Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תדאג ידידי יש לי עוד אחת ספייר.

בדיוק היום הייתי אמור לעשות יום טיפול ארוך עם חבר-קודם כל שטיפה יסודית,ואחרי הווקס להתחיל לצבוע קצת...בתכנון היו הטסות לצבע שחור+כחול,להבות כחולות על רקע שחור בפלסטיקים של הדלת,אוף לעזאזל.מזמן לא שטפתי את האוטו.עכשיו אני עוד יותר מצטער על זה.

כל העניין הוא שתיקח את המדבקה הזאתי כי יש לה אופי.:roll:
פורסם

אין מצב להוריד אותה בלי לקרוע אותה...וחוצמזה,שמעת על הביטוי"קארמה גרועה"?...מכסה המנוע הרי נפגע,ולקחת ממנו משהוא ולשים על אוטו אחר זה לא לעניין לדעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

משתתף בצערך, ומקווה שתישאר בכל זאת במועדון פיאט איתנו...

יש לך ביטוח או שהנהג השני אשם והביטוח שלו משלם?

מה בתכנון לקנות?

והאם אתה שומר את האוטו למכור לחלקים או משהו כזה או שהביטוח יקח אותו?

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

צביקה,הביטוח ייקח אותו,אין לי מה לעשות נגד זה,וחבל.למזלי יש לי מקיף,ככה שאני אקבל את מלוא הכסף עליו.ואני עוד לא יודע מה לקנות-כתבתי על זה במועדון פיאט.האמת היא שכמה שאני אהבתי את האוטו הזה אני לא אוכל לנהוג על מריאה אחרת-הזיכרונות קשים מידי.אולי אני אקנה בראבה או פונטו,ומצד שני אולי הונדה או משהוא.אין לי מושג עדיין.

בכל מקרה בספטמבר אני אמור לקבל גזר דין במשפט על מהירות מופרזת(103 במקום 70),ככה שתהיה לי שלילה נחמדה לכמה חודשים.רק אחר כך אני אחליט מה אני אעשה.

אגב-המשפט-הכביש היה פנוי,הרכב יכול לעמוד בקלות במהירות הזו,ולא סיכנתי אף אחד כשנסעתי כך.אז למה לעשות צרות?

אגב 2-מאז לא נסעתי יותר במהירות כזו,למעט על כביש חיפה-ת"א.

אגב 3-למהירות לא היה קשר לתאונה שהייתה לי.2 מכוניות על 20 קמ"ש במגרש חנייה באיזור תעשייה,שדה ראייה חסום וכביש חלק קצת(אספלט ישן).אם הכביש היה חדש היינו נעצרים 2 סנטים זה מפגושה של זו.פשוט חבל,חתיכת ביזבוז.

אגב 4-למזלי זו הייתה בחורה,הרכב שלה היה רכב חברה.אם זה היה גבר,סביר להנח שהוא היה נוסע שם על 70,ולי היה מנוע בברך...

פורסם
הנזק לא נראה כבד במיוחד.

צריך להחליף מכסה מנוע,רדיאטור,פגוש,פח,גריל ופנסים

הנזק לא כבד,כמו שציינת,אבל רק עלות החלפים ללא עבודה זה8800 ש"ח.העלות הכללית היא 14000 ש"ח,והאוטו שווה 22000 ש"ח.

ובנוגע לחלקים ה"שלמים"?-כשקניתי אותה,הגג היה דהוי,דפיקות(6)בתא המטען,פגוש אחורי עם סימנים של מדבקות שקולפו בסכין,דפיקה גדולה בצד מאחור,דפיקה קטנה בדלת אחורית(ומישהוא הישווה לי את הצד השני לפני כמה חודשים),דפיקה בכנף הקדמית...אין הרבה חלקים שלמים אם בכלל ברכב הזה."רכב עם אופי"...ומבפנים?כסא נהג מתנדנד עקב חלק שבור.זהו.

איך שהוא נראה מבחוץ לא אומר כלום על מצב המנוע.ממנו היה לי נחת כל השנה ו-3 חודשים שהוא היה אצלי.הטיפולים היחידים שהוא עבר:שיפוץ גיר(נקנה עם גיר דפוק),החלפת אלטרנטור+מצבר(הנעתי חבר שלי יותר מידי),והחלפת משולשי גלגלים מקדימה(אני כבד ונאלץ לחנות על מדרכה.לא שילוב טוב.)

• תוכן חדש...