Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מאזדה 3 (2006) במשך חודשיים..ובעיקרון הזמנתי אותה עם מחליף דיסקים built in בדש-בורד.

מסתבר שכרגע אין את המחליף דיסקים הזה בארץ..וגם אמרו לי שלא יהיה בקרוב..אז כמובן שהם הוציאו את האופציה מהחוזה.

חיכיתי חודשיים ועדיין אין.. (אני בקשר הדוק עם "קוברה ומאזדה") אני מוכן לחכות אפילו עוד רק שיגידו תאריך..כי לדעתי זה ממש נחמד שזה בנוי בדש בורד וממש נוח גם מה עוד שיהיה לי שליטה מה-הגה בגלל שזה הצ'ינג'ר המקורי של מאזדה.

עכשיו לשאלות..

רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין מערכת לא מקורית של מאזדה בדש בורד שאני אוכל לשלוט בה מההגה?

במידה ולא..האם אני יכול להתקין צ'ינג'ר לא בדש בורד , זאת אומרת בתא מטען או בכל מקום אחר..ועדיין לקבל שליטה מההגה?

והאם אני יכול להתקין כל סוג צ'ינג'ר? לא משנה חברה? ולא משנה פורמט MP3 או רגיל?

- כי מאוד חשוב לי שתיהיה לי שליטה מההגה.

תודה רבה לכולם , רועי

פורסם

איזה מזל שהמציאו את EBAY...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-Factory-Mazda-3-MAZDA3-6-disc-INDASH-CD-Changer_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43948QQitemZ7992125478QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

יהיה ככל הנראה צורך לבצע כיול תדרים

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תודה אבל כבר מצאתי את זה בצהרים.. :)

והוא לא שולח את זה לארץ..

אגב יש אפשרות איפשהו לקנות רק את הצי'נג'ר? בלי כל המבנה הזה?

פורסם

חלק גדול מ"המבנה הזה" זה הצ'נג'ר.

המגנון דומה (בערך) למה שנמצא בשימוש בנקמיצ'י דגמי ה 75/100. כך שקיים צ'נג'ר מבוסס "סלוט" ולא מבוסס "קרטריג'" וצריך מקום לכל החגיגה. גם השליטה על הכל נמצאת הכפתורים בפאנל.

קיימים היום צ'נג'רים קוראי MP3 שמתחברים בעזרת מודולטור FM (משדר קטן) כך שאתה יכול להשתמש בצ'נג'ר ללא כל חיתוכים/שינויים ככה שזה טוב לרכב ליסינג אופייני כמו מזדה 3

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

כן אבל אני מתאר לעצמי שאם אני אקנה את הצ'יינג'ר של ALPINE למשל CHM-S630 שהוא כן מתאים למאזדה..אז האחוט לפי החיבור FM לא יהיה כמו איכות CD אמיתי..מה שיהיה דיי מפריע..

לא ככה?

• תוכן חדש...