא את כלללללללללל רצפת המרתף . כל פינה ופינה חוץ מאיפה שיש דברים גדולים (עדיף עם מגב כי יותר קל למצוא את היהלום אם הוא נתפס בגומי מאשר בין שערות המטאטא) אסוף את האבק ליעה (הדבר המכוער הזה שאוסף את האבק) וחפש בין כל האבק ובגומי של המגב\ בין שערות המטאטא.

אולי זה יעזור.

טאטא בעדינות כדי שלא תעיף אותו קיבינימט.

אולי ההורים הוציאו את היהלום מהפתק יום אחד ונשאר רק הפתק.

GTA זה הכי אחי .

פורסם
אולי ההורים הוציאו את היהלום מהפתק יום אחד ונשאר רק הפתק.
שמעתי אותו נופל משם, בדיוק כפי ששמעתי את הראשון שכן מצאתי.

הרעיון עם המטאטא כבר פחות ניתן ליישום מהסיבה הפשוטה שאת כל האיזור שם ניקיתי עם הידיים.

פשוט ניקתי הכל כשאני על הברכיים, ומיששתי הכל, אפילו אבק, אבנים וקורי עכביש...

נשאר לתלות תקווה באולטרה ואולי בעוד קצת מזל..:|

פורסם

כמו שאמרו פה בעבר טעויות קורות (מי כמוני יודע - שעשה טעות שעלתה להורים שלי 7 אלף שקל - ולא נפרט פה אותה:() ואין מה לעשות, תגיד להורים שלך בדיוק בדיוק מה קרה, ומה עשית כדי למצוא אותם - ושאתה מוכן לשאת בנזק הכספי, ושאתה נורא מצטער....לרוב זה יסתיים בזה שהם לא יבקשו ממך בכלל לשאת בנזק הכספי ויעריכו אותך על הכנות ועל זה שלא כיסתחת !

פורסם

עתיד, אני יודע שההורים שלי יראו את זה כסתמי לחלוטין...והם האחרונים שיכעסו או יאגרו טינה וכעס על כזה דבר, ואפילו אם היה מדובר של עשרות אלפי שקלים.

העניין פה זה הבושה.... השטות שעשיתי כמו ילד קטן!

אין לי בעיה להגיד : "שמעו, חדשות רעות, עשיתי כך וכך וזה נזק של ככה וככה אלפי שקלים...מצטער"....

יש לי בעיה להגיד: "חיטטתי לכם בכספת, איפלו פתחתי קופסאות שהיו בפנים, ובחוסר אחריות גם איבדתי יהלום....."

פורסם

הייתי נתלה מהתקרה כמו במשימה בלתי אפשרית, כאשר על העיניים יש לי משקפת אינפרא אדומה / אולטרא סגולה ופנס ראש... ואז מחפש בצורה הכי יעילה שאפשר.

ככל הנראה הייתי נופל, שובר משהו וההורים שלי היו באים לבקר אותי בבית חולים, כאשר פתאום החשיבות של היהלום פוחתת :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איך מתקדם עם האולטרה?

עובד תאמין לי עובד, היה לנו מקרה דומה, תנסה אני מקווה שתמצא אם זה שם...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
איך מתקדם עם האולטרה?

עובד תאמין לי עובד, היה לנו מקרה דומה, תנסה אני מקווה שתמצא אם זה שם...

לא עבד לי...

כל דבר בהיר פתאום נצץ..

כבר חשבתי שאלוהים החליט להפסיק לצחוק עליי ומילא לי את המרתף ביהלומים.:-)

בקיצור, עם האולטרה לא מצאתי.. ואני חו להנחה שהוא כנראה עף מתחת לאיזה ארון או לאיזה חור נידח...

יאוש..יאוש...

פורסם

סתכל על הצד החיובי.. לפחות לא נעלת את הכספת כשהמפתח בפנים :oops:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...