Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור שאין ממש בארץ שלג או קרח אבל בוא נגיד שאתה מבצע תרגיל על המגרש ב 50 קמ"ש אז זה מדמה כאילו אתה על 150 קמ"ש בכביש יבש!!!
:roll:

באמת שאני לא יודע איך להגיב לזה. אני ממש לא רוצה להיות בוטה אז אני אוותר.

בקיצור, סבבה.

זאת עוד אופציה לכל מי שמחפש פה קורס, כמו גם דרייב-ארט ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים למרות שלי אישית לא יצא לעשות איתם קורס, ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

400 שקלים (כולל מע"מ). אם תתארגן קבוצה מספיק גדולה עד יום שלישי, יש סיכוי טוב מאוד לקורס ביום שישי ה 26.8.

מי שרוצה, מוזמן לפנות לכתובת הדואר האלקטרוני הר"מ, ויקבל פרטים נוספים.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

מה קורה?

למה שום דבר לא זז?

מה עם רשימה של אנשים שרשמו שהם מגיעים ?

מה לגבי ההצעות פה של פוקוס , ושל מועדון סאב ?

זה לא יצא לאור בסופו של דבר , חייבים להזיז עיניינים....

פורסם
מה קורה?

למה שום דבר לא זז?

מה עם רשימה של אנשים שרשמו שהם מגיעים ?

מה לגבי ההצעות פה של פוקוס , ושל מועדון סאב ?

זה לא יצא לאור בסופו של דבר , חייבים להזיז עיניינים....

אני רוצה להבין:

סאאב: 400 ש"ח זה איזה בית ספר ובאיזה תאריכים?

פורד פוקוס: גם מהחיר ואיפה?

כדאי שאנשים ירשמו צריך להיות מסודר: בית-ספר, מחיר, גודל קבוצה, תאריכים אפשריים.

קצת לא ברור מי מארגן (יש הודעות מ-3 אנשים לפחות) והאם מדובר באתה התארגנות או הצעות שונות.

בשביל להרשם אנשים צריכים לראות את כל האינפורמציה מול העניינים.

בברכה,

איתן

פורסם

צריך להזכיר שהתעודות ניתנות על ידי בית הספר הארצי לתחבורה, בית הספר לנהיגה מתקדמת היחיד המוכר על ידי המדינה ומפוקח על ידה.

אההמממ....אהמממ.....

בתור מישהו שיודע דבר או שניים על מגרש ההחלקה של ביה"ס הארצי באשדוד, וראה קצת מה הם מלמדים, אני יכול לומר שלימוד שם הוא בבחינת בזבוז של זמן וכסף, אלא אם הלומדים מעוניינים בקורס הנקרא "כיצד לבצע פירואטים לוהטים על מסלול חסר אחיזה עם מדריכים שכל תרומתם מסתכמת בלמשוך בלם-יד"

בקיצור, לכל עושי הקורסים:

א. כל הכבוד על ההתארגנות!

ב. לכו לכל בי"ס לנהיגה מתקדמת (מסלולים, דרייב-ארט, אלטרנתיבי), אבל קחו עצת-חינם וותרו על מגרשי החלקה, שתרומתם שואפת לאפס.

ודבר אחרון: פוקוס ידידי, למרות הלהט שלך, מגרשי החלקה יש כמה וכמה במדינתנו הקטנה.

Fazer

פורסם
שלום שלום

עד כמה שאני זוכר בקורס אצלנו לא היה שום קטע של החלקה בטענה שאין דרך להרטיב שם את המקום... (אני יכול לחשוב על כמה דרכים... :wink: )

וגם לא היה סללום תוך כדי האצה או שהכוונה גימיקאנה?

הם אכן טובים ובסדר גמור, אבל אני חייב לציין שגם החברה של מסלולים יודעים את מלאכתם

בכל מקרה הקורס מומלץ לכל אחד

לילה טוב

תום

תום

חבל שלא קראת את כל מה שכתבתי כי בפרוש הסברתי שהקורס תוכנן לפי ד ר י ש ת נ ו , בכל מקרה תהנו לטחון מים .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

focus rs,

קודם כל אני חוזר בי מההערה האחרונה.

אני לא מתכוון ללכלך על בתי-הספר השונים מהסיבה הפשוטה שאני מאמין שכולם תורמים וחשובים.

אני באמת לא עשיתי במגרש ההחלקה באשדוד אבל עשיתי בכמה מקומות אחרים וגם שמעתי מהרבה אנשים שעשו במקומות אחרים.

אני לא יודע אם לך יצא לעשות במקום אחר כדי לעשות השוואות.

כמו שזה נראה fazer לא עשה אצלכם ואתה לא עשית במסלולים אז הטיעון של "לא עשית, אתה לא יודע" תקף לשני הצדדים.

אני חושב שאני יודע מספיק והתנסיתי מספיק כדי להגיע למסקנה שמגרש החלקה לא צריך להיות מה שיכריע את הקבוצה להגיע לאשדוד בדיוק כמו ש-skidcar לא צריך למשוך את האנשים לאלטרנתיבי.

מה שחשוב זה התכנים ורמת המדריכים ואת זה אני לא ממש יודע על אשדוד.

ולסיכום, כפי שאמרתי גם קודם, זה טוב שיש הרבה אופציות ושכל אחד יעשה את החישובים שלו ויחליט איפה. אני בטוח שהוא יהנה.

אני רק מקווה שאנשים מבינים שקורס אחד לא הופך אותם לכלום וחשוב לעשות עוד (ועל זה כולנו נסכים, לא ? :wink:).

ניר

פורסם
focus rs,

קודם כל אני חוזר בי מההערה האחרונה.

אני לא מתכוון ללכלך על בתי-הספר השונים מהסיבה הפשוטה שאני מאמין שכולם תורמים וחשובים.

אני באמת לא עשיתי במגרש ההחלקה באשדוד אבל עשיתי בכמה מקומות אחרים וגם שמעתי מהרבה אנשים שעשו במקומות אחרים.

אני לא יודע אם לך יצא לעשות במקום אחר כדי לעשות השוואות.

כמו שזה נראה fazer לא עשה אצלכם ואתה לא עשית במסלולים אז הטיעון של "לא עשית, אתה לא יודע" תקף לשני הצדדים.

אני חושב שאני יודע מספיק והתנסיתי מספיק כדי להגיע למסקנה שמגרש החלקה לא צריך להיות מה שיכריע את הקבוצה להגיע לאשדוד בדיוק כמו ש-skidcar לא צריך למשוך את האנשים לאלטרנתיבי.

מה שחשוב זה התכנים ורמת המדריכים ואת זה אני לא ממש יודע על אשדוד.

ולסיכום, כפי שאמרתי גם קודם, זה טוב שיש הרבה אופציות ושכל אחד יעשה את החישובים שלו ויחליט איפה. אני בטוח שהוא יהנה.

אני רק מקווה שאנשים מבינים שקורס אחד לא הופך אותם לכלום וחשוב לעשות עוד (ועל זה כולנו נסכים, לא ? :wink:).

ניר

תראה ניר מגרש החלקה הוא דבר מאוד חשוב וכמו שרשמתי אירופה מפוצצת במגרשי החלקה...

גם ל skidcar יש את היתרונות שלה זה נכון אבל הציבור צריך לדעת מה החסרונות ומה היתרונות של ה skidcar ושל מגרש החלקה או של כל דבר אחר...

לגבי fazer הוא כנראה קשור למסלולים ולראם וזה מה שהם תמיד עושים מלכלכים על אחרים, אבל שמחזירים להם הם בוכים!! (ויש הרבה מה לספר עליהם..)...

בקיצור כל האופצויות פתוחות ובנתיים יש הצעה אחת (שלי) והאנשים פה רק צריכים להחליט...

את הקורס הנ"ל עברו עוד הרבה אחרים כמו הקונסוליה האמריקאית, משטרה, נהגי שרים ועוד, אז אם גורמים אלה עברו את הקורס הזה אז אני בטוח שהם ילמדו הרבה ויהנו!! ואני מבטיח שכל מי שיבוא יהנה וילמד המון...

ולגבי המשפט האחרון שלך, ברור שמקורס אחד אתה לא יוצא נהג מירוצים אבל אתה יוצא עם מחשבה שונה על נהיגה ועם ידע חשוב מאוד שלהרבה אחרים אין את הידע הזה ואם הם יהיו במצב חירום (חס וחלילה) אחרי הקורס אז הם ידעו מה לעשות, לא פעם אחת שאנשים עברו קורס אצלנו חזרו אלינו ואמרו לנו שהקורס הציל את החיים שלהם!!

בקיצור לכול מי שרוצה את הקורס הזה שיצור קשר בפרטי..

ולניר אתה גם מוזמן לקורס תמיד לומדים משהו חדש...:-)

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

focus RS כתב:

לגבי fazer הוא כנראה קשור למסלולים ולראם וזה מה שהם תמיד עושים מלכלכים על אחרים, אבל שמחזירים להם הם בוכים!! (ויש הרבה מה לספר עליהם..)...

סלח לי, focus RS, אך מנימת דבריך נשמע כי גם אתה קשור למגרש ההחלקה באשדוד בצורה כזו או אחרת.

פורסם

אני לא מאמין שעוד שירשור שמטרתו טובה הדרדר לויכוח הנלוז הזה על איזה בי"ס יותר טוב ואיזה קורס עדיף. :screwy:

יש כמה בתי ספר ויש מספר קורסים, שמעבירים את התכנים בצורה שונה, בטכניקות שונות.

חבל להתווכח על זה.

מי שרוצה לחסוך ילך על קורס במתכונת א' ומי שרוצה להשקיע יותר ילך על קורס במתכונת ב'.

התכנים דומים אצל כולם כי עקרונות הנהיגה הנכונה כמעט זהים.

קורס של 400 ש"ח לא ילמד אותך בהכרח פחות מקורס של 790 ש"ח (אבל סיכוי סביר שהוא יהיה קצר יותר ויחס בין המדריכים והחניכים יהיה פחות טוב...:mm_sad: )

הכי חשוב שתלמדו ממישהו שיודע, ותתרגלו את זה. לא משנה אם על מגרש בטון מצופה בשוקולד או אספלט רטוב ממים, אם ב-skidcar או בנס הרים.

אבל תעשו את זה!

כבר יש קבוצה מאורגנת ליום חמישי הקרוב.

מתארגנת גם קבוצה ליום שישי הקרוב, ליום חמישי שאחרי.

מי שרוצה פרטים מוזמן (בפעם השלישית בשירשור הזה...)להירשם אצלי בפרטי.

פורסם

דיבר איתי היום רון מחברת מסלולים ואמר שיש קבוצה שהתארגנה (מהפורום) ליום שישי הקרוב.

790 ש"ח לקורס מתקדם או 1000 ש"ח על הקורס הנ"ל פלוס תוספת של מספר שעות של החלקה ודברים יותר "כיפיים" כמו שהוא אמר.

מישהו מגיע ?

פורסם
דיבר איתי היום רון מחברת מסלולים ואמר שיש קבוצה שהתארגנה (מהפורום) ליום שישי הקרוב.

790 ש"ח לקורס מתקדם או 1000 ש"ח על הקורס הנ"ל פלוס תוספת של מספר שעות של החלקה ודברים יותר "כיפיים" כמו שהוא אמר.

מישהו מגיע ?

**תוכן ההודעה נמחק**

Peugeot 107 2012 :-D

• תוכן חדש...