Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

היה נחמד, משהו כמו 15 איש, המדריכים נראים מקצועיים (לפחות בקורס יחסית בסיסי),

החלק הראשון התחיל בתשע בבוקר והסתיים באחת וחצי בערך, בחלק השני לא הייתי נוכח.

הדברים העיקריים זה בלימות חירום, התחמקות ממכשול תוך כדי בלימה, תיקון היגוי יתר ותת היגוי בסיבוב, בלימה בסיבוב, ירידה לשוליים, בלימה בשוליים, עליה מהשוליים במהירות. נראה לי שזה הכל.

סך הכל הקורס מוסיף המון לטעמי, הבעיה היא שהוא יקר. 790 שקל בשביל 5-6 שעות. מצד שני, לא ניתן לעשות את זה לבד ולכן אפשר להגיד שזה כדאי למרות המחיר הגבוה.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על התעודה שמקבלים כתוב קורס נהיגה בטוחה, אבל התכנים שמועברים הם אלה שבקישור שנתת.

למעט תרגול סלאלום, שאותו יכול להיות שאלה שנשארו לחלק השני של היום כן עברו. אני פשוט לקחתי רק את החלק הראשון.

במחשבה שניה, אחרי עיון קל באתר, התכנים שכתובים בקורס נהיגה נכונה ובטוחה הועברו גם כן. כך שנראה ששילבו בין שני הקורסים.

פורסם

מי מכם היה בקורס בבוקר?

ולמה לא נשארתם לצפות בחלק השני :puzzled:

לאחר שבחנו מחדש את ההרכב האנושי של משתתפי החלק השני של היום החלטנו לערוך כמה שינויים בתכנים.

כל המשתתפים עברו מספר קורסים במסלולים, ולכן במקום קורס, החלטנו לעשות ג'ימקאנה ארוכה ומהירה במתחם.

כיף נטו. :-D

בין המכוניות שהשתתפו היו פורשה קאררה, מיצובישי EVO , מיצובישי GT3000 VR4 , סיאט ליאון טורבו 4 , סיאט ליאון טורבו FR , שתי ניסן 200SX , רנו קליאו ספורט ועוד...

בפעם הבאה, אולי החלק השני יכלול גם תכנים לימודיים.

פורסם
מי מכם היה בקורס בבוקר?

ולמה לא נשארתם לצפות בחלק השני :puzzled:

אני הייתי בבוקר

ונשארתי לצפות בג'ימקאנה (האצ'בק לבנה)

אגב, זה לא החלק השני אלה החלק השלישי

החלק הראשון זה קורס נהיגה נכונה ובטוחה, החלק השני זה קורס נהיגה מתקדמת, והחלק השלישי זה הג'ימקאנה שלכם.

אתה הייתה עם לאון טורבו בצבע בורדו?

Scooby WRX

• תוכן חדש...