Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ליאור, מה איתך ? מצאת בסוף קורס בארה"ב או מקום אחר ?

אולי בסוף כן תארגן פה עוד אחד :wink:

זה נכון שיש מקרים שאתה 'מקבל' רכב אבל זה באותם מקרים שהקורס מלכתחילה הוא על רכבים ייעודיים (בארץ זה או ראלי ואז אתה באמת לא הולך להביא את האוטו שלך או במגרשי החלקה שאתה עושה על skidcar), ולא בתור אופציה בתוספת תשלום כפי שיוליה (טוב, לא הייתי אמור לדעת קודם) ציינה.

ניר

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית מעדיפה כל יום אחר על פני יום שישי כי יום שישי זה היום שבו אני (תסלחו לי על הביטוי) קורעת את התחת בעבודה מתשע בבוקר עד שש בערב ועוד אח"כ צריכה להספיק ליסוע למפגש.

יום שישי - out of the question

בחורים יקרים - גם כשבחתימה שלי היה כתובA GIRL'S GOTTA DO WHAT A GIRL'S GOTTA DO אף אחד לא שם לב לזה... ככה שזה לא ממש משנה

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מה קרה, הפרעתי לך באמצע מכירה ? :roll:

העניין היה לגבי ביצוע קורס על רכב שאינו הפרטי וציינתי שזה קיים או בקורסי ראלי או באמצעות skid-car.

וזה לא מוגבל למגרש אחד בארץ...

פורסם
מה קרה, הפרעתי לך באמצע מכירה ? :roll:

העניין היה לגבי ביצוע קורס על רכב שאינו הפרטי וציינתי שזה קיים או בקורסי ראלי או באמצעות skid-car.

וזה לא מוגבל למגרש אחד בארץ...

אתה לא מפריע אני רק תיקנתי אותך!

לפעמים טועים זה לא נורא רק רציתי שהדברים יהיו ברורים, סליחה אם נפגעת...:wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

קשה, קשה...

אתה רוצה להסביר את הטעות ?

skid-car יש אחד בארץ ? (לא עד כמה שאני יודע)

מגרש החלקה יש רק אחד ? (לא עד כמה שאני יודע ופה כבר מעניין לראות למה אתה קורא מגרש החלקה)

מגרש החלקה שגם מחזיק בזכויות על השם 'מגרש החלקה' והוא היחיד שמתקרא ככה ? וואלה, יופי.

פורסם
קשה, קשה...

אתה רוצה להסביר את הטעות ?

skid-car יש אחד בארץ ? (לא עד כמה שאני יודע)

מגרש החלקה יש רק אחד ? (לא עד כמה שאני יודע ופה כבר מעניין לראות למה אתה קורא מגרש החלקה)

מגרש החלקה שגם מחזיק בזכויות על השם 'מגרש החלקה' והוא היחיד שמתקרא ככה ? וואלה, יופי.

אני חושב שלא הבנת אותי...

מגרש החלקה זה לא לקחת צינור מים ולהרטיב את הכביש כמו שאיזה בית ספר לנהיגה מתקדמת עושה(אני לא רוצה לציין שמות), תסלח לי זה לא מגרש החלקה!!

מגרש החלקה זה בטון חלק שמצופה בחומר מיוחד וחלק מאוד וממטרות שמשפריצות כל הזמן מים, זה מגרש החלקה, אתה מוזמן להגיד לי איפה נמצאים כל המגרשים האלה, לא תצליח כי יש רק אחד!!

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

טוב, קודם כל טוב שפירטת על ההגדרה שלך למגרש החלקה כי פה באמת העניין (לא בציניות).

בחלק מהמקומות עושים זאת על-ידי רכב skid שמדמה החלקות וברוב המקומות פשוט מבצעים הרטבה של המשטח (והרטבה זאת הרטבה ולא משנה אם עושים את זה עם דלי מים/צינור או ממטרה למרות שלכל המקומות שאני מכיר יש ממטרות).

ההבדל שציינת הוא שהמשטח הוא בטון חלק עם ציפוי מיוחד. מודה, לא עשיתי שם ואני לא יכול להשוות עד כמה זה משמעותי. לעומת זאת קורסים בכמה מקומות עשיתי וגם התנסיתי ב-skid-car ולא נראה לי שזה קריטי כל-כך.

מה המטרה, להגיע לאפס אחיזה ? בלט על הקרח ? אז גם אין מה ללמוד. את זה אגב, גם אין בעיה לבצע עם skid-car.

בסופו של דבר אמורים לתרגל מצבים של אחיזה נמוכה שיכולים לקרות לכל אחד מאיתנו כמו בכביש רטוב ולכן אני לא חושב שזה כל-כך משנה באיזה מאופציות האימון בוחרים.

עניין נוסף הוא שבכל קורס נהיגה מהסוג שדובר פה עליו, החלק הזה מהווה רק חלק מהקורס.

אתה יכול לפרט מה התכנים של הקורס ?

אני לא חושב שיש בעיה של פרסומת כפי שציינת. אני לפחות לא רואה בעיה אם תפרט את התכנים.

פורסם

חושב גם לעשות כזה קורס, אם יהיה מחיר טוב בכלל נהדר, או במילים אחרות אם מישהו יארגן קורס במחיר טוב לפני שאני אלך לבד אני בפנים

פורסם

אתה קצת מבלבל כמה דברים.

ב-skidcar אין ממש שחיקה של צמיגים. הרכב נע במהירויות וכוחות די נמוכים ובעזרת המערכת מדמים מצבים קיצוניים יותר. ההחלקות הם באמצעים מכניים ולכן הצמיגים לא משתתפים בחגיגה.

בהשוואה ל-skidcar, גם החלופה של מגרש ההחלקה וגם החלופות שניתנות בכל קורס הן מציאותיות יותר.

הטענה היא שב-skidcar אתה יכול לתרגל דברים שלא תוכל בסתם מגרש בגלל ההקצנה של האפקט. זה כמובן נכון אבל הויכוח יכול להיות לגבי הדיוק שבהדמייה הזאת.

עוד דבר לגבי skidcar, לא מחליפים רכבים על המתקן. המתקן צמוד לרכב הדרכה ולא מתקינים אותו על הרכב הפרטי של המשתתפים.

זה כמובן עוד מינוס אבל בכל מקרה skidcar לא אמור להוות תחליף לקורס אלא רק בנוסף (בדיוק כמו ההחלקות שתיארת).

מקדם חיכוך בין שלג לקרח זאת מציאות ? איפה, בארץ ?

זאת הקצנה של מצבים כדי ללמוד.

אני לא שולל את זה אבל זה בטח לא יותר מציאותי מהרטבת מסלול שעושים בכל קורס ומדמה כניסה לשלולית או נסיעה בכביש רטוב.

האם כל התרגולים מתבצעים באותו משטח רטוב או שגם נעשים תרגולים על משטח יבש ? (שאם לומר את האמת, זה כבר הרבה יותר דומה למציאות היומיומית שלנו בארץ)

בתכנים שציינת ממש חסר לי בלימות חרום ביבש ורטוב (עם/בלי abs) והתחמקות ממכשול שאלה התרגולים הכי חשובים בכל קורס נהיגה בסיסי ואני מניח/מקווה שהם מתבצעים גם כאן.

תבין, אני לא שולל שום קורס ואין לי שום אינטרס או קשר מיוחד לאף-מקום אבל חשוב שמי שמעוניין לעשות קורס יכיר את כל האפשרויות שלו ובהתאם לתכנים ולמחירים יחליט.

פורסם

מישהו חשב אולי על קורס אצל דרייב ארט (און יעקובסון,ושותפו ליאור) ,שני החברה העבירו למועדון שלי (PSI) קורס שנבנה לפי הדרישות שלנו (החלקה ,סללום תוך כדי האצה,בלימות וכד') הם פשוט מעולים ששוה לדבר איתם על קורס לחברים מכאן ,אני עשיתי ומאוד נהנתי ,מי שמעוניין שירשום את עצמו ואני אפנה אישית את און למי שרוצה להיות אחראי לנושא .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
מישהו חשב אולי על קורס אצל דרייב ארט (און יעקובסון,ושותפו ליאור) ,שני החברה העבירו למועדון שלי (PSI) קורס שנבנה לפי הדרישות שלנו (החלקה ,סללום תוך כדי האצה,בלימות וכד') הם פשוט מעולים ששוה לדבר איתם על קורס לחברים מכאן ,אני עשיתי ומאוד נהנתי ,מי שמעוניין שירשום את עצמו ואני אפנה אישית את און למי שרוצה להיות אחראי לנושא .
שלום שלום

עד כמה שאני זוכר בקורס אצלנו לא היה שום קטע של החלקה בטענה שאין דרך להרטיב שם את המקום... (אני יכול לחשוב על כמה דרכים... :wink: )

וגם לא היה סללום תוך כדי האצה או שהכוונה גימיקאנה?

הם אכן טובים ובסדר גמור, אבל אני חייב לציין שגם החברה של מסלולים יודעים את מלאכתם

בכל מקרה הקורס מומלץ לכל אחד

לילה טוב

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...