Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:bigcry::puppydoge:mm_cry: הלך האוטו! טוטל לוסט!אני לא מאמין לח** הזה...אם האוטו לא היה כל כך זול היו מתקנים אותו,אבל באוטו של 22K עלות תיקון של תאונה חזיתית קלה(20 קמ"ש לכל רכב)היא 70% מערך האוטו!!!

קיבינימט כמה שאהבתי את האוטו הזה.יש לו ...הייתה לו אישיות,אשכרה.

קראתי לו פלאטיפוס(סוג של ברווז)או בקיצור-פלאטי.וכמה אהבתי את פלאטי.בסוף אפילו התחלתי לאהוב את הצבע זהב שלו.אני לא מאמין...איזה בעסה!!!!!!!!!פלאטי פתח בפניי את עולם חובבי הרכב-לפני זה לא התעניינתי בכלל ברכבים.וכל גרוש פנוי הלך עליו במקום על התחביב הנוסף שלי.פשוט חבל.אני ממש ממש ממש מבואס מכל זה.אני לא מאמין שהוא לא בחנייה.

והכי מעצבן?-ביום של התאונה מצאתי דפיקת-חנייה-של-מטומטם-שלא-יודע-להחנות-בגרוש באמצע מכסה המנוע.באמצע מכסה המנוע!!!איך? א י ך?! איך היצליחו?ולמרות כל הנזק מהתאונה שנגרם למכסה המנוע,עדיין רואים את הדפיקה הזו.

פעם הייתה לי פיאט מריאה.הרגתי אותה:bad-word:.מעניין מה יהיה הרכב הבא שלי.

ותודה על ההקשבה. :bigcry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

משתתף בצערך הרב!!! לפחות תוריד ותשמור למזכרת את המדבקה של רובוטריקים ותשים על הרכב החדש שתקנה וכך יהיה לי מה לצלם בפעם הבאה.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=35671

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75638&page=14&pp=15&highlight=%EE%F4%E2%F9+%E0.%E9.%E4

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אל תדאג ידידי יש לי עוד אחת ספייר.

בדיוק היום הייתי אמור לעשות יום טיפול ארוך עם חבר-קודם כל שטיפה יסודית,ואחרי הווקס להתחיל לצבוע קצת...בתכנון היו הטסות לצבע שחור+כחול,להבות כחולות על רקע שחור בפלסטיקים של הדלת,אוף לעזאזל.מזמן לא שטפתי את האוטו.עכשיו אני עוד יותר מצטער על זה.

פורסם

כן,זה מה שהוא היה.

פורסם

אם היה לך ביטוח מקיף - זכית בפיס - מריאה נמכרת בערך ב-50% מערכה במחירון...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פעם פיאט מריאה, היום קופסאת פח לפירוק :|

מזכיר לי את הג'אסטי הקודמת שלי, הלגאסי הקודמת שלי, וזהו :(

משתתף בצערך, ומבין אותך מזה לאבד אוטו שאתה אוהב, ולא חשוב אם זה פיאט, סובארו, או חיפושית.

אבל זה הגורל, אלו החיים, וצריכים לשחוט את כל הנהגים שחותכים כאילו הכביש של אבא שלהם ואין מחר, ועוד מתלוננים שאתה לא בסדר בסוף.

מקווה שתעלה עכשיו ברמה ותקנה אוטו יותר טוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש לך תמונות של אחרי התאונה?

איך זה קרה?

וכמובן משתתף בצערך!!

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

משתתף בצערך, דורון!

עזוב את האוטו, העיקר שלא נפגעת.

בכל מקרה, אם יש לך תמונות של הרכב לאחר התאונה אשמח אם תעלה אותם.

פורסם

תודה חברה.זה בעסה אטומית לאבד רכב שאתה אוהב ומשקיע בו כדי שייראה תואם לאישיות שלך,לתחביבים וכאלה.זה יותר גרוע כשזה הרכב הראשון שלך.וזה הכי גרוע כשהרכב הולך טוטל לוסט.מחירון-22K,עלות תיקון-14K.לא תארתי לעצמי...אני מנסה להעלות תמונות,לפני ואחרי.אני עדיין לא מאמין-כל כך בא לי לרדת לאוטו ולנהוג קצת...אבל אין אוטו...:bigcry:

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=96331B1CCE0948609C970E0856F42A8C&alid=247865

תגידו לי אם הלינק עבד בבקשה.

פורסם

ואני חשבתי שתראה איזה רכב מרוסק ומעוך מהמיכסה מנוע ועד הבאגז...

טוב, לפחות הוא עזר לך להישאר בחיים ו/או ללא פגיעה...

"תרם את חייו בשבילך"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...