Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא חושב שיש איזו שהיא אמת בבדיקה, הכוונה היתה כנראה לראות האם בורחת קומפרסיה מהבוכנות לאגן השמן.

ותחשבו על זה ....

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הוא לא ביקש גם במקרה שתעשה סיבוב עם הרכב כשהפקק של השמן לא סגור?

לא משנה סוג הרכב או השנה, ברגע שהפקק יהיה פתוח והמנוע עובד שמן יצא החוצה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תגידו אנשים מה נסגר עם הפורם הזה? מה יהיה? מגעיל לקרוא את כל השירשורים שיש בהם התיחסות לעדות שונות די כבר! גם אצל הישראלים לא חסר שתיינים מסטולים! גם בפורם האספנות פתחו דיון שלם על הגרמנים! יאללה בואו נהפוך את זה לפורם עדות וזהו!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
תגידו אנשים מה נסגר עם הפורם הזה? מה יהיה? מגעיל לקרוא את כל השירשורים שיש בהם התיחסות לעדות שונות די כבר! גם אצל הישראלים לא חסר שתיינים מסטולים! גם בפורם האספנות פתחו דיון שלם על הגרמנים! יאללה בואו נהפוך את זה לפורם עדות וזהו!.
סלבה איתך הסליחה , אם נפגעת, ואכן אתה צודק אין לעשות הכללה, שכל יוצאי ברית המועצות,

אלכוהליסטים, בכל מקרה אני חייב לציין מניסיון אישי שיש לישראלים הרבה מה ללמוד, מהתרבות החינוך והכבוד שיש ליוצאי ברית המועצות, וזאת מניסיון של עבודה עם לקוחות רוסים, אין עליהם, לקוחות אדיבים, יודעים להעריך עבודה, משלמים במזומן, ללא התמקחות,מפרגנים כל פעם שנפגשים איתי, ונשארים לקוחות נאמנים, ולקוח רוסי שמרוצה, מביא את כל החברים והמשפחה שלו אליך, וכך לקוח אחד רוסי מביא עשר לקוחות חדשים!

כן ירבו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יהודי לא בודק שמן ליהודי.

חחח הרגת אותי "אני היית ברסיו רפא מכניות וותיק בלאט"

רוסייה מייצרת מכוניות.

ברוסיה חברות רכב פותחות מפעלים גדולים.

ומה בישראל יש?

אני קודם הייתי מסתכל על האוכלוסייה פה לפני שהייתי צוחק על אנשים שבאמת שמה הבינו הרבה יותר ממה שרבים מבינים פה.

פורסם
אולי זה משהו שהיה מקובל ברוסיה ברכבים שלהם,לאדה או תחבורה אחרת, לא סתם הם עושים את זה.

ניצן? נסה לעשות את זה :smile:

ניסיתי,

השמן השפריץ :roll:

וליכלך לי את ה- STEP MOTOR:wink:

בחברה אמרו לי שהחלפתו עולה 7K:razz:

עכשיו אני מנסה להשיג מ-EBAY

חוץ מזה הנורה של ה CHECK ENGINE מהבהבת לי כל הזמן:razz:

מה זה יכול להיות-אולי כי פתחתי את הפקק שמן?

ניצן

פורסם
סלבה איתך הסליחה , אם נפגעת, ואכן אתה צודק אין לעשות הכללה, שכל יוצאי ברית המועצות,

אלכוהליסטים, בכל מקרה אני חייב לציין מניסיון אישי שיש לישראלים הרבה מה ללמוד, מהתרבות החינוך והכבוד שיש ליוצאי ברית המועצות, וזאת מניסיון של עבודה עם לקוחות רוסים, אין עליהם, לקוחות אדיבים, יודעים להעריך עבודה, משלמים במזומן, ללא התמקחות,מפרגנים כל פעם שנפגשים איתי, ונשארים לקוחות נאמנים, ולקוח רוסי שמרוצה, מביא את כל החברים והמשפחה שלו אליך, וכך לקוח אחד רוסי מביא עשר לקוחות חדשים!

כן ירבו!

בברכה

צביקה

צביקה הסליחה מתקבלת בברכה! תודה על ההבנה.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אתם ערימה של ילדים שצוחקת בטמטום על מישהו שכנראה מנוסה יותר מכולכם ביחד.

מנוע שחוק מאוד מאפשר לגזים מתאי השריפה לברוח לחלל בית גל הארכובה ומשם הלחץ עובר למכסה השסתומים. כנראה עוד לא ראיתם איך צינורות נשם במכסה השסתומים עפים כתוצאה מהלחץ הזה.

אז זה שאתם בורים בהבנת מכונאות זה בסדר, אפילו לגיטימי. אתם בדיוק באותו המצב כמו רוב המכונאים בישראל. זה שאין בכם את טיפת הצניעות כדי לחשוד שאולי אתם בורים, כאן הבעייה.

אם מדובר בכמה טיפות שמן, אז באמת מדובר בעובדה טבעית ולא בבעייה , אבל כשהוא שם את היד על פתח מכסה השסתומים הוא גם הרגיש אם יש או אין שם לחץ גבוה. יתכן שהוא טעה, אבל עדיין הוא כנראה "קצת" יותר חכם מהמגיבים כאן ובטח יותר תרבותי מכם.

פורסם

ובנימה זו אחרי שחנן סגר את הפרק המקצועי אחרי שרשרת של תגובות דביליות למדי, עוד שרשור איכותי מבית היוצר של חברי קארזפורום הצעירים ננעל לו..

לילה טוב.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...