Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתחילו לשמור "אילן יוחסין" מנויילן של הטופס האורגינלי האחרון בו רשום מס' הבעלים הקודמים + כל טפסי העברת הבעלות ברצף עד היד הנוכחית להוכחת ה"יד"... יהיה משעשע :-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני דווקא שומע קולות של שמחה וצהלה.

המוני סוחרי רכב צוהלים על עוד כמה מכירות שיצאו לפועל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עניין הידיים הוא ללא ספק אחד היותר מטופשים שיש... מה זה מעניין איזה יד הרכב עם הוא שמור.. או אם הוא לא שמור.

יד שנייה במצב גרוע שווה יותר מיד חמישית במצב מצוין?

מוטי.

פורסם

לא אבל רכב בבעלות ראשונה מחברה שווה פחות מאשר רכב מבעלות פרטית.

נכון שאפשר למצוא רכב שמור מחברה אבל מצב הזה נותן פתרון כספי מצויין לאנשים בעלי תקציב מוגבל המאפשר לרכוש רכב משנתון יותר גבוהה ורוב הפעמים גם שמור למרות שהוא מבעלות חברה. (מדבר מתוך נסניון)

תקנו אותי אם אני טועה אבל רכב בעל מספר רב יותר של בעלים לא נמכר בקלות כמו רכב שעבר מעט יותר ידיים (לא מדבר על רכב ספורטיבי) ומכאן יש את ההשקלול במחיר. מה הרעיון להוריד את הסעיף אני עדיין לא מבין.

בברכה L.A

פורסם

הרעיון פשוט מאוד.

נגיד ואתה בא לקנות רכב כרגע, ומצאת אחד שהוא יד שניה, הבעלים הראשון קרע לו את הצורה וטיפל בו רק מתי שהאוטו עמד למות, החלפים שהשתמשו בהם הם תחליפיים תוצרת סין ואף החלפת שמן לא בוצעה בזמן וכו' (אתה קולט את הראש כן?), לעומת זאת, מצאת עוד רכב אחד שהוא יד רביעית אבל כל החיים שלו נהגו בו בסדר וטיפלו בו בזמן ורק עם חלפים מקוריים.

בוא נניח גם ששני הרכב הם בדיוק מאותו הדגם ומאותה השנה ואפילו אותו קילומטראז', אתה מוזמן להסביר בהגיון למה הרכב שהוא יד שנייה יהיה שווה יותר מזה שהוא יד רביעית.

מוטי.

פורסם
עניין הידיים הוא ללא ספק אחד היותר מטופשים שיש... מה זה מעניין איזה יד הרכב עם הוא שמור.. או אם הוא לא שמור.

יד שנייה במצב גרוע שווה יותר מיד חמישית במצב מצוין?

מוטי.

אפשר גם לומר זאת על מספר הקילומטרז' שהרכב עבר {שכן אפשר לזייף אותו בקלות}

בהנחה שכל אדם שקונה רכב מכניס אותו קודם לכן לבדיקה ו/או בודק את הרכב באופן מקצועי , מה שכתבת נכון.

אבל..

אחרת זה פוגע בכל אחד אחר שמספר היד/ קילומטרז' משמש בשבילו כאינדיקציה נוספת לרכב בעייתי {לדוגמא שנת 98 יד 12 מדליק כמה נורות לא?..}

GOT סחוג?

פורסם

מוטי, כי כאשר מישהו ירצה למכור את הרכב ככול שמספר הידיים נמוך יותר כך יהיה לו יותר קל למכור את הרכב.

אנחנו עדיין חיים במדינת ישראל, חוץ מימך.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
הרעיון פשוט מאוד.

נגיד ואתה בא לקנות רכב כרגע, ומצאת אחד שהוא יד שניה, הבעלים הראשון קרע לו את הצורה וטיפל בו רק מתי שהאוטו עמד למות, החלפים שהשתמשו בהם הם תחליפיים תוצרת סין ואף החלפת שמן לא בוצעה בזמן וכו' (אתה קולט את הראש כן?), לעומת זאת, מצאת עוד רכב אחד שהוא יד רביעית אבל כל החיים שלו נהגו בו בסדר וטיפלו בו בזמן ורק עם חלפים מקוריים.

בוא נניח גם ששני הרכב הם בדיוק מאותו הדגם ומאותה השנה ואפילו אותו קילומטראז', אתה מוזמן להסביר בהגיון למה הרכב שהוא יד שנייה יהיה שווה יותר מזה שהוא יד רביעית.

מוטי.

תשובה כנה?

כמו שלא הייתי רוצה שהחברה שלי תהיה יד רביעית גם לא הייתי רוצה שהרכב שלי יהיה.

זה לא נעים לחשוב שהרכב היה אצל עוד 4 אנשים שהתקינו מערכות פירקו והתקינו דברים.

כשאתה קונה מיד ראשונה אפשר לגלות הכל, ואם הבעלים לא יודע זה חשוד.

---הבהרה--- אני מדבר על רכבים מיוחדים (ספורט וכו) ברכבים רגילים זה פחות משמעותי.

STI 2004

פורסם

שאתה קונה רכב שהוא יד ראשונה מזקן חולה עם 75 אלף קילומטר שנת 98 ועם היסטוריית טיפולים מסודרת אתה מבין שלא עבדו עליך....

אבל שאתה לא יודע מה היד ואז אתה מגלה שהאוטו כבר עבר 11 ידיים אתה אומר מה זה 11 ידיים ב8 שנים....ומה...כ-ל הידיים היו בעלי נסועה מינימאלית ? אז אתה מבין שדפקו אותך וה70 אלף קילומטר מזוייפים

דבר נוסף : אין לך למי לבוא בטענות...כי זה שמכר לך ישלח אותך למוכר שלו ולמוכר של ההוא

להבדיל מזה שאתה קונה רכב יד ראשונה אתה יודע שיצא מהחברה ע"H אותו בן אדם וחוק גילוי נאות אומר שכל מה שלא אמר לך זאת רמאות שלו נטו ואין תירוצים

פורסם
מוטי, כי כאשר מישהו ירצה למכור את הרכב ככול שמספר הידיים נמוך יותר כך יהיה לו יותר קל למכור את הרכב.

אנחנו עדיין חיים במדינת ישראל, חוץ מימך.

לדאבונך הרב (כנראה), מדינת ישראל מסכימה דווקא עם הדיעה שלי ולא עם הסיבות שציינתם פה למה כדאי שיהיו מספר הידיים ברשיון...

כולם מדברים פה על יד ראשונה פתאום, ושוכחים שגם מתי שיורידו את מספר הידיים מהרשיון עדיין אפשר יהיה לראות רכב שהוא יד ראשונה כיד ראשונה - הבנאדם הוא רשום ברישיון מהזמן שהרכב עלה על הכביש, איפה הבעיה פה?

גם היסטוריית טיפולים אפשר לראות בלי קשר לרישום מספר הידיים ברישיון...

ולזה שכתב על החברה מיד רביעית יש לי בדיחה -

אחד בן 60 בא לרופא ואמר לו "דוקטור, כל פעם שאני נפגש עם החבר'ה שלי הם מספרים על המשגלים שלהם עם האשה, על המשגלים עם מאהבות וכו', ואני בקושי מצליח להעמיד אותו.. איך הם עושים את זה?"

אומר לו הדוקטור "תעשה מה שהם עושים.................... תספר גם אתה".

:wink:

סיפורים תמיד יש מי שמספר, מוכרים של מכוניות ובחורות (וגם לקוראות בפורום, גברים מספרים סיפורים גם כן... כמו כולם).

מוטי.

• תוכן חדש...