Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואי דריש, איזו הקפצה :-D , שיחקת אותה, היה ממש כיף לקרוא שוב את השרשור הזה..:wink:

אני לא מבין איך לא עדכנתי את השרשור הזה, כנראה שהחלק האחרון הגיע ממש הרבה שנים אחרי אבל בכל מקרה:

מתישהו בכמעט 6 שנים שעברו אבא שלי קרא לי שאכנס רגע למרתף..

הוא עשה שם קצת סדר בציוד והזיז כמה ארונות ע"מ לעצב מחדש את המקום.

מתחת לאחד הארונות שכב לו היהלום, אבא שלי אמר שהוא מיד הבחין בו, בלי קושי.

נזרק חיוך באוויר, התמלאה במרתף אווירה נעימה וככה המשכנו בחיים.

כמובן שעוד מאז ועד היום לא התקרבתי לאזור הזה של הכספת...:twisted:

פורסם
נו מה, מצאתם אותו בסוף?

(כן, אני יודע שאני מקפיץ שרשור מלפני חמש וחצי שנים, אבל הייתי סקרן...)

ואחרי 6 שנים, נזכרת בסיפור הזה?

מזל שזה לא שרשור מ2002.

נראה לי זאת הקפצת השנה..

under construction..

פורסם

האמת? לא משנה כמה זמן יעבור, אני תמיד תמיד אזכור את הימים שעבדתי כמו מטורף שם למטה במרתף עם כל הציוד האפשרי למציאת היהלום.

תדמיינו לכם מרתף שבו התאורה לא ממש מספקת (יש תאורת פלורסנט מאחורי קיר שמפריד בין מקום האבדה לבין שאר המרתף המואר יותר, אך עדיין הכל דיי חשוך), אווירה עמומה כזאת, כבלים מאריכים רצים על הרצפה כאשר על מפצל של 3 שקעים מחוברים 2 פרוז'קטורים ועוד נורת פלורסנט אחת, פנס מגלייט גדול מאוד ביד אחת ופנס ראש יושב על המצח שלי כשאני מהלך על 4 כמו כלב...

ככה נראו אותם ימים- הייתי הולך בבוקר מוקדם לצבא, חוזר בשעות הערב וישר מתחיל בעבודות החיפוש עד השעות הקטנות של הלילה וחוזר חלילה.

אגב, הבנתי גם יותר מאוחר שהשווי שהיה רשום על הדף לא עדכני ולא תואם את השווי האמיתי, אז בכלל הייתה סיבה למסיבה

:-P

פורסם

טוב, אז עכשיו אנחנו יודעים איפה הכספת, נשאר רק לגלות איפה המפתח....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...